Klanten via je website, ook buiten je eigen regio. - SYS Platform

Klanten via je website, ook buiten je eigen regio.

Cindy Tas begeleid kinderen om spelenderwijs te leren in haar praktijk. Ze geeft nu ook trainingen over haar methode aan professionals door heel Nederland. Met haar website heeft ze meer dan 1.000 euro verdiend, waardoor ze SYS master is!

Cindy Tas begeleidt kinderen om spelenderwijs te leren. Dat doet ze vanuit haar praktijk in ’t Zand in Noord-Holland. Inmiddels bereikt ze via haar website ook mensen ver buiten haar regio. 

Zo geeft ze nu trainingen over haar methode aan professionals door heel Nederland. Met haar website heeft ze meer dan 1.000 euro verdiend, waardoor ze SYS master is!

Met Wixx liep ik al snel tegen beperkingen aan

Ik ben Cindy Tas en ik ben SYS master. Ik had eerst een website bij Wixx, maar daar liep ik  tegen beperkingen aan. In Wixx kun je namelijk geen online training maken en iDeal betalingen accepteren. 

Ik wilde dus overstappen naar meer mogelijkheden. Technisch gezien wist ik eigenlijk niet hoe ik dat moest doen. Op dat moment kwam ik SYS tegen, waar het allemaal in zit. Maarten heeft die hele technische overstap voor mij geregeld.

Via Vanessa begreep ik dat mijn website eigenlijk veel te overweldigend was voor de bezoekers. Ik had allemaal links vanaf mijn homepage naar uitleg, beeld denken, uitleg over motoriek, uitleg over dit en dat. Het werd allemaal doorgelinkt, maar dan raak je de mensen dus kwijt.

Aandacht vasthouden van je bezoekers

Nu heb ik op SYS mijn website helemaal ingedeeld op basis van de vier type bezoekers. Ik  volg de methode van Maarten & Vanessa. Dat heeft echt geholpen om een duidelijke structuur in de pagina’s en website te krijgen. Maar ook het beter in te richten voor mijn bezoekers, waardoor ze minder snel wegklikken.

Klanten komen naar mij toe, via mijn website

Het leukste wat er gebeurde via de website is dat ik via Facebook reageerde op iemand die vroeg naar ideeën over Bewegend Leren. Dat is via mijn Facebookpagina op mijn website gekomen. Toen werd ik gevraagd of ik een studiemiddag wilde geven over Bewegend Leren, want het was de directrice van een school. Ze zei dat mijn website heel duidelijk was en dat mijn kennis over Bewegend Leren goed overkwam.

Cindy tijdens een van haar training Bewegend Leren

Zelf de pagina's maken hoe je ze wilt

Wat voor mij het meest waardevol aan SYS is, is toch wel dat de Resultaat pagina die je in één klik kunt gebruiken. Die kan ik zo invullen en veranderen naar hoe ik het wil. Ik heb nu via de Resultaat pagina’s gewoon een duidelijke homepagina en salespagina die je in kan vullen. Mensen vinden mijn website heel mooi om te zien en daar ben ik best wel een beetje trots op.

Ik denk dat het persoonlijke en dat je vragen kan stellen heel belangrijk voor mij is om met SYS te werken. Dat is heel fijn, en heel open. Je kan elke vraag stellen die je wilt, want eigenlijk is geen enkele vraag dom. 

Wat voor mij het meest waardevol aan SYS is, is de Resultaat pagina die je kunt gebruiken. Ook het persoonlijke en dat je al je vragen kan stellen is erg belangrijk voor mij.
Cindy Tas
Spelen is ook leren

Website uit blijven bouwen, zonder extra kosten

Een droom van mij is om een online training te maken. Dat kan ook met één klik geregeld worden met SYS. Maar daar moet ik nog eens een keer voor gaan zitten. Maarten gaat dat vast allemaal nog uitleggen in een stappenplan en video’s. Het fijne is dat ik daar niks extra’s voor hoef te betalen.

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders