Case study: Binnen 10 dagen omzet met één salespagina - SYS Platform

Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

Katleen van Landschoot is copywriter en helpt andere ondernemers met het schrijven van goede marketingteksten. En dat is niet alles… Ze is namelijk ook officieel SYS-master.

In deze case study laten we het geweldige verhaal van Katleen zien: hoe zij met één salespagina succesvol haar online training verkoopt.

Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Van offline naar online

  Katleen begon haar bedrijf als copywriter. Ze schreef goede marketingteksten voor ondernemers. Dit gebeurde per klant, waardoor ze maar een aantal klanten per keer kon helpen. Na een tijdje wilde ze graag meer mensen tegelijk helpen. Daarom besloot ze live dagen te geven waarin ze een training gaf over copywriting.

  Hoewel deze offline dagen gezellig waren, besefte Katleen al gauw dat ze een online programma nodig had als ze meer mensen wilde bereiken. Ze had het al helemaal voor zichzelf uitgestippeld. Ze wist precies hoe en wat de online training moest zijn. Namelijk een cursus over goede blogartikelen schrijven. Het was alleen nog een kwestie van uitvoeren.

  “Katleen besefte al gauw dat ze een online programma moest starten om meer mensen te bereiken”

  Starten met SYS Platform

  De huidige website van Katleen was alleen niet meer dan een visitekaartje. Daardoor moest ze harder werken, want de website werkte niet voor haar. Ook was het een gedoe om haar website aan te passen. Ze was grotendeels afhankelijk van haar websitebouwer. “Dat moet anders”, dacht Katleen. Ze besloot op zoek te gaan naar een ander platform waar ze wel zelf de baas is over haar website.

  De keuze om naar SYS Platform over te stappen was niet heel moeilijk voor Katleen. “Ik kende Maarten & Vanessa al en wist waar SYS Platform voor staat.” Toch liep het allemaal niet zo soepel in het begin. Hoewel Katleen gemotiveerd begon, bleek ze al snel vast te lopen. “Ik ben geen technisch persoon en het ging bij mij al mis bij het opslaan”, aldus Katleen. “Ik raakte gefrustreerd en besloot daarom de website op pauze te zetten en er later mee verder te gaan.”

  Katleen, Maarten, Vanessa
  Overstappen naar SYS Platform was voor Katleen een makkelijke keuze

  Supportsessies

  Alleen “later” veranderde al gauw in een paar maanden. Toen Vanessa zag dat Katleen nog niet online stond met haar website, besloot ze haar op te bellen in de hoop haar verder te kunnen helpen. Al snel werd duidelijk dat de techniek Katleen weerhield van het verder bouwen van de website. Vanessa adviseerde haar om een supportsessie in te plannen: een videocall waarin je al je vragen kunt stellen en gelijk geholpen wordt.

  Katleen aan de slag met SYS Platform
  De supportsessies hielpen Katleen om verder te werken aan de website

  Deze supportsessies waren precies wat Katleen nodig had. Binnen no-time wist ze haar salespagina te bouwen en haar online training te vullen. Hoewel nog niet helemaal af, besloot ze live te gaan met één salespagina. Om haar training te promoten, gaf ze een webinar. En wat een succes! De aanmeldingen stroomden binnen en binnen twee weken had ze al €1.000,- aan omzet gegenereerd via de website. En ze heeft er verder geen omkijken naar: bezoekers kunnen afreken en na de betaling wordt er automatisch een account aangemaakt waarmee ze kunnen inloggen.

  Met één duidelijke salespagina weet Katleen succes te boeken!

  Je staat er niet alleen voor

  “Het fijne aan SYS is dat ze echt om je geven en dat je er niet alleen voor staat.” Sinds de eerste supportsessie is Katleen niet te stoppen. Elke supportsessie is ze er weer bij en elke keer komt ze weer een stapje dichter bij haar doelen. Onlangs organiseerde SYS een aantal regiodagen door heel Nederland. Katleen was op al deze dagen aanwezig om verder te werken aan haar website! Oh…! En hebben we al gezegd dat Katleen uit het zuiden van België komt?! Ze is een echte doorzetter die alle kansen met beide handen aangrijpt!

  De volgende stappen voor Katleen

  In de tussentijd heeft Katleen haar website uitgebreid met meerdere pagina’s. Op de vraag wat haar volgende stappen zijn, beantwoordt ze: “geen idee, de mogelijkheden zijn eindeloos.” Daardoor heeft ze het realistische beeld dat haar website nooit helemaal af zal zijn. Om een goede website te draaien, moet je immers mee kunnen gaan met de tijd en in kunnen spelen op wat er op dat moment toe doet. 

  En natuurlijk zou het goed voor onze business zijn om te vertellen dat haar succes volledig door het SYS Platform komt. De waarheid is echter dat de motivatie, toewijding en harde werk van Katleen heeft gezorgd voor haar mooie resultaat. Met ons platform hebben we alleen gezorgd voor een haarfijne implementatie van haar ideeën.

  Wil je wat meer over Katleen weten? Vergeet dan zeker niet om een kijkje te nemen naar haar website: https://meeromzet.be/

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders