Afspraken boeken - SYS Platform

Afspraken inplannen via je eigen online agenda

Nooit meer heen en weer mailen of dubbele afspraken. Bespaar tijd en laat klanten zelf hun afspraken inplannen!

Tijd besparend

Nooit meer zelf handmatig afspraken inplannen

Laat bezoekers zelf een afspraak plannen in jouw agenda. Stel  jouw beschikbaarheid in en het platform regelt de rest. Geen oneindige mailtjes en telefoongesprekken meer! Ook betaalde consulten zijn mogelijk. De klant rekent direct na het plannen van een afspraak.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is om een afspraak in te plannen!

Eunice bom Mijn Monumentjes

“Ik was al langer op zoek naar een systeem waar ik eindelijk alles in 1 zou hebben, in plaats van allemaal losse onderdelen. SYS is precies wat ik nodig heb! Ik heb daar geen spijt van!”

tijdsbesparing

Geen heen en weer gemail meer

Hoe fijn zou het zijn om geen oneindige mailtjes en/of telefoongesprekken te beantwoorden om een simpele afspraak te maken?!

Met het SYS Platform hoef je maar één keer alles in te stellen en daarna je beschikbaarheid toe te voegen. Je platform doet de rest van het werk.

Laat jouw klant zelf een afspraak boeken in jouw agenda!
gebruiksgemak

Makkelijk voor jou én de klant

Klanten kunnen makkelijk een afspraak plannen met een paar klikken. Via een handige kalender kunnen ze gelijk zien wat er nog beschikbaar is en een tijdslot kiezen.

Stel in 1 keer alles in en voeg vervolgens jouw beschikbaarheid toe. De rest van het werk wordt door jouw website uitgevoerd.

Bekijk de case study

Duur video: 02:11​

Verhaal van Marianne Geerts

Marianne geeft teken- en schilderworkshops. Dit doet ze in kleine groepjes van 8 personen in haar atelier in Noord-Brabant. Een paar keer per jaar gaat ze naar Frankrijk om daar teken- en schilderweekenden te organiseren.

“Als ik kijk naar hoeveel tijd de website mij bespaart, dan is dat echt gigantisch. Je moet toch elke keer je mail bekijken: zit er iets bij, weer een mailtje sturen, wachten tot iemand geantwoord heeft. Dat kostte gewoon een hoop tijd en dat is nu gelukkig niet zo .”

koppelingen

Haal alles uit het gebruik van afspraken boeken

Naast het plannen van een afspraak kan je er ook voor kiezen om een klant gelijk te laten betalen na het boeken van een afspraak

Wil je overal, op welk moment dan ook, jouw agenda kunnen inzien en aanpassingen maken? Je kan een koppeling maken met Google Calendar. Zo heb je altijd alles bij de hand!

Laat jouw klanten afspraken boeken

Bespaar jezelf en jouw klanten tijd met deze handige functie.

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders