Een visitekaartje omtoveren naar een website met resultaat - SYS Platform

Een visitekaartje omtoveren naar een website met resultaat

Ze had absoluut geen ambitie om te ondernemen, heeft het uiteindelijk toch gedaan en draait nu haar succesvolle bedrijf SAAR. In dit blogartikel vertelt SYS-master Saar haar succesverhaal, wat SYS voor haar heeft betekend en wat haar toekomstplannen zijn.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Een echte doorzetter! Zo hebben we Saar een halfjaar geleden leren kennen. Ze heeft nachten doorgewerkt om haar website te vernieuwen. En niet voor niets, want ondertussen heeft ze meerdere SYS-master mijlpalen behaald!

  De start van SAAR

  Saar runt haar succesvolle bedrijf SAAR waar ze haar rol oppakt als Personal Virtual Professional. Ze ondersteunt MKB-ondernemers met social media, schrijft blogs en beheert de agenda en e-mails van haar klanten. Ze heeft in haar 5 jaar ondernemen een divers klantenbestand opgebouwd: van een stichting ouderenzorg tot een Portugese klant die supermooie villa’s verkoopt.

  Tja, met deze organisatieskills is het succes van SAAR als Personal VA goed te begrijpen 🙂

  De unieke benadering van SAAR

  Wat SAAR uniek maakt, is het vleugje persoonlijke benadering die ze aanbiedt. Ze noemt zich ook niets voor niets Personal Virtual Assistant. Ze vindt het belangrijk om vooraf eerst een klant te leren kennen. “Ik begeleid mijn klanten via de website eerst naar een aanvraag voor een adviesgesprek. Zo weet ik of er een klik is tussen ons. En past het niet, dan past het niet. Niet elke klant past bij mij en ik pas niet niet bij elke klant“, vertelt Saar.

  Van geen ambitie om te ondernemen naar het "aha-moment"

  Voordat Saar haar bedrijf startte, werkte ze in loondienst. Ze had absoluut geen ambitie om ondernemer te worden, totdat iemand haar adviseerde om voor zichzelf te beginnen. Dat was volgens Saar helemaal nergens voor nodig, maar twijfels had ze wel. “Ik heb ondertussen al 2 burnouts gehad, dus dat het anders moest was wel duidelijk”, aldus Saar.

  Toen een ondernemer haar om hulp en advies vroeg voor een project, kreeg Saar een aha-moment. Het was voor haar glashelder: ze wilde meer ondernemers helpen door voor zichzelf te beginnen.

  “Een week, na dat aha-moment, zag ik in een droom alles voor me: mijn logo, de kleuren en alles eromheen. Die volgende ochtend heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een afspraak gemaakt. Een week later, op 1 mei 2016, is SAAR geboren.”

  Na het helpen van een ondernemer was Sandra overtuigd om voor zichzelf te gaan beginnen

  Een visitekaartje zonder conversie

  Net als de meeste startende ondernemers begon Saar zelf met het bouwen van haar eigen website. Ze kreeg haar eerste klant en van dat inkomen schakelde ze een website bouwer in. Het resultaat was een mooie website, maar er gebeurde verder niks. 

  Ik had een heel mooi visitekaartje. Er kwamen echter geen verkopen. Er was niemand die getriggerd raakte om contact met mij op te nemen”, legt Saar uit.

  Aan de slag met SYS

  “Ik kwam via een branding en expert design cursus, die ik volgde, in aanmerking met SYS. Ik heb toen een website analyse aangevraagd om te ontdekken wat er beter kon aan mijn website.” Dat was voor Saar het omkeerpunt. Ze kreeg nieuw inzichten en besloot haar merk een totale make-over te geven. En met succes, want ze gaat als een trein met haar business!

  website anaylse Saar SYS Platform
  Na de waardevolle website analyse van Maarten kreeg Sandra veel nieuwe inzichten

  Van lichte frustraties naar een geweldig resultaat

  Het bouwen van een website op het SYS Platform beschrijft Saar als een superreis. “In het begin snapte ik er helemaal niks van. Ik was vaak tot midden in de nacht bezig en vaak dacht ik: kan ik dit niet beter uitbesteden?”

  “Dankzij Maarten en Jordi van support is het mij toch gelukt om mijn website te bouwen. Het resultaat is echt geweldig! Ik ben er zo trots op!”

  Voor Saar is de ondersteuning een groot pluspunt. Als ze ergens niet uitkomt, dan hoeft ze alleen maar een mailtje te sturen naar het supportteam.

  De toekomstplannen van Saar

  De toekomst ziet er voor Saar hoe dan ook rooskleurig uit! Ze is van plan om een paar maanden in Portugal te werken. Nee wacht… niet van plan, ze gaat een paar maanden in Portugal werken. Ze raakte geïnspireerd door een gesprek met haar klant die zei: “Als je het echt wilt, dan gebeurt het ook”.

  Saar kan niet wachten om de nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken in Portugal. “Wie weet wat je daar allemaal mee gaat maken. Als je op de plek zelf bent, dan gaan er hele andere deuren open die je nu nog niet ziet. En die ga ik daar dan wel zien”.

  Sandra gaat een paar maanden in Portugal werken om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken

  Benieuwd naar de site van Saar, neem hier gerust een kijkje.

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders