Van een 70-urige naar een 20-urige werkweek - SYS Platform

Van een 70-urige naar een 20-urige werkweek

Van een 70-urige werkweek naar een 20-urige werkweek. SYS-master Henri heeft dit succes bereikt met zijn SYS-website. In deze case studie lees je hoe Henri met zijn online trainingen makkelijk omzet genereert.

Henri helpt mensen met afvallen en veranderen van hun mindset naar een gezonde levensstijl. Hij maakt online trainingen en coacht mensen op afstand. Zijn bedrijf Heroik draait op SYS en Henri is SYS master!

Henri is van een 70-urige naar een 20-urige werkweek gegaan door zijn Website met Resultaat. Door online cursussen aan te bieden en dit breed op te zetten via automatisering, bereikt hij veel meer klanten dan in de 1 op 1 coaching.     

In dit artikel vertelt hij hoe hij het gedaan heeft en zijn ervaringen.

Inhoudsopgave

Online coaching

Ik ben Heni en ik ben SYS master. Voordat ik me bij SYS aansloot, was ik vele uren in de week bezig met 1 op 1 coaching. Leuk om te doen, maar ontzettend intensief! Ik had een website, maar deze gebruikte ik enkel om mijn bedrijf te laten zien. 

Met Maarten en Vanessa heb ik online cursussen en coaching opgezet. Hiermee kon ik mijn uren terugdringen naar 20 uur per week! 

Klanten kunnen via de website inloggen voor hun programma. Omdat alles geautomatiseerd is, hoeven mensen niet meer op mij te wachten. De website doet zijn werk!   

Op de nieuwe website zie je in één oogopslag dat Henri op tv is geweest.

Het is belangrijk om dit uit te lichten op je pagina. Henri wordt nu als expert gezien in zijn vakgebied. Deel daarom altijd je ervaring. Het liefste heel duidelijk op je homepagina.

Het geheim van investeren

Als je een bedrijf opstart, is het duidelijk dat je moet investeren. Maar ook door de jaren heen is investeren belangrijk. Ik had al meerdere keren geïnvesteerd in websites en het is altijd opnieuw de vraag of je eruit gaat halen wat je er in stopt. 

Maar ik moet zeggen dat ik in de eerste maand mijn investering er uit had! Zelfs de advertentiekosten en de vormgeving die ik uitbesteed had, heb ik diezelfde maand terug verdient.

Omdat alles via de website loopt, verdien ik ook tijdens mijn vakantie of weekendje weg. Met regelmaat kan ik tegen mijn vrouw zeggen dat we tijdens de vakantie de vakantie terug verdient hebben. Dat is gewoon supervet!   

Hogere doelen en groots denken.

Na het volgen van de stappen van de methode van Maarten & Vanessa levert de website resultaat op. Ik heb dus echt een Website met Resultaat. Bezoekers komen op de website en schrijven zich in voor een online cursus of coaching.

Hierdoor ga ik groots denken! 

Door het online gebeuren hoef ik niet fysiek op één vaste plek te zijn. Ik heb nu twee medewerkers en ik kan hiermee zelf meer online aanwezig zijn. Met de uren die vrij komen, ga ik nieuwe trajecten opzetten om niet alleen de plaatselijke mensen te helpen maar heel Nederland. En in 2019 wil ik zelfs internationaal!      

Dankzij de website waren Henri en zijn vrouw binnen een maand SYS master.

Website neemt veel taken uit handen

Alles is geautomatiseerd via de website. Bezoekers kunnen zich via de website direct inschrijven en betalen via iDeal. Daarna kunnen zij inloggen in hun eigen omgeving en direct aan de slag. 

Wachten op een afspraak hoeft niet meer. De twijfel om te starten is vaak al groot. Als er dan direct actie ondernomen kan worden is dat prettig voor de klant. De klant kan meteen aan het werk met zijn of haar doel.

 

Ga je een weekend je weg... en dan heb je totaal 21 bestellingen! Kosten van het weekend hebben we eruit 😀🌴❤
Henri
Heroik?!
DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders