Lees hier alle SYS succesverhalen

case studies

Echte verhalen van SYS-ers

Met SYS zorgen we dat ondernemers zich kunnen focussen op hun missie. Zonder gedoe met techniek. Dat zorgt voor rust en meer tijd. 

 • Alles
 • Coaching en trainingen
 • Communicatie en marketing
 • Opleidingsinstituut
 • Sport en voeding
 • Sprekers en auteurs
 • SYS master
Alles
 • Alles
 • Coaching en trainingen
 • Communicatie en marketing
 • Opleidingsinstituut
 • Sport en voeding
 • Sprekers en auteurs
 • SYS master

Online een ton omzet, met max 3 uur werken per dag

Door een hersenvlies ontsteking kon Nadine niet meer dan 3 uur per dag werken. Daardoor heeft ze alles uitbesteed aan expert. Met meer dan een ton omzet als gevolg!

Lees het verhaal
jeroen automatiseren

Elke avond bij je kids, dankzij een Website met Resultaat

Een geautomatiseerde website waar je alles mee kan regelen is belangrijk en bespaart je zoveel tijd! SYS-master Jeroen weet er alles van af. Lees in deze case studie hoe zijn SYS-website hem heeft geholpen in het creëren van meer vrijheid én omzet.

Lees het verhaal

Burn-out voorkomen door een website die met je meegroeit

Ilza weet alles af van een burn-out en geeft drukke ondernemers de juiste tools mee om hier van af te komen. In deze case studie legt Ilza Keeman uit hoe zij uit een burn-out is gekomen en nu SYS-master is dankzij haar succesvolle website.

Lees het verhaal

Van parttime naar fulltime ondernemen met een eigen webshop

Een eigen website hebben als ondernemer is belangrijk om zichtbaar en betalingen goed te laten verlopen. In deze case studie legt SYS-master Renske Mollink uit hoe ze meer tijd overhoudt door een volledig geautomatiseerde SYS-website.

Lees het verhaal

Van een 70-urige naar een 20-urige werkweek

Van een 70-urige werkweek naar een 20-urige werkweek. SYS-master Henri heeft dit succes bereikt met zijn SYS-website. In deze case studie lees je hoe Henri met zijn online trainingen makkelijk omzet genereert.

Lees het verhaal

Klanten via je website, ook buiten je eigen regio.

Cindy Tas begeleid kinderen om spelenderwijs te leren in haar praktijk. Ze geeft nu ook trainingen over haar methode aan professionals door heel Nederland. Met haar website heeft ze meer dan 1.000 euro verdiend, waardoor ze SYS master is!

Lees het verhaal

1500 euro in een weekend verdienen met een nieuw concept

Paulene Mason is SYS master. Binnen één weekend heeft ze 1500 euro omzet gedraaid, met slechts één simpele salespagina. In deze case study verteld ze precies hoe ze die 1.000+ euro via haar website heeft omgezet.

Lees het verhaal

Trainingen vullen op de automatische piloot

Denise is van een online visitekaartje naar een Website met Resultaat gegaan. Zonder hoog in Google te staan of te adverteren. Klanten schrijven zich helemaal zelfstandig en automatisch in voor haar trainingen. Hierdoor vult Denise met voor haar weinig moeite haar trainingen en opleidingen.

Lees het verhaal

Workshops automatisch vullen via je website

Marianne vertelt hoe ze onderweg in de auto naar Frankrijk, een pagina maakte en meer dan 1000 euro omzette via haar website. Ze vulde via haar SYS website twee workshops in een dag tijd. Helemaal automatisch.

Lees het verhaal

€20.000 euro aan passief inkomen, met één actie

Met één Valentijnsactie 20.000 euro aan jaarlijkse terugkerende abonnementen. Allemaal door een schop onder de knop. Voor menig ondernemer klinkt het als een droom, Rachelle is het gelukt.

Lees het verhaal

Start met het SYS Platform

Automatiseer al je processen in  één platform

Scroll naar top
SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform