Workshops automatisch vullen via je website - SYS Platform

Workshops automatisch vullen via je website

Marianne vertelt hoe ze onderweg in de auto naar Frankrijk, een pagina maakte en meer dan 1000 euro omzette via haar website. Ze vulde via haar SYS website twee workshops in een dag tijd. Helemaal automatisch.

Marianne geeft teken- en schilderworkshops. Dit doet ze in kleine groepjes van 8 personen in haar atelier in Noord-Brabant. Een paar keer per jaar gaat ze naar Frankrijk om daar teken- en schilderweekenden te organiseren.

Via haar website kunnen cursisten zich inschrijven voor de workshops. Ze kunnen betalen en krijgen vervolgens een factuur. Helemaal automatisch. 

In deze blog deelt ze haar verhaal en een case study hoe ze onderweg in de auto naar Frankrijk een pagina maakte en meer dan 1000 euro omzette via haar website.

Ik stuur alles en iedereen naar de website. De website betekent echt de basis voor mij. Wat ik op mijn website laat zien dat ben ik. Ik vind het gewoon heel leuk, leuk om te laten zien.

Tips van SYS leveren direct resultaat op

Voordat ik bij Maarten en Vanessa kwam, had ik een heel erg eenvoudige website, een blog website. Ze hadden een tip en een challenge. De tip was om een van een statische pagina een dynamische pagina te maken. Nadat ik dat had gedaan verdubbelde mijn bezoekers aantal en verdriedubbelde mijn pagina weergaven. Dat had dus echt een heel duidelijk effect. Toen ben ik met hun de zee in gegaan en zo is het er eigenlijk van gekomen.

Na aanleiding van een tip van Maarten en Vanessa verdubbelde mijn bezoekers aantal en verdriedubbelde mijn pagina weergaven

Enorme tijdbesparing door automatiseren

Alles loopt automatisch via de website. Cursisten kunnen zich via de website aanmelden. Ze kunnen via de website betalen en ontvangen direct een factuur. 

Als ik kijk naar hoeveel tijd de website mij bespaart, dan is dat echt gigantisch. Je moet toch elke keer je mail bekijken: zit er iets bij, je moet weer een mailtje sturen, wachten tot iemand geantwoord heeft, dan pas stuur je die factuur. Dat kostte gewoon een hoop tijd en dat is nu gelukkig niet zo .

Case study: twee workshops in een dag gevuld

Onderweg in de auto naar Frankrijk kreeg ik een idee. Een nieuwe workshop over schilder Chagall. Met haar persoonlijke internet wifi hot-spot in de auto maakte ze haar nieuwe pagina aan.

Binnen twee uur was de pagina af. Aangekomen in Frankrijk zette ik de workshop op Facebook en deed ik er een mailtje uit naar mijn trouwe volgers. Een paar uur later was de workshop al helemaal vol!

Het bleef maar binnenkomen qua aanmeldingen. De workshop zat al snel vol en er was iemand die niet op de betreffende datum deel kon nemen. Dus besloot ik een tweede datum in te plannen. Ook die was binnen no time vol.

Marianne die vertelt hoe ze onderweg naar Frankrijk een nieuwe workshop bedacht en binnen een paar uur twee edities volledig uitverkocht waren.

Eigenlijk is het maken van een pagina nu gewoon een feestje. Ik ben steeds aan het kijken wat er in SYS kan. Continu ontdek ik nieuwe mogelijkheden. Dan denk ik: wow! Dat kan dus ook!

Vervolgens wil ik die nieuwe dingen ook gaan gebruiken in een pagina. Het maken van pagina’s gaat super snel. Als ik de foto’s die ik wil gebruiken al heb uitgezocht, ben ik in principe een uurtje bezig met de pagina

In SYS kun je meteen zien hoe de pagina eruit gaat zien. Ik vind het een heel makkelijk programma.

Begeleiding van SYS

De begeleiding van Maarten en Vanessa is helemaal top!  Je kunt ze altijd bereiken en ze geven altijd snel antwoord. Ze maken meteen een filmpje bij onduidelijkheden.

Ze zijn ook proactief. Regelmatig sturen ze van te voren al tips: we hebben weer 10 nieuwe tips voor SYSitor. 

Dan ga je natuurlijk wel kijken of je daar wat van kan leren. I love them!

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders