Maak en verkoop je eigen online programma

Speciaal voor trainers, coaches en kennis ondernemers

Online training

Wil jij een online training lanceren?

Trek de de aandacht van alle vier de type bezoekers. 
Met de juiste kennis en strategieën lanceer jij binnen enkele uren een online training 

Pagina's die voor je werken
Onbeperkt aantal trainingen
Training op je eigen manier opzetten

Maak super eenvoudig je eigen online training

Pagina’s die wij maken en ontzettend goed scoren, delen we met de SYS members als Resultaat pagina. Hierbij staat 80% van de pagina al voor je klaar. Ook staan er begeleidende teksten bij, wat je waar het best kunt neerzetten.

Zo hoef je alleen nog je eigen content er in te zetten en kun je snel je online training lanceren. 

Beeldbank SYS (119)
MarleenSahetapyFotografie_sneakpeek SYS-46

Online training

Door middel van klantpagina’s waar een klant op kan inloggen, is het heel erg gemakkelijk om een online training op te zetten. 

En ook deze pagina’s staan voor je klaar. Je eigen content en filmpjes toevoegen en je eerste klant kan beginnen met de training. Je kunt een onbeperkt aantal trainingen maken, zowel gratis als betaald. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deze twee te combineren door bijvoorbeeld de eerste module gratis aan te bieden. 

 

 

Kijkje achter de schermen + voorbeelden

Ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen online training te maken met SYS. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Online training is een fantastische manier om jouw kennis en expertise te verkopen. Een online training hoef je maar éénmalig te maken en kun je daarna keer op keer verkopen

Van een 70-urige naar een 20-urige werkweek dankzij online programma's

Henri Cooiman helpt mensen met afvallen en veranderen van hun mindset naar een gezonde levensstijl. Hij maakt online trainingen en coacht mensen op afstand. Zijn bedrijf Heroik draait op SYS en Henri is SYS master!

Henri is van een 70-urige naar een 20-urige werkweek gegaan door zijn Website met Resultaat. Door online cursussen aan te bieden en dit breed op te zetten via automatisering, bereikt hij veel meer klanten dan in de 1 op 1 coaching.     

Je eigen stappen integreren

Maarten & Vanessa hebben meer dan acht jaar ervaring in het krijgen van klanten via websites. Vind niet opnieuw het wiel uit, maar gebruik alle strategieën die werken!

Zo kun je de trainingen stap voor stap vrij geven. Op bepaalde data, elke week een nieuwe les of als de klant de training ervoor afgerond heeft. Dit is allemaal in te stellen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.  

Marleen Sahetapy Fotografie - SYS 2-293

Ontdek hoe wij dit doen!

Met SYS geven we alle kennis, tools en begeleiding die jij nodig hebt om je online training goed neer te zetten.

  • Een veilge omgeving voor je klant
  • Pagina's die al voor je klaarstaan
Video afspelen
Ga je een weekendje weg... en dan heb je totaal 21 bestellingen! Kosten van het weekend hebben we eruit 😀🌴❤
Henri Cooiman
Heroik?!
Maarten en Vanessa hebben een droom van mij in vervulling laten gaan. Mijn website zo geoptimaliseerd dat die site ervoor zorgde dat mijn nieuwe Business School binnen twee weken meer dan 100 klanten had.
Carolien van de Kamp
Business School
Ik kan niet anders zeggen dat ik met open armen ontvangen ben! Ik moest er echt aan wennen om niet meer alles zelf uit te hoeven zoeken. Wat een opluchting 😱🤩
Maria Ellemann
LumaGym
Vanmorgen een blog gedeeld via mijn nieuwe website op Facebook. En hoppa ik krijg zojuist mijn eerste bestelling/ klant voor mijn online programma. Yihaaa! Its Working!
Anouk Soute
Anouk Soute
Ik doe een vreugdedansje!!! Mijn eerste klant is binnen🎉🎉
Willeke Panhuis
Mama Gezond & Fit
Ik heb nog nooit zo snel een online academie kunnen bouwen. Exclusief content maken had ik binnen 2 werkdagen de hele academie online en gevuld met de eerste 11 modules. Helemaal top!
22449649_1510936332317061_7466651814805997126_n.jpg
Ilza Keeman
Groeistrateeg

Ontdek hoe je een online training goed neer kunt zetten

Probeer niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Maar maak gebruik van de bewezen strategieën en resultaat pagina's!