Elke avond bij je kids, dankzij een Website met Resultaat - SYS Platform

Elke avond bij je kids, dankzij een Website met Resultaat

Een geautomatiseerde website waar je alles mee kan regelen is belangrijk en bespaart je zoveel tijd! SYS-master Jeroen weet er alles van af. Lees in deze case studie hoe zijn SYS-website hem heeft geholpen in het creëren van meer vrijheid én omzet.

Jeroen van Mierlo is vinoloog, wijndocent én SYS-master!

Het bedrijfsleven van Jeroen

Jeroen is 7 jaar geleden gestart met zijn onderneming. In zijn dagelijkse bedrijfsleven is hij o.a. bezig met het geven van wijncursussen waarmee landelijke certificaten behaald kunnen worden.

Daarnaast geeft hij ook verdiepingscursussen, workshops en themaproeverijen.

Verschillende online platformen

Jeroen heeft voor SYS-platform met verschillende platformen gewerkt. In Wordpress maakte hij zijn eerste website. Echter, zijn bedrijf begon steeds te groeien en hij vond het tijd om zijn website in een professioneel jasje te steken

Hij bracht zijn website onder bij een groot bekend landelijk bedrijf en betaalde daar een aardig bedrag voor. Daar ondervond hij helaas een aantal beperkingen.

Hij had namelijk een dure website, een dure community en een dure webshop. Onderling communiceerden die niet met elkaar. Daarbovenop kwam ook nog een duur boekhoudpakket en een dure boekhouden. Jeroen bemiddelde tussen alle partijen wat hem enorm veel tijd en werk kostte.

De overstap naar SYS platform

De tijdsinvestering nam maar toe en op een gegeven moment dacht Jeroen: “Dit moet anders“.

Hij kwam SYS-platform tegen op zijn pad. Hij heeft toen 2 uur lang telefonisch met Maarten een gesprek gehad over alle mogelijkheden. Voor Jeroen voelde het goed aan en hij besloot zich aan te sluiten bij SYS.

Het mooiste moment bij SYS-platform was het moment van live gaan en realiseren dat alles werkt. Het hele proces van bezoeker tot betalende klant is waterdicht en gaat buiten mij om.” Dat gaf Jeroen enorm veel rust.

De voordelen

Sinds Jeroen een SYS’er is , besteed hij minder tijd aan administratie doordat alles geautomatiseerd is. Hij heeft nu meer tijd om aan zijn bedrijf te werken dan in zijn bedrijf.

En het allerbelangrijkste: meer kostbare tijd met zijn kinderen.

In het 7 jaar ondernemen heeft hij bij SYS platform het juiste systeem gevonden waar alles geïntegreerd is en werkt hoe het zou moeten werken.

Het niet meer nodig zijn in het administratieve proces is de grootste kroon in zijn 7 jaar ondernemen.

Neem hier een kijkje op de website van Jeroen.

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders