Overstappen naar SYS Platform

Jouw website wordt geplaatst op SYS zonder dat het jou tijd kost.
Zo hoef je niet opnieuw te beginnen.

tijdbesparend

Wij doen het zware werk

Het SYS-team zorgt ervoor dat je heel makkelijk van je vorige hostingpartij naar het SYS Platform verhuisd. Normaalgesproken ben je weken kwijt om een website over te zetten. Met onze overstapservice bespaar je enorm veel tijd!

Natuurlijk zorgen we er voor dat je SEO posities niet verloren gaan!

Wij zetten je website met liefde over naar SYS

Wat we meenemen

lekker makkelijk

Bespaar tijd met onze gratis overstapservice

SYS pakket
Overstapservice
Tijdsbesparing
Maand- en kwartaalpakketten
Alle media en blogartikelen*
~ 2 uur
Jaarlidmaatschap Website met Resultaat
Huisstijl, 5 pagina's in SYSitor, overige pagina's in tekst **
~ 8 uur
Jaarlidmaatschap Groei Platform
10 pagina's in SYSitor, één online training en technische koppelingen
~ 15 uur
Jaarlidmaatschap Expert Platform
15 pagina's in SYSitor, 2 online trainingen en koppelingen
~ 20 uur

* Media en blogartikelen kunnen alleen worden van WordPress websites. Wegens technische omstandigheden kunnen we niet beloven dat dit altijd lukt.

** Bij het overzetten van pagina’s zorgen we dat de teksten worden overgenomen. Echter ziet de indeling en lay-out er niet 100% hetzelfde uit.

“Het mooiste moment bij SYS-platform was het moment van live gaan en realiseren dat alles werkt. Het hele proces van bezoeker tot betalende klant is waterdicht en gaat buiten mij om.”

Jeroen van Mierloo 
Mijnwijncursus

Veelgestelde vragen

Je huidige website gaat niet offline. We zetten je huidige website over op een tijdelijke SYS website. Deze kun alleen jij bekijken en diegene met wie jij het deelt.

Nee, zeker niet! Bij de overstap zorgen wij ervoor dat alle SEO instellingen en linkjes gelijk blijven. Dus ook jouw SEO posities blijven goed!

Dit is afhankelijk van de grootte van je website en wat er allemaal overgezet moet worden. 

Het overzetten van media en blogartikelen gebeurt binnen een week. Als het veel pagina’s etc zijn kan het enkele weken duren.

Maar je hoeft niet op ons te wachten! In de tussentijd kun jij verder aan jouw SYS website werken.

Het overzetten is grotendeels handmatig werk, dus daar hebben we wat tijd voor nodig. Verder kunnen we niet garanderen dat het op SYS er 100% hetzelfde uitziet. 

Bij elk pakket zetten we je mediabestanden en blogartikelen gratis over, mits je huidige website op WordPress draait. Wegens technische omstandigheden kunnen we helaas niet beloven dat dit altijd lukt.

Bij een jaarlidmaatschap van het Website met Resultaat zetten we je hele website over, inclusief alle technische instellingen en koppelingen met email- en boekhoudsystemen. 

Bij een jaarlidmaatschap van het Groei en Expert Platform zetten we daarnaast ook huidige online trainingen over. 

Ja, dat kan. We bieden bij elk pakket 14 dagen geld terug garantie. Wanneer je SYS hebt uitgeprobeerd en het blijkt niet de juiste keuze voor je geweest te zijn, dan ontvang je je investering terug. Mochten we dan al begonnen zijn met het overzetten, zijn we genoodzaakt de gemaakte uren te verrekenen.

De SYSitor pagina’s maken we in SYSitor. Daarvan maken we het zo goed als hetzelfde, inclusief de indeling, teksten, afbeeldingen en lay-out. Vanuit deze pagina’s kun je weer verder bouwen.

De overige pagina’s zetten we enkel de teksten over, zonder de indeling. 

Nadat je je hebt aangemeld voor SYS hebben we alleen je inloggegevens van je huidige website nodig. Dan gaan we aan de slag!

Start met SYS

alles in 1 website platform om te kunnen groeien met je bedrijf

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches