Een Website met Resultaat in 3 stappen met SYS

Ben jij van plan om te starten met SYS, maar sta je ergens anders online met je huidige website? In dit artikel leg ik je uit hoe wij jou in 3 stappen helpen om van je huidige website snel en efficiënt over te stappen naar het SYS Platform.

Van websitehost veranderen om een nieuwe website te bouwen is een heel proces. Maar soms is het noodzakelijk als je van een visitekaartje naar een website met resultaat wilt. Overweeg jij om met SYS te starten of ben je benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Dan ben je op de juiste plek! In dit artikel leg ik uit hoe je in 3 stappen een Website met Resultaat bouwt met het SYS Platform.

Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Voor wie is het SYS Platform geschikt?

  Het SYS Platform is geschikt voor coaches en opleidingsinstituten die zelfstandig hun eigen platform willen beheren. Heb jij een websitebouwer waar je continu van afhankelijk bent? Of wil je op een gemakkelijke manier jouw website opschonen en voorzien van een nieuwe opmaak? Dan is dit platform voor jouw geschikt!

  Het is een heel proces om van een bestaande website een nieuwe website te bouwen. SYS gebruikt 3 stappen om dit transformatietraject zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kan ook jij een website met resultaat bouwen.

  Website met resultaat in 3 stappen
  In 3 stappen helpt SYS jou met de transformatie van je oude website naar je SYS-website

  Stap 1: Het begeleidingstraject

  Als je met SYS start, dan wil je natuurlijk een website die goed werkt en niet een exacte kopie van je vorige website. Anders ben je oude wijn in nieuwe zakken aan het vullen. Daarom gaan we in deze fase kijken hoe je jouw website kan verbeteren.

  We geven je begeleiding hoe je de pagina’s kan indelen, betere pagina’s kan maken en je teksten kan verbeteren. Daar hebben we verschillende opdrachten voor. Zo creëer je een framework voor jouw website met resultaat.

  Verder gaan we ook kijken naar het productaanbod, je huidige klanten en geven we een training hoe je goede en pakkende teksten kan schrijven.

  Tot slot eindigen we deze fase met de Reis van Bezoeker naar Klant: is jouw plan conversiegericht?!

  stap 1 begeleidingstraject website met resultaat
  Wij begeleiden jou om het framework neer te zetten

  Stap 2: Het maken van de website met resultaat

  Nu je het hele framework van je website hebt uitgewerkt, wordt het tijd om jouw website met resultaat te bouwen. Daarnaast is het ook belangrijk om inspiratie op te doen van andere ondernemers en feedback te krijgen.

  Je krijgt van ons een tijdelijke website. Op deze omgeving kan jij jouw website rustig bouwen, terwijl jouw huidige website gewoon nog live staat.

  Website met Resultaat bouwen

  Je kan jouw Reis van Bezoeker naar Klant helemaal uitwerken. Met onze handige Resultaat Pagina hoef je geen extra tijd te besteden aan de indeling. Het is alleen een kwestie van de tekst toevoegen en de juiste afbeeldingen selecteren. De pagina’s zijn gebruiksvriendelijk en mobile responsive.

  Verder kan je makkelijk je productaanbod toevoegen. De producten komen automatisch in een webshop waar bezoekers het afrekenproces kunnen doorlopen. Deze pagina’s en de bijbehorende techniek hebben we al voor jou ingesteld.

  Feedback en hulp

  Het vervelende aan een website bouwen is vaak dat je het alleen doet. En juist zo’n belangrijk proces vraagt om inspiratie en feedback van gelijkgestemden. Daarom wordt er een buddy toegewezen: een SYS member waar je samen mee kan sparren.

  Heb je een specifieke vraag over het platform of kom je ergens niet uit? Het SYS-team is 1 click away om jouw vragen te beantwoorden en te begeleiden naar het juiste pad.

  Tot slot maak je als SYS member deel uit van de SYS Community. De plek waar je andere ondernemers om feedback kan vragen. Super handig! Zo kan je voor de publicatie van je website eventuele spelfouten e.d. eruit halen.

  De SYS community
  Word onderdeel van de persoonlijke SYS-community

  Stap 3: Website met resultaat online

  Je hebt de minimale versie van je website gebouwd en het is tijd om online te gaan. Dit hele proces regelt het SYS-team voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen, is aangeven dat je online wilt gaan a.d.h.v. het verhuistoken die je van je huidige host krijgt.

  Wij zorgen ervoor dat jouw domein overgezet wordt. Daarnaast regelen wij de host en de techniek erachter. Jij kan lekker genieten van dit moment en bedenken hoe je jouw nieuwe website wereldkundig gaat maken! 🙂

  Na de lancering

  De meeste websitebouwers laten je volledig los na het bouwen van de website. Juist terwijl de periode na het online gaan zo cruciaal is. Pas dan begint het echte werk!

  SYS is er ook voor jou als je live staat. Zo kan je starten met de SYS-master challenge. Deze leuke uitdaging stimuleert jou om jouw eerste duizend euro aan omzet te behalen met jouw website. A.d.h.v. een online training begeleiden we je hoe jij daadwerkelijk omzet kan draaien.

  Verder bezit het SYS Platform een dashboard die jouw in één oogopslag laat zien hoe je ervoor staat. Van het aantal leads dat je verzameld hebt, tot het aantal geplaatste bestellingen.

  SYS Master hall of fame
  Ben jij de volgende SYS-master die in onze Hall of Fame zal staan?

  Laat geen kansen liggen!

  Ben jij benieuwd wat er beter kan aan jouw website? Vraag dan een website-analyse aan. Ik maak dan een video waarin ik jouw website doorloop en feedback geef. Dat wil zeggen:

  • Wat er goed is aan je website.
  • Wat er beter kan aan je website.
  • Waar je kansen laat liggen.

  De website-analyse krijg je als video in jouw mailbox en kan je zo vaak bekijken. Daarna vindt er nog een afsluitend gesprek plaats. Je kan dan nog eventueel vragen stellen over de review.

  Ongeacht of je met SYS aan de slag gaat, deze website-analyse is enorm waardevol! Vraag hier jouw website-analyse aan.

  Conclusie

  In 3 stappen helpen we jou om van je huidige website over te stappen naar SYS. Tijdens het begeleidingstraject gaan we het framework maken. Je ontdekt hoe je de website kan verbeteren en maakt het hele concept. Vervolgens ga je de website bouwen. Het SYS-team staat voor je klaar. Daarnaast zit je in een community die je waardevolle feedback kan geven. Tot slot is het tijd om online te gaan. We helpen je om je eerste omzetten te halen a.d.h.v. de SYS- master challenge.

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  10 uur per maand besparen door afspraken automatisch in te plannen
  Tijd besparen door afspraken automatisch in te plannen

  Ik laat zien hoe je tot wel 10 uur handmatig werk per maand kunt besparen door afspraken automatisch in te plannen via je website. Het heen en weer mailen voor het plannen van een afspraak kan erg veel tijd kosten. Door deze agenda functie te gebruiken kun je tijd besparen en krijg je meer klanten.

  E-mailmarketing voor beginners (Interview met expert Rachelle Blok)
  E-mailmarketing voor beginners (Interview met expert Rachelle Blok)

  In dit interview met e-mailmarketing expert Rachelle Blok ontdek je wanneer je het beste kunt beginnen met e-mailmarketing. Hoe bouw je goede marketing funnels op? Hoe kom je aan meer leads voor je marketing funnels? Ze vertelt ook hoe haar klant in 1 week meer dan 18.000 omzet haalde dankzij de four day cash machine methode.

  Wanneer starten met e-mailmarketing
  Wanneer starten met e-mailmarketing

  Wanneer starten met e-mailmarketing? E-mailmarketing is een van de manieren om klanten te krijgen. Via een maillijst kun je websitebezoekers snel bereiken. In dit artikel lees je hoe je kunt starten met e-mailmarketing en wat je nodig hebt om een maillijst op te bouwen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches