€20.000 euro aan passief inkomen, met één actie - SYS Platform

€20.000 euro aan passief inkomen, met één actie

Met één Valentijnsactie 20.000 euro aan jaarlijkse terugkerende abonnementen. Allemaal door een schop onder de knop. Voor menig ondernemer klinkt het als een droom, Rachelle is het gelukt.

Meer dan 20.000 euro aan passief inkomen via abonnementen. Plus dit bedrag loopt met de dag omhoog. Voor menig ondernemer klinkt het als een droom, Rachelle is het gelukt.

In een paar maanden tijd bouwt Rachelle een bedrijf vanuit het niets op. Ze begeleid ondernemers met email marketing en heeft een abonnement als hoofdproduct.

Een liefdevolle schop onder de kont was nét dat laatste zetje waardoor Rachelle doorbrak. Op 14 februari 2018 lanceert ze op aanraden van Maarten & Vanessa een Valentijnsactie waarna de bestellingen aan een stuk binnenstromen.

Ik ben Rachelle en ik ben een SYS master. Het aller-tofste wat ik van SYS vind, is dat je alle tools en alle kennis krijgt voor je website. Wat mij echt heel veel oplevert, is dat Maarten en Vanessa je echt een schop onder de kont geven om actie te ondernemen

Toen heb ik dus in een dag tijd een Valentijnsactie bedacht. Dankzij die Valentijnsactie heb ik nu 20.000 euro omzet via mijn website en 10.000 euro daarvan is pure  jaarlijks terugkerende winst. Dat is dus allemaal via abonnementen en dat is allemaal mogelijk door het SYS platform en door de ondersteuning van Maarten en Vanessa.

Van idee, naar lancering binnen 24 uur

Het mij gelukt om een verkooppagina te maken in drie uur tijd, en dat komt omdat je in het SYS platform heel makkelijk een pagina in elkaar kan zetten. Je kan werken met drag en drop, dus je kan verschillende onderdelen in je pagina plaatsen. 

Zelfs een leek kan dat! Je hebt geen technische kennis nodig, dus iedereen kan heel snel een pagina maken die echt klanten oplevert.

Uitreiking van de SYS master titel, nadat Rachelle aanzienlijk meer dan 1000 euro via haar website heeft verdiend.

€20.000 aan jaarlijkse abonnementen, met één actie

Bij de Valentijnsactie had ik een pagina op mijn website waar alle informatie op stond en waarbij ze dan direct het abonnement kunnen aanschaffen. Waar ik mee begon, is met een mailtje naar mijn mailinglijst, en zo kwamen ze direct op een pagina waar ze alle informatie konden vinden. Zodra iemand die bestelling had geplaatst, liep ook de rest helemaal automatisch; ze konden gelijk betalen. Na de lancering kwamen de eerst klanten al meteen binnen en het bleef maar doorgaan. 

Ik zou ook twee dagen later op vakantie gaan, dus ik dacht: “Hoe kan ik dat allemaal binnen die korte tijd afhandelen?” Maar doordat alles geautomatiseerd was, en door het SYS platform, is het toch gelukt om alles af te krijgen. Heel gaaf dus.

Ik zou SYS omschrijven als een platform voor je website. Het is een alles-in-één pakket voor je website, met alle kennis en tools die je nodig hebt. Daarnaast ook nog eens online trainingen zodat je de kennis op de juiste manier kan implementeren in je website.
Rachelle Blok
Leer Email marketing

De uitreking van de SYS master titel

Rachelle heeft in hele korte tijd meer dan 1000 euro via haar website verdiend. Tijd dus om naar Klaaswaal te gaan om de SYS master titel uit te reiken. Natuurlijk met bloemen en confetti!

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders