Op tv komen bij Eva Jinek met jouw opleiding (case study) - SYS Platform

Op tv komen bij Eva Jinek met jouw opleiding (case study)

Hoe Yousra Jaddour als opleidingsinstituut op TV kwam bij Eva Jinek en nu nog sneller groeit online. Yousra leidt fitness professionals op om goed om te gaan met zwangere vrouwen. Haar opleiding is een succes, maar dat resulteert in veel handmatig werk. Ze stapt over naar SYS en bespaart nu tot wel 40 uur per maand aan handmatig werk. Die tijd gebruikt ze nu voor extra marketing en promotie.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Yousra Jaddour is de eigenaar van PowerMama en is expert op het gebied van trainen tijdens en na de zwangerschap. Ze leidt andere trainers & fitness professionals op zodat zij in hun eigen sportschool deze vrouwen kunnen begeleiden. Ze is begonnen met het geven van de opleidingen op locatie door heel Nederland en reed naar verschillende sportscholen. Door de coronacrisis was dit helaas niet meer mogelijk en moest ze snel schakelen van offline naar online trainingen. Het moment waarop ze realiseerde dat het hebben van een goede website heel belangrijk is.

  Houtje touwtje een website maken

  Heel houtje touwtje is ze begonnen met het zelf maken van de website met pagina’s en het toevoegen van video’s met verschillende losse systemen. Zoals een mailsysteem, een kassasysteem en een facturatiesysteem. De hele dag bestond uit backoffice klussen, wat erg tijdrovend is.

  “We waren eigenlijk de hele dag heel veel bezig met allemaal backoffice klussen die super veel tijd in beslag namen.”

  Haar online opleiding is een groot succes, maar dat resulteert in veel handmatig werk. Ze is toe aan de volgende stap in haar bedrijf: meer professionalisering en een rebranding. “En toen dacht ik: we zijn toch aan het investeren, dit gaat me heel veel uren schelen aan werk op de achtergrond.” Een goed moment om over te stappen naar een nieuw website platform. “Jullie hadden mij toen ook goed uitgelegd over de overstapservice. Dat er eigenlijk heel veel door jullie geregeld wordt zodat ik mij daar helemaal geen zorgen over hoefde te maken. En toen dacht ik wel: nou, we gaan dit doen!”

  Snelle en fijne overstapservice

  Met de overstapservice die je erbij krijgt bij SYS gaat niet alle oude content verloren. Alle pagina’s worden zo snel mogelijk overgezet en alle koppelingen staan erin. Je hoeft niks aan de techniek te doen! “Die overstapservice was echt fantastisch!” De communicatie verloopt fijn en je wordt meegenomen in alle stappen van het proces. “Ik had echt het idee van: ze hebben het daar onder controle en het ging ook echt gewoon heel snel.” Ook voor klanten is de overstap geen probleem. Het enige wat ze hoefden te doen was een nieuw wachtwoord aanvragen “en voor de rest hebben zij helemaal niks gemerkt van het feit dat we naar een nieuwe website gingen.”

  Yousra Jaddour PowerMama
  Vernieuwde online leeromgeving PowerMama opleiding

  40 uur minder handmatig werk per maand

  Alles gaat volledig automatisch op de website en alles is terug te vinden in 1 systeem. Alle handmatige handelingen zijn niet meer nodig waardoor er veel meer tijd overblijft om bezig te zijn met klanten en het schrijven van blogartikelen om beter vindbaar te zijn. Hier zijn zelfs een aantal media optredens uitgekomen!

  Beter vindbaar en vaker in de media

  Door het verbeteren van de SEO is ze goed vindbaar op specifieke termen zoals bekkenbodem waar haar doelgroep of TV programma’s naar op zoek zijn. Ze heeft meegewerkt aan het programma ‘Over Gewicht’ op NET 5. Daarnaast zit ze ook in de videolancering van Eva Jinek ‘De wereld van Eva’ op Videoland. “Dat laat ook zien dat we door de website goed vindbaar zijn.” Zowel zij als de mensen die de PowerMama licentie nemen.

  Yousra Jaddour PowerMama
  Yousra is meerdere keren in de media verschenen en heeft meegewerkt aan de serie van Eva Jinek

  Strakke online leeromgeving met professionele uitstraling

  Ik ben er dus ook heel trots op hoe de opleiding er nu uitziet. Het is een stuk verbeterd en veel professioneler. Het is heel overzichtelijk.” Je kunt na elke masterclass een examen doen, doorklikken naar de volgende video en de voortgang kan achter de schermen bijgehouden worden van de studenten. De online omgeving ziet er professioneel uit en straalt nu echt uit wat ze wil uitstralen met PowerMama. En je kunt heel makkelijk dingen wijzigen in het systeem. 

  “Daar ben ik ook super blij mee, dat je heel makkelijk de opleiding kan updaten in het systeem. Ik kan heel makkelijk video’s toevoegen en oude video’s er uithalen.”

  PowerMama nog beter op de kaart zetten

  Het is haar passie om ervoor te zorgen dat alle vrouwen die zwanger raken of moeder zijn goed begeleidt worden op sportief gebied. Alle kennis is ze aan het verspreiden door heel Nederland en ze leidt duizenden coaches op. Alle PowerMama Coaches die de opleiding succesvol behalen bezitten een PowerMama licentie en zijn vindbaar via de kaart op de website van PowerMama. Dit programma is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bewezen effectief bevonden voor tijdens en na de zwangerschap. Om haar geld te verdienen met deze waardevolle missie vindt Yousra heel bijzonder. “Daar word ik eigenlijk heel blij van, dat vind ik het allermooist.”

  Het is haar doel om in elke stad een PowerMama locatie te openen. “Daar ga ik heel hard mijn best voor doen.” Ze blijft haar opleiding updaten, ontwikkelen en gebruik maken van de vele mogelijkheden van het SYS Platform. “Daar ben ik ook super blij mee, dat dat heel makkelijk kan in het systeem. Ik kan heel makkelijk video’s toevoegen en oude video’s er uithalen.”

  Yousra Jaddour PowerMama
  Er komen steeds meer PowerMama coaches bij, zelfs al in België
  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders