Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform - SYS Platform

Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform

Brenda van Wegen coacht ambitieuze vrouwen die verlangen naar meer energie, vitaliteit, zelfvertrouwen en gelukkig zijn. Twee jaar geleden maakte ze de overstap van een Wix website naar het SYS Platform. Met Wix had ze beperkte mogelijkheden en was niks geautomatiseerd. Ze ging op zoek naar betere ondersteuning en meer resultaat. Ze maakt nu veel meer meters met haar website, scoort hoger in Google en heeft tijd over om te focussen op belangrijke zaken.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Brenda van Wegen is leefstijl en mindsetcoach en ze begeleidt voornamelijk vrouwelijke 40 plussers die vastzitten door bepaalde klachten. Ze helpt deze ambitieuze vrouwen zodat ze hun diepste verlangens waar kunnen maken en weer gelukkig zijn. Door de beperkte mogelijkheden hikte ze enorm tegen haar Wix website aan en maakte al snel de keuze om over te stappen naar het SYS Platform. “Nooit een grijze haar op mijn hoofd heeft daar spijt van gehad.”

  Wix website builder: beperkte mogelijkheden

  Twee jaar geleden stond ze op een keerpunt: haar praktijk loopt goed, maar ze wil graag meer halen uit haar website. Haar vorige website stond op Wix waar ze te weinig mee kon. Ze is op zoek naar een website met betere ondersteuning en meer mogelijkheden. Via-via komt ze bij SYS Platform terecht en maakt ze snel de keuze om over te stappen. “Wix was puur en alleen de website. Verder niet een heel betalingssysteem. En het leek mij geweldig, en dat bleek ook wel, als dat allemaal automatisch in één pakket zit.”

  “Het leek mij geweldig, en dat bleek ook wel, als dat allemaal automatisch in één pakket zit.”

  Brenda van Wegen - Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform
  Brenda coacht vrouwen op het gebied van leefstijl & mindset

  Overstappen van een Wix website naar SYS

  Brenda heeft sinds ze bij SYS zit, het gevoel dat ze veel meer meters maakt met de website, dankzij onze ondersteuning, resultaatpagina’s en strategie sessies. Waar ze met Wix echt alles zelf moest doen (Wix is een doe-het-zelf website bouwer), krijgt ze nu ook persoonlijke begeleiding en snelle online support. Ze is gaan inzien dat het essentieel is om rekening te houden met de klantreis en de juiste strategie in te zetten. “Daar hebben jullie mij enorm mee geholpen. Wie is jouw ideale klant? Hoe maakt hij of zij haar besluiten?” Binnen een paar seconde bepaalt een websitebezoeker om op jouw website te blijven of verlaten. Ze weet nu hoe ze klanten meeneemt op reis door de knoppen op de juiste plekken te plaatsen.

  Brenda van Wegen - Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform
  Maarten vertelt tijdens strategie sessies hoe je de klantreis op jouw website kunt verbeteren

  Het scheelt enorm veel tijd dat de klant reisreis automatisch gaat en ze producten automatisch kunnen aanschaffen. Daar heb ik gewoon helemaal geen omkijken naar.

  Hoger scoren in Google

  Hoe het komt dat ze nu wel resultaat haalt met haar website in tegenstelling tot haar vorige website bij Wix? “Enerzijds zit dat in de look and feel natuurlijk. Daarnaast heb ik met jullie advies ook gewerkt aan blogartikelen bijvoorbeeld, waardoor ik ook gestegen ben in de Google ranking.” Een Wix website wordt niet goed gevonden door zoekmachines zoals Google waardoor je veel kansen en klanten misloopt. Wat ze verder fijn vindt aan het SYS Platform is dat alles nu automatisch gaat. Klanten kunnen zelf producten afrekenen en krijgen automatisch toegang tot haar online mini cursussen. Dat scheelt enorm veel tijd!

  Investeren in een goede website

  Het advies van Brenda is om altijd goed te meten of je resultaat haalt uit jouw website. Merk je dat er toch te weinig bestellingen binnenkomen? “Dan is dat hartstikke zonde, omdat je er zo ontzettend meer uit kunt halen.” Ze heeft nooit spijt gehad van haar keuze om te overstappen van een Wix website naar het SYS Platform

  Brenda van Wegen - Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform -2
  Voorbeeld van het SYS dashboard: bekijk in 1 oogopslag jouw resultaten

  Als je de investering doet en ervoor gaat, de klantreis duidelijk maakt en op basis van een blauwprint aan de slag gaat dan zal het je zeker wat brengen.”

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders