Trainingen vullen op de automatische piloot - SYS Platform

Trainingen vullen op de automatische piloot

Denise is van een online visitekaartje naar een Website met Resultaat gegaan. Zonder hoog in Google te staan of te adverteren. Klanten schrijven zich helemaal zelfstandig en automatisch in voor haar trainingen. Hierdoor vult Denise met voor haar weinig moeite haar trainingen en opleidingen.

Denise Dechamps is lichaamstaal expert. Ze geeft trainingen en opleidingen over non-verbale communicatie en micro-expressies. Ook huren grote bedrijven haar in, bijvoorbeeld als spreker. Denise draait op SYS en is SYS master.

Denise is van een online visitekaartje naar een Website met Resultaat gegaan. Zonder hoog in Google te staan of te adverteren. Klanten schrijven zich helemaal zelfstandig en automatisch in voor haar trainingen. Hierdoor vult Denise, met voor haar weinig moeite, haar trainingen en opleidingen. 

In dit artikel vertelt ze hoe ze het gedaan heeft en haar ervaringen.

Inhoudsopgave

Van online visitekaartje naar een Website met Resultaat

Ik ben Denise Dechamps en ik ben SYS master. Op mijn vorig website kon je daar vooral heel veel tekst op lezen. Ik had er heel veel informatie op gezet. De website had ik destijds zelf gemaakt in Wixx.

Maarten en Vanessa hebben ervoor gezorgd dat het leesbaarder is, dat het compacter is, maar ook dat alles geautomatiseerd is. Nu kan je je dus direct inschrijven op de website en je krijgt direct een factuur. Dat hoef ik nu ook niet meer te doen, en dat scheelt mij heel veel tijd. Nog steeds loopt de website door, dat vind ik echt heel fijn.

Zonder dat we hoog in Google staan of adverteren, levert de website nu klanten op. En omdat alles geautomatiseerd is, kost het mij ook weinig moeite. De website doet het werk.

Op de nieuwe website zie je in één oogopslag dat Denise op tv is geweest en voor grote zalen staat. Op het moment dat de website gelanceerd werd, was Denise alleen bij Shownieuws geweest.

Door dat groot uit te lichten op de homepagina, wordt ze nu echt als expert gezien in haar vakgebied. Inmiddels is Denise de meest gevraagde Lichaamstaal expert voor tv-optredens en interviews.

Het geheim van een succesvolle website

Het geheim van het succes van de website enerzijds is dat ze mijn bedrijf en mijn expertise heel goed moeten positioneren, en anderzijds dat zij de pagina’s heel slim hebben ingedeeld. Dit door middel van de vier soorten bezoekers die op een website komen.

Ik vond het in het begin best lastig dat ik zo sterk gepositioneerd stond op de website, maar Maarten en Vanessa hebben echt uitgelegd wat het belang daarvan is. Dat heb ik nu ook gemerkt, dus nu ben ik daar uiteindelijk heel blij mee

Klanten zonder hoog in Google te staan / te adverteren

Na het volgen van de stappen van de methode van Maarten & Vanessa levert de website resultaat op. Ik heb dus echt een Website met Resultaat. Bezoekers komen op de website en schrijven zich in voor een training of opleiding.

Op dit moment adverteren we eigenlijk niet, we komen niet hoog in Google. Tenminste, we doen daar niks voor, maar de website levert toch resultaten op. Dat is heel fijn, mensen die komen daar en schrijven zich in. 

De volgende stap is om daar dan wel in te gaan zetten, maar ook zonder dat levert hij al resultaten op.

Dankzij de website vult Denise haar trainingen, met voor haar weinig moeite.

Website neemt veel taken uit handen

Alles is geautomatiseerd via de website. Bezoekers kunnen zich via de website direct inschrijven en betalen via iDeal. Na betaling krijgt de klant ook direct een factuur. Dat hoef ik dan ook niet meer te doen. Dus dat scheelt mij een heleboel tijd

Als ik dan bij een training sta en ik zie al die mensen daar zitten, dan denk ik vaak: “Het zijn allemaal zulke leuke mensen en zo gemotiveerd. Hoe zijn die mensen allemaal bij mij terecht gekomen?” Dat komt door die website, doordat het allemaal geautomatiseerd is en daardoor zijn zij, met voor mij weinig moeite, in de training terecht gekomen. 

En daar ben ik ontzettend blij mee. Het voelt echt als een last van mijn schouders dat Maarten en Vanessa dit allemaal hebben uitgezocht, zodat ik dat zelf niet hoef te doen.

Denise tijdens een TV interview met RTL boulevard over Lichaamstaal
“Maarten & Vanessa hebben hun expertise ingezet om de website in te richten, zodat ik zo min mogelijk hoef te doen.” Alles is geautomatiseerd. Dat loopt nu nog steeds zo. Dus ze denken eigenlijk met mij mee, en dat vind ik heel erg fijn.
Denise Dechamps
Body Lanuage Academy
DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders