Hoger in Google - Zoekmachineoptimalisatie - SYS platform

Hoger in Google

krijg meer gratis bezoekers en verbeter je online vindbaarheid

Wees beter vindbaar in Google

met de juiste SEO

Het is belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers op je website te krijgen. Meer bezoekers kan tot meer leads leiden en uiteindelijk meer conversie. Het SYS Platform biedt alle tools aan die jij nodig hebt om jouw website SEO-proof te maken en hoger in Google te scoren.

Het is belangrijk om te kunnen sturen op je bezoekersaantallen. Daarom maakt het SYS Platform een koppeling met Google mogelijk. Zo kun je zien hoeveel bezoekers je website heeft gekregen en wat de populairste pagina’s zijn. Ook heb je inzicht in waar de bezoekers vandaan komen. Hierdoor weet je of je SEO & Facebook ads goed werken.

Hannah Earlybird
Art by Hannah

Met heel mijn hart zeg ik “ja” tegen het SYS-platform. Zij zijn de experts en staan klaar om je te helpen. Ze denken mee. Ze geven hele praktische uitleg. Open en toffe groep. Veel kennis om met elkaar te delen.

Onderzoek het gedrag van jouw bezoekers met de Google Analytics koppeling.
bezoekersstatistieken

Inzicht in het gedrag van jouw bezoekers

Bezoekersstatistieken bieden verschillende meetpunten aan die je kan gebruiken om het gedrag van bezoekers te analyseren.

SYS biedt de koppeling aan met Google Analytics. Zo kan jij onder andere onderzoeken welke pagina’s populair zijn. Maar ook hoe lang bezoekers op jouw pagina blijven.

De verzamelde data geeft je inzicht om jouw conversie te optimaliseren!

Automatisch interne links creëren

Creëer gemakkelijk een spinnenweb

Interne links zorgen ervoor dat bezoekers langer op jouw website blijven waardoor o.a. jouw vindbaarheid op Google verbeterd. 

Stel automatisch keywoorden in die linken naar bepaalde pagina’s. Op het moment dat dit woord gebruik wordt op je website, ontstaat er automatisch een link.

Automatisch interne links generen bespaart je enorm veel tijd en zorgt automatisch dat je jouw posities in Google verbetert.

Houd je bezoekers langer op de website m.b.v. interne links.
Controleer of jouw website SEO-proof is.

zoekmachineoptimalisatie

Optimaliseer jouw vindbaarheid

Zorg ervoor dat jouw website SEO-proof blijft. Met onze handige tools krijg je gelijk te zien of jouw pagina’s geschikt zijn voor de zoekmachines en social media. Ook voor lokale vindbaarheid via Google Mijn Bedrijf hebben wij een handleiding geschreven.

Ontdek of jouw content juist geschreven is en of jouw meta-titels je belangrijkste zoekwoorden bevat. Probeer backlinks van andere sites naar jouw site te realiseren om de organische resultaten te stimuleren. 

Wil je bepaalde landingpagina’s onzichtbaar maken voor Google (zoals een online training of bedank pagina)? Geen probleem! SYS geeft jou de vrijheid om zelf te bepalen wat wel of niet vindbaar moet zijn.

Mobile first index

Een website toepasbaar op elk apparaat

Google maakt gebruik van “mobile first index”. Dit houdt in dat jouw mobiele weergave van de website voor een groot deel bepaalt hoe hoog je in Google komt te staan. Daarnaast is een groot deel van je websitebezoekers ook via mobiel op jouw website geweest.

Dankzij de handige functionaliteiten maak je jouw website heel makkelijk en automatisch mobiel vriendelijk. Daarnaast staan al onze Resultaat Pagina’s helemaal goed ingesteld voor de mobiele versie. Verspil geen onnodige tijd meer aan de mobiele versie van jouw website en scoor hoger in Google met een mobielvriendelijke landingspagina.

Maak jouw website responsive voor elk apparaat.
SYS zorgt voor een gebruiksvriendelijke website.
Gebruiksvriendelijk

Een veilige verbinding en snelle website

Google houdt ook rekening met onder andere het bouncepercentage: wanneer er een bezoeker op jouw website komt, maar daar verder geen enkele actie onderneemt. Verschillende SYS-tools zorgen ervoor dat bezoekers niet zomaar wegklikken van jouw website.

Zo zorgen we voor een SSL-certificaat die een veilige verbinding garandeert. Ook optimaliseren wij de snelheid van jouw website. Je pagina wordt snel geladen en zorgt er voor dat bezoekers minder snel af zullen haken. Websitesnelheid is dan ook een belangrijk onderdeel voor het bepalen van jouw organische positie.

Een gebruiksvriendelijke website is cruciaal voor het behalen van voldoende conversie op je website. Onze resultatenpagina’s bevatten de juiste elementen die hierop inspelen.

Maarten en Vanessa hebben een droom van mij in vervulling laten gaan. Mijn website zo geoptimaliseerd dat die site ervoor zorgde dat mijn nieuwe Business School binnen twee weken meer dan 100 klanten had.

Carolien van de Kamp
Carolien Magazine

Voortgang

Alle functionaliteiten om hoger in google te komen

SSL certificaat

Dit zorgt voor een veilige verbinding (https). Elke SYS website krijgt dit er gratis bij.

Mobiel vriendelijk

Elke pagina is standaard mobile responsive die je zelf ook kan aanpassen.

Code SEO vriendelijk

Bouw pagina’s die jouw SEO verbeteren en leer optimaliseren voor Google. Daarbij zorgen we voor een snel geladen website.

Betrouwbare hosting

SYS regelt jouw hosting en zorgt ervoor dat jouw website online blijft staan.

Bezoekersstatistieken

Krijg inzicht in het gedrag van jouw bezoekers. Ontdek o.a. welke pagina’s populair zijn.

Meertalige website

Een meertalige website maken zodat je ook internationale klanten kunt bedienen.

Landingspagina's

Kant-en-klare landingspagina’s die op verschillende vlakken Google-responsive zijn gemaakt.

Interne links

Automatisch interne links generen om bezoekers langer op jouw website te houden.

Sta hoger in Google

Bespaar jezelf en jouw klanten tijd met deze handige functie.

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders