1500 euro in een weekend verdienen met een nieuw concept - SYS Platform

1500 euro in een weekend verdienen met een nieuw concept

Paulene is SYS master. Binnen één weekend heeft ze 1500 euro omzet gedraaid, met slechts één simpele salespagina. In deze case study verteld ze precies hoe ze die 1.000+ euro via haar website heeft omgezet.

Paulene is SYS master. Binnen één weekend heeft ze 1500 euro omzet gedraaid, met slechts één simpele salespagina. In deze case study verteld ze precies hoe ze die 1.000+ euro via haar website heeft omgezet.

Paulene met haar nieuwe concept, healthymomaanhuis.nl

Eerst zelf maar wat in elkaar gezet

Toen ik begon met healthy mom heb ikzelf een website gemaakt, omdat iedereen tegen mij zei: “ja, je moet zelf een website hebben.” Ik heb het zelf in elkaar gezet. Ik weet niet eens hoe het werkt. Ik dacht: er moet gewoon wat staan. Ik heb er nooit iemand naar toe gestuurd, want ik was er niet tevreden over.

Van zelf doen, naar een professionele website

Bij healthy mom aan huis kook ik voor de klant: van ontbijt tot diner. Doordat mij bedrijf zich ontwikkelde, realiseerde ik dat ik echt een goede website nodig had. Ik dacht: nu is het dus tijd om goede mensen aan te nemen.

Binnen één weekend 1500 euro binnengehaald.

We zijn begonnen met een sales page met behulp van Vanessa, omdat in een keer het concept daar stond. Vanessa zei wat ik kon gaan doen en wat ik kon aanbieden. We zijn dus begonnen met slechts een één simpele salespagina. Op de pagina staat het aanbod met een iDeal link erin. Binnen een uur ging de eerste versie van mijn sales page live. Vervolgens had ik binnen dat weekend 1400-1500 euro binnengehaald. En daarmee de SYS master titel behaald. 

Dat gaf me echt een trots gevoel, toen realiseerde ik ook echt: “yes, dit is nodig!” Je moet iets goeds neerzetten met gemak voor de klant en dat hebben Maarten en Vanessa echt gedaan.

Een deel van de nieuwe website van healthymomaanhuis.nl

De kracht van SYS

Vanessa is echt goed in het meedelen van verhalen: wat het beste is voor de klant, wat die wil zien. Maarten doet echt het technische gedeelte. Ze reageren heel snel en denken continu met je mee. Ze leveren ook echt wat ik vraag en geven ook altijd een antwoord op wat het beste is en weten echt veel.

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders