Online een ton omzet, met max 3 uur werken per dag - SYS Platform

Online een ton omzet, met max 3 uur werken per dag

Door een hersenvlies ontsteking kon Nadine niet meer dan 3 uur per dag werken. Daardoor heeft ze alles uitbesteed aan expert. Met meer dan een ton omzet als gevolg!

Ondernemen komt met uitdagingen en daar weet Nadine Melenhorst alles van. Een jaar geleden leek het onmogelijk om haar Nine Star Ki bedrijf succesvol te maken na haar ziekenhuisopname. We zijn ruim een jaar verder en Nadine heeft het tegendeel bewezen. Met meerdere mijlpalen is zij SYS-master! Haar platform is uitgegroeid tot een enorm succes en binnen 7 maanden heeft zij een ton omzet gedraaid, alleen via haar platform!

Start van Nine Star Ki Nederland

Het begon allemaal in 2018 toen Nadine haar Platform Nine Star Ki Nederland heeft opgezet. Nine Star Ki is haar passie die haar enorm helpt in het dagelijkse leven.

Nine Star Ki biedt elk persoon inzicht in zijn/haar kwaliteiten en vakuilen, maar ook wat iemand nodig heeft om te functioneren. En met haar platform kan ze deze inzichten met zoveel mogelijk mensen delen.

Nadine wist wat ze wilde en dat is 1 ton aan omzet draaien binnen 1 jaar. Helaas werd ze onverwachts ziek. Er werd een hersenvliesontsteking bij haar geconstateerd. Ze lag weken in het ziekenhuis en kon letterlijk niks doen. Er werd haar aangeraden om stress te vermijden.

Hulp aanvaarden

De hersenvliesontsteking zorgde ervoor dat ze niet meer goed kon functioneren. Een van haar krachten als ondernemer is gebruik kunnen maken van haar hersenen en dat kon op dat moment niet.

Er zat niks anders op: Nadine moest aanvaarden dat ze overal hulp bij nodig had. Gedreven als ze is, maakte ze bewust de keuze om alleen te doen wat zij moest doen en wat een ander niet kan. Voor haar betekende dat de Nine Star Ki methode uitleggen.

Al het overige werk liet ze aan de experts over. Zo heeft SYS alle technische onderdelen uit handen voor haar genomen, zodat zij zich alleen hoefde te focussen op datgene wat noodzakelijk was. Het gevolg was een werkdag van maximaal 3 uur.

Binnen een halfjaar 1 ton aan omzet

Het vragen om hulp heeft enorm goed uitgepakt, want in een halfjaar draait ze € 100.000 aan omzet. Dat had ze nooit verwacht! In dat halfjaar heeft ze zelfs iemand in dienst kunnen nemen die haar kan ondersteunen!

Het geheime recept volgens Nadine? “Doen waar jij goed in bent!” Ze heeft zich alleen bezig gehouden met de inhoud van haar producten en diensten. Haar expertise. Al het andere heeft ze uitbesteed. Dat is in het begin een investering die uiteindelijk meer dan loont.  

Nadine behaalt de 100k mijlpaal en ontvangt haar eigen SYS master koffer!

SYS is goud waard

Het SYS Platform is volgens Nadine het fundament van haar bedrijf: “Ze gaan zorgvuldig met mijn bedrijf om. Nemen het serieus, nemen mij serieus en nemen de omzetten serieus.”

Nadine geeft eerlijk toe: “ik ben niet goed met de techniek van de website en wil er eigenlijk helemaal niet mee bezig zijn”. Dat ze zoveel dingen bij SYS kan neerleggen is goud waard. De techniek is geregeld en daarop kan zij vertrouwen. 

Ze weet dat alles geautomatiseerd gaat. Klanten kunnen een training kopen en gelijk afrekenen. Vervolgens wordt er via Moneybird automatisch een factuur verstuurd naar de klant en ontvangen ze een mail met al hun inloggegevens. 

“Zonder de mensen om me heen, zou ik dit succes niet gehaald hebben”, vertelt Nadine. “Het geeft mij de mogelijkheid om energie te geven daar waar ik goed in ben.”

Opschalen, opschalen, opschalen!

Die succesformule heeft er voor gezorgd dat haar Nine Star Ki Platform stevig staat met een goede basis. Mocht ze in de toekomst tijdelijk niet in staat zijn om te werken, dan kan ze mensen aannemen die haar kunnen helpen. Met deze basis is er een voorspelbaarheid en zekerheid in haar omzet en ze weet dat ze volgend jaar kan rekenen op 500 k en het jaar daarop op een miljoen.

Nine Star Ki Nederland gaat overduidelijk als een speer! Nu is het een kwestie van opschalen, opschalen, opschalen. Op het Nine Star Ki Platform komen binnenkort zeker 50 coaches die vrouwen door heel Nederland kunnen helpen met NSK. Waar bezoekers afspraken kunnen boeken met een van deze coaches.

Met alle automatiseringen en groei komt er nu ruimte voor een andere passie van haar: Nadine Melenhorst neerzetten als merk. 

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders