Klantervaringen - SYS Platform

Verdubbel je omzet uit je website met SYS

Echte resultaten van echte klanten

Honderden coaches en opleiders besparen tientallen uren per maand aan handmatig werk, dankzij SYS. Hierdoor halen ze meer resultaat uit hun website.

Plan een gratis intake gesprek voor vrijblijvend advies.

Vertrouwd door 450+ COACHES en opleiders uit Nederland en BElgie

Echte resultaten van echte coaches en opleiders

Honderden opleiders en experts gebruiken SYS
Ervaringen en resultaten van zelfstandige coaches

Wil je als coach nu echt door groeien met je bedrijf? En nooit meer gezeik met je website? In deze video vertellen verschillende coaches hoe zij zijn gegroeid dankzij SYS.

Ervaringen en resultaten van opleiders met teamleden

Veel opleiders lopen tegen dezelfde zaken aan. Hun systemen zijn houtje touwtje aan elkaar vast geknoopt. Plus levert veel handmatig werk op. In deze video vertellen opleiders hoeveel tijd zij besparen door slim te automatiseren.

Coaches, opleiders en influencers die SYS geadviseerd heeft:

Hieronder zie je enkele van de meer dan 1.700 coaches, opleiders en influencers die hun website door SYS hebben laten analyseren of met SYS hebben gewerkt.

Michael Pilarczyk
Femke Hogema
Tibor Olgers
Gwen van Poorten
Richard de Leth
Ralph Moorman
Marina Riemslagh
Roy Martina
Eva Brouwer
Marvin Leenders

In de strategie sessie kijkt een van onze experts mee naar jouw website

Case studies: Wat kun jij leren van deze succesverhalen?

Ontdek hoe andere opleiders SYS inzetten in hun bedrijf
Hoe Yousra als opleidingsinstituut op tv kwam bij Eva Jinek en nu nog sneller groeit online.

Yousra leidt fitness professionals op om goed om te gaan met zwangere vrouwen. Haar opleiding is een succes maar dat resulteert in veel handmatig werk. Ze stapt over naar SYS en bespaart nu tot wel 40 uur per maand aan handmatig werk. Die tijd gebruikt ze nu voor extra marketing en promotie.

Case study Chaja

Chaja is van 4 losse systemen en heel veel handmatig werk, naar één platform gegaan waarin alles samen staat. Dit zorgt voor veel minder fouten en bespaard haar tientallen uren per maand aan handmatig werk.

Omnidrones

Egbert heeft is de eerste drone opleider in Nederland die de opleiding online aanbied. Dankzij SYS is de hele opleiding nu online geautomatiseerd, waardoor Egbert er letterlijk geen omkijken meer naar heeft. 

Denise Dechamps (Body Language Academy)

Dankzij Denise haar nieuwe website wordt ze nu regelmatig gevraagd door pers en media over haar onderwerp Lichaamstaal. Daarnaast verkoopt ze haar opleidingen op de automatische pilot, zonder dat ze hoog staat in Google.

Rachelle heeft een actie gelanceerd met Valentijn en heeft zo meer dan 20.000 euro aan terugkerende abonnementen verkocht binnen 48 uur. De abonnementen worden via automatisch incasso’s afgeschreven bij de klanten.

Jeroen had verschillende losse systemen die niet goed met elkaar koppelde. Hierdoor moest hij zelf met excel bestanden lijsten bijhouden en uploaden. Dankzij SYS bespaard hij nu uren aan handmatig werk en kan hij nu elke avond bij zijn kinderen zijn.

Na een hersenvlies ontsteking werd het voor Nadine in één keer duidelijk hoe afhankelijk haar bedrijf van haar is. Ze besloot haar kennis te verpakken in een online training en die te verkopen. Met slechts 3 uur werken per dag heeft ze in 7 maanden tijd haar eerste ton online omgezet.

Carola haar website liep voor geen meter totdat ze met SYS aan de slag ging. Dankzij de juiste opbouw van haar verkooppagina’s heeft ze nu meer dan 1000 betaalde studenten in haar opleiding.

Meer resultaat uit je website

Ontdek de strategieën die door honderden coaches en opleiders gebruikt worden om om meer resultaat te behalen.

Case studies van coaches

Ontdek hoe andere coaches SYS inzetten in hun bedrijf
Katleen Van Landschoot

Katleen heeft haar nieuwe website gelanceerd met haar online blog training. Nadat ze online is gegaan met haar site, heeft ze haar training al honderden keren verkocht en zo meer dan 5.000 euro omzet gedraaid in de eerste 10 dagen.

Beter vindbaar in Google door van Wix over te stappen naar SYS Platform

Brenda heeft een simpele website opgezet met Wix, maar al snel loopt ze loopt  beperkingen aan. Wix websites zijn slecht vindbaar in Google. 

Sandra haar website kostte allemaal maar geld en leverde niets op. Nadat ze de pagina indelingen van SYS is gaan gebruiken, levert haar website nu aan de lopende band nieuwe klanten en aanvragen op. 

Sander had een goed betaalde baan (gouden handboeien) maar was dood ongelukkig. Nadat hij zijn website bij SYS heeft ondergebracht komen er meer klanten en durft hij zijn baan op te zetten en fulltime te gaan ondernemen.

Door haar eigen transformatie te delen op Facebook, kwamen er steeds meer vrouwen die door haar haar coaching willen. Met challenges bouwt ze haar bedrijf steeds verder uit. Plus nu heeft ze zelfs haar eigen boek geschreven!

Laura heeft meerdere kinderboeken uitgebracht en heeft via haar SYS website meer dan 13.000 exemplaren verkocht. Dankzij SYS kan ze haar verzend labels automatisch uitprinten en bespaart ze zo tientallen uren per maand aan handwerk.

Van een 70-urige werkweek naar een 20-urige werkweek. SYS-master Henri heeft dit succes bereikt met zijn SYS-website. In deze case studie lees je hoe Henri met zijn online trainingen makkelijk omzet genereert.

Cindy Tas begeleid kinderen om spelenderwijs te leren in haar praktijk. Ze geeft nu ook trainingen over haar methode aan professionals door heel Nederland. Met haar website heeft ze meer dan 1.000 euro verdiend, waardoor ze SYS master is!

Nooit meer gezeik met je website

Al je online tools in één Nederlandstalig systeem met perfecte koppelingen, zodat jij het werk niet meer handmatig hoeft te doen.

Honderden opleiders en experts gebruiken SYS

Gemiddelde beoordeling van een 9,8​

4,9 / 5,0 op basis van 150+ geverifieerde Google reviews
5/5
Website online en eerste klanten binnen! Website is echt een meesterwerk. De hele look & feel past bij mij. Super blij dat ik voor jullie heb gekozen!
Sandra Huisman
Reset jezelf
Team flink kunnen uitbreiden
Overstappen naar SYS Platform is één van de beste keuzes die ik kon maken. De mogelijkheden zijn oneindig!
Marlou Minten
Your Marketing Minds
Beste beslissing voor de groei van mijn bedrijf. Wat een goede zet om over te stappen naar SYS platform. Ik ben enorm blij met dit systeem. Alles werkt enorm makkelijk en daardoor is het ook heel leuk om aan je website te werken. De communicatie vanuit SYS is perfect. Afspraken worden nagekomen en ze nemen uitgebreid de tijd voor uitleg. Ik heb even getwijfeld (een jaar) maar achteraf was dit een hele goede zet voor de groei en professionalisering van mijn bedrijf.
Yousra Jaddour
PowerMama
Een vliegende start met mijn website! SYS heeft een rebranding van mijn site gedaan. Ze hebben echt alles uit handen genomen. Wow! wat een verschil, de site ziet er nu super uit!
Janine van Vliet
Financieel Trainer
SYS heeft hele overstap geregeld! Huidige website blijft online staan, terwijl SYS alles voor ons over aan het zetten is. Alles loopt op rolletjes en is dit slechts het begin. Ik zou SYS zeker bij andere mensen aanraden! Dank jullie wel team van SYS.
Steven Witkam
Netwerkbooster
Superblij met SYS Platform! Ik ben zelf niet heel handig met computers/websites dus de zin 'inclusief fantastische ondersteuning' sprak mij enorm aan. Ik heb de ondersteuning regelmatig nodig gehad en ik spreek dus uit ervaring dat deze inderdaad fantastisch is! SYS, ga zo door! Ik ben fan 🙂
Jellie van den Bosch
Kunstgebit aan huis
100k omzet met 3 uur werken per dag
In een half jaar tijd, meer dan een ton omzet gedraaid via SYS. Nu opschalen, opschalen, opschalen!
Regelmatig in de media
Dankzij Maarten & Vanessa ben ik nun gepositioneerd als expert en kom ik regelmatig in de media.
Eerste 5k binnen 10 dagen
SYS is niet de goedkoopste, maar wel goud waard! Mijn website levert nu eindelijk nieuwe klanten op, dankzij de strategieën en templates van SYS.
Er wordt echt met je mee gedacht SYS denkt mee, reageert snel en geef je alle ingrediënten je website tot een succes te maken!
Marc De Winter
37degreez
Super ondersteuning voor leken Ik ben een ondeskundige op gebied van automatisering. En wat is het dan fijn dat je kunt vertrouwen op deze mensen met alles en meer wat mijn website compleet heeft gemaakt. Ik ben een zeer tevreden blije SYS-er!
Nicole Weijling
Leefstijlcoach
1.650 klanten voor mijn trainingen Kan niet meer zonder SYS. Ze maken alles super makkelijk en zijn ontzettend klantvriendelijk. Kortom: fantastisch!
Patries Post
Intermittent fasting
Super blij met mijn nieuwe website. SYS heeft mijn nieuwe website gebouwd. Heel blij hoe snel, professioneel en zorgvuldig zij mij site in de stijgers hebben gezet. Duidelijk in hun communicatie en uitleg, enthousiast en motiverend!
Sanne van der Zee
Geestelijke Gezondheidszorg
Met liefde en passie voert SYS het werk uit. Wat een geweldig team en snelheid levert SYS. Vanaf het begin worden we stap voor stap meegenomen en begeleid in het ontwerpen van onze website. Met liefde en passie voert SYS het werk uit. Een ieder vanuit zijn eigen expertise. Wij zijn enorm dankbaar dat wij ons kunnen inzetten voor ons werk terwijl zij zich om onze website bekommeren.
Maaike de Gans
Belle's Community Centre
Meer dan 20.000 euro in 48 uur
Via SYS met één Valentijnsactie voor meer dan 20.000 euro aan abonnementen verkocht.
Elke avond bij mijn kinderen
Doordat alle systemen goed staan, kan ik nu eindelijk elke avond bij mijn kinderen zijn en loopt de site op de automatische piloot
Super eenvoudig en makkelijk
Super blij met SYS! Heldere stappenplannen, video's, mooie templates en supersnelle helpdesk is het mij gelukt een top website te bouwen.
Brenda van Wegen
Voeding & lifestyle
Super snel online Heel tevreden over SYS! Heel fijn meegeholpen om mijn site op mijn deadline klaar te krijgen en online te gaan! Nu hopen dat ik veel mensen kan gaan helpen naar een beter leven!
Maud Dekkers
Puur&Vitaal Leven
Nooit meer gezeik met mijn site. Overgestapt naar SYS zodat ik geen losse plugins meer nodig heb. Alles in één systeem aan elkaar gekoppeld. Mijn website werkt nu voor mij in plaats van dat ik zelf uren werk aan mijn website.
Anne Neijnens
Hypnose Coach
Eindelijk echt trots op mijn website Ondanks dat ik een enorme leek ben heb ik dankzij SYS nu een toffe site waar ik echt trots op ben en aan de hele wereld wil laten zien.
Willanda van Velthuizen
Familie opstellingen
SYS is absoluut 5 sterren waard!
Heel blij met de service van SYS. Ze hebben alle kennis en kunde in huis die ik niet bezit. En daarnaast helpen ze me enorm snel en effectief.
Luuk Brummans
Voedingscoach

Plan een intake gesprek in

Ontdek hoe je nooit meer gezeik met je website kunt hebben, waardoor je veel betere resultaten gaat halen.

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders