Goede support bij het bouwen van je website: de voordelen

Hoe prettig zou het zijn om tijdens het bouwen van je eigen website toegang te krijgen tot Nederlandstalige handleidingen en een support team wat je ondersteunt? We zetten de voordelen van goede support op een rij!

Wanneer je zelf je website bouwt is het prettig als er een supportteam voor je klaarstaat. Ondanks dat het bouwen van websites steeds eenvoudiger is geworden, kun je je nog behoorlijk stukbijten op praktische stappen.

Als ondernemer ben je het liefst voor de volle honderd procent op jouw core business gefocust. Om die reden wil je niet te veel tijd verliezen aan de bouw van je site. Wij hebben de voordelen van een betrokken support voor je op een rij gezet.

Onnodig veel tijd verliezen

Maak je jouw eigen website dan bestaat het gevaar dat je onnodig veel tijd verliest. Deze tijd verlies je door je hoofd te breken over praktische vragen en dingen die je niet ‘even’ vindt in het CRM waarin je werkt. Dat levert ontzettend veel frustratie op.

Hoe zou het zijn wanneer je het antwoord op jouw vragen direct terug vindt in eenvoudige stappenplan? Kies je voor een site van SYS Platform dan krijg je stappenplannen met Nederlandstalige video’s en artikelen.

Kom je er alsnog niet uit, dan chat je eenvoudig met een medewerker van team SYS.

Waar begin je met bouwen?

Eindelijk, de website staat klaar. Je hebt de URL van je testdomein gekregen en je kunt inloggen. Je zet je schouders eronder. Aan het werk! Na een uur voel je de frustratie opkomen. Waar begin je eigenlijk? Je zit al een uur doelloos rond te klikken. Je mist een plan.

Bij SYS Platform nemen we je aan de hand bij het bouwen van je website. Voordat je überhaupt aan de slag gaat, ga je terug naar de tekentafel. Wat wil je vertellen met je website, welke stappen moet de bezoeker zetten, welke problemen los je op, wat is je productaanbod? Heb je dit framework uitgewerkt, dan vertaal je dit naar je website.

We helpen je om binnen zes weken een website met resultaat neer te zetten.

Support Website

Geen verstand van techniek

Heb je geen verstand van techniek of van hoe een website werkt? Dan is het prettig wanneer je terug kunt vallen op een team wat hier wel verstand van heeft. Zo hoef jij je nooit druk te maken over of de site veilig is, of deze voldoet aan de laatste Google voorwaarden en of de backups wel goed geregeld zijn.

Overstappen zonder gedoe

Met je website overstappen naar een andere aanbieder kan best een gedoe zijn. Je domeinnaam moet verhuisd worden, de mail moet overgezet worden. Behoorlijk ingewikkelde materie wanneer je niet weet hoe dit werkt.

Team SYS regelt al deze zaken voor je. We vragen je alleen de gegevens aan te leveren.

Persoonlijk contact

Hoe leuk is het om je website te bouwen en het gevoel te hebben dat je dit niet alleen hoeft te doen. Het team van SYS staat achter je. Dat doen we als teamleden maar ook door het contact met andere SYS’ers die aan hun website bouwen. Je spart samen over je website of sluit je aan bij één van de regionale SYS groepen.

Website bouwen met ondersteuning

Masterclasses volgen

Om te zorgen dat je website beter en beter wordt verzorgen wij periodiek masterclasses en strategie sessies. Hierin behandelen wij onderwerpen als:

  • Hoe verzamel je goede reviews
  • Support sessies: stel al je vragen?
  • Starten met het schrijven van goede blogs
  • Opzetten van een challenge

Live dagen

Regelmatig organiseren we live dagen op ons kantoor; een perfecte mogelijkheid om echte meters te maken. Tijdens de live dag kun je lekker aan de slag met je eigen platform. Loop je tegen problemen aan? Dan helpen we je verder. Deze dagen zijn een mooie stok achter de deur, waarin je veel gedaan kan krijgen.

De voordelen van het SYS platform

Bij het SYS platform zijn wij jouw vangnet. Wij geloven dat het belangrijk is om zelf je eigen platform bij te kunnen houden. Dan kun je namelijk meteen actie ondernemen wanneer je een goed idee hebt. Daarnaast staat het SYS team vijf dagen per week voor je klaar als je ergens niet uitkomt. De techniek hoef je nooit meer zelf uit te zoeken. Je hebt geen zorgen over koppelingen, systemen of techniek. De technische implementatie is namelijk helemaal voor je geregeld. Je hebt 100% controle en kunt zelf de inhoud aanpassen.

Gerelateerde blogs

In de kennisbank van SYS Platform vind je tientallen handige blogs met tips en informatie. Heb je deze blogs al gelezen:

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

 • Alle
 • Automatiseren
 • Bedrijf opschalen
 • Klantverhalen
 • Ondernemen
 • Updates
 • Vergelijkingen
 • Website maken
 • Website optimaliseren
Trackler - SYS Platform
Waarom als coach gebruik maken van coaching software?

Coaching software krijgt meer en meer zichtbaarheid. We merken dat coaches actief op zoek gaan naar software, of wegens het zoeken naar een oplossing bij coaching software terecht komen. In dit blogartikel vertellen we je meer over coaching software Trackler.

Website veiliger en sneller door upgrade PHP 8.0
Je website veiliger en sneller maken (upgrade PHP 8.0)

Je website veiliger en sneller maken door de upgrade naar PHP 8.0? Door de upgrade naar de nieuwste versie krijg je een stabielere website. Wat is PHP? Hoe werkt het en wat zijn alle voordelen van de upgrade naar PHP 8.0?

Nieuw in SYS Strategie en support sessies, dashboard en funnels-3
Nieuw in SYS: Strategie en support sessies, dashboard en funnels

Continu zijn we bezig om het platform verder te verbeteren. Je kunt nu nog makkelijker om hulp vragen. Vanuit je SYS dashboard kun je jezelf aanmelden voor strategie en supportsessies. Ook kun je blauwdrukken downloaden en masterclasses bekijken om nog meer resultaat uit jouw website te halen. Daarnaast kun je handmatig omzet toevoegen en hebben we de funnel overzichten verbeterd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches