Meer dan 13.000 kinderboeken verkopen via je website - SYS Platform

Meer dan 13.000 kinderboeken verkopen via je website

Door de lockdown moest het kinderatelier van Laura sluiten. Ze ging door met een nieuw plan en raakte geïnspireerd door de woorden van haar 7 jarige dochter: “Mama, wat is jouw droom? Hoe zorg je nu dat jouw dromen uitkomen?”. In een jaar tijd schreef ze 4 kinderboeken over de wet van aantrekkingskracht en heeft ze bijna 13.000 boeken verkocht! Lees en bekijk het inspirerende SYS Master verhaal van Laura Langens.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Laura Langens is kinderboeken schrijfster en schrijft over de wet van aantrekkingskracht. In een jaar tijd heeft ze vier kinderboeken geschreven en bijna 13.000 exemplaren verkocht via haar website!

  De ommezwaai naar haar mooiste leven

  April 2019 ziet Laura een advertentie voorbij komen van het Maximum Potential event van Michael Pilarczyk. De relatie met haar man ging niet heel goed en ze voelt aan alles dat ze daar wat aan wil veranderen, maar het daadwerkelijk durven doen is de uitdaging. Dat ene weekend was voor haar de ommezwaai: de 12 stappen strategie heeft haar geholpen om haar leven drastisch te verbeteren.

  Vanessa en Maarten bij het MaxPot event van Michael Pilarczyk

  De eerste stap: iemand zoeken met een trackrecord

  Datzelfde weekend waren wij ook aanwezig en zag ze ons staan op het podium naast Michael. Eén van de 12 stappen is om op zoek te gaan naar iemand met een trackrecord, iemand die het al gedaan heeft. Ze kwam in contact met ons en vroeg of wij haar konden helpen met de website. Een grote investering doen is natuurlijk altijd wel spannend, maar als je de juiste mensen om je heen verzamelt is het het altijd waard. Ze had er de volste vertrouwen in dat ze die investering terug zou verdienen.

  Een vangnet dat klaarstaat

  Aan het begin keek ze er nog wel tegenop om de website zelf te maken en koos daarom voor een vliegende start. De website werd volledig door SYS gebouwd. Toen ze eenmaal doorhad hoe makkelijk het is om te werken op SYS Platform kreeg ze er steeds meer plezier in om zelf ook pagina’s te maken en aan te passen. Er staat altijd een vangnet klaar op het moment dat ze even vastloopt of vragen heeft. Stapje voor stapje wordt haar platform steeds unieker en kan ze verder groeien dankzij de hulp van SYS.

  Nieuwe dromen najagen en bijna 13.000 verkochte boeken

  Laura start haar eigen kinderatelier, maar door de lockdown moest ze deze sluiten. Er kwam een nieuw plan op haar pad die ze steeds verder ging uitbouwen. Hoe ze op dat idee kwam? Tijdens een gesprek met haar 7 jarige dochter werd haar de vragen gesteld: “Mama, wat is jouw droom?” en “Hoe zorg je nu dat jouw dromen uitkomen?”. Alles viel op zijn plek. Dit is precies waar de wet van aantrekkingskracht over gaat, maar hoe moet ze zoiets uitleggen aan een kind?

  Boeken SYS Master Laura Langens
  De vier kinderboeken geschreven door Laura Langens

  Zorg dat je een goede basis hebt zoals een SYS website

  In één jaar tijd schreef ze 4 kinderboeken en heeft ze bijna 13.000 boeken verkocht via haar website! Volgens Laura heeft de goede basis ervoor gezorgd dat ze zoveel boeken verkocht heeft. Een alles in 1 website waar ze alles kan koppelen: betalingssystemen, mailsystemen, administratie.

  “Zorg dat je klaar bent om het te kunnen ontvangen.”  

  Afgelopen zomer heeft ze een manifestatie event georganiseerd met Giel Beelen. Als ze het in één woord samen zou moeten vatten dan is dat: magisch. Tegelijkertijd zaten daar ook veel risico’s aan vast, maar dit houdt haar niet tegen om het niet te doen.

  Grote investeringen zul je terugverdienen

  Laura visualiseert zichzelf als 90 jarige in een schommelstoel in de tuin en vindt het belangrijk om dan met een voldaan gevoel terug te kijken op haar leven. “Ik heb er alles uitgehaald. Ik heb de dingen gedaan die ik wilde doen. En ik heb misschien risico’s genomen, ook financieel heb ik best wel veel risico’s genomen, maar ik heb het wel gedaan.”

  sys website Laura Langens - SYS Master

  Of ze nog meer dromen heeft? Genoeg! Ze zou nog heel graag een gouden griffel willen winnen, ze gaat een driedaags manifestatie event organiseren en wil vooral mensen blijven inspireren met haar kennis.

  “Denk groot, droom grenzeloos.”

  Haar grootste tip: als je een droom hebt, zorg dan dat die basis goed is. Dat je een marketingplan hebt, dat je website goed is, dat je een gratis weggever hebt, dat je daarmee een mailinglijst opbouwt en daarmee je netwerk steeds groter wordt. Wees niet bang om risico’s te nemen als je weet dat je het financieel kunt dragen. “Just fucking do it, ga het gewoon doen.”

  Benieuwd geworden naar haar kinderboeken? Bekijk haar website hier

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders