Hoe neem je afscheid van je website bouwer?

Wanneer is het tijd om afscheid te nemen van je website bouwer? En hoe neem je afscheid van je website bouwer? Dat leggen we uit in dit artikel!
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Als je begint als ondernemer heb je weinig kennis om je eigen website te maken. Je kiest ervoor om jouw website te laten maken door een website bouwer. Een website bouwer bij jou in de buurt of een bekende. Dit bespaart je misschien kosten, maar het kan ook nadelig zijn voor jou. De website bouwer heeft geen tijd meer voor jouw bedrijf en je wordt afhankelijk. Het liefst wil je afscheid nemen van je website bouwer. Maar hoe neem je afscheid van je website bouwer?

  Wanneer neem je afscheid van je website bouwer?

  Heb je het gevoel dat je website bouwer je niet meer verder helpt en niets meer toevoegt? Dit is iets wat vaak voorkomt. Het doel van een website bouwer is namelijk jouw website maken en ervoor zorgen dat het af is. Een website bouwer is er niet voor je om je website te onderhouden of de successen van jouw bedrijf te vieren.

  Wat vaak gebeurt is dat een website bouwer snel jouw website maakt en snel reageert zodat jouw website zo snel mogelijk online staat. Zij leveren jouw website op en gaan vervolgens door met de volgende website. Ondertussen wil jij nieuwe aanpassingen hebben op jouw website, maar duurt het weken voordat je antwoord krijgt.

  Ook wanneer je website bouwer de afspraken niet nakomt is het aan te raden om op zoek te gaan naar een nieuwe website bouwer. Je wilt je website bouwer kunnen vertrouwen en goede afspraken maken.  

  Hoe neem je afscheid van je website bouwer?
  Bij SYS kun je zelf eenvoudig aanpassingen maken op jouw website, is er een kennisbank met artikelen en reageert support tijdens werkdagen binnen 24 uur op jouw vragen

  Hoe neem je afscheid?

  Als ondernemer wil jij dat jouw website meegroeit met jouw bedrijf. Op het moment dat jouw website bouwer dit tegenhoudt kun je gaan nadenken of het misschien niet tijd is om afscheid te nemen van je website bouwer. Hoe doe je dat?

  Afscheid nemen van je bekende website bouwer

  Je hebt je website laten maken door een bekende van je. Je partner, een neefje of iemand anders uit de familie met kennis van websites. Hierdoor krijg je dubbele rollen en gaan privé en werksituaties door elkaar lopen. Of misschien maakt iemand websites als hobby naast een fulltime baan. Het duurt lang voordat je website gemaakt wordt en je raakt gefrustreerd. Het is dan fijner om hiermee te stoppen en de balans tussen werk en privé te behouden.

  Uiteindelijk wil je graag een website met resultaat en je website laten maken door iemand met veel kennis en expertise. Het is heel leuk als een familielid jouw eerste website voor je maakt, maar als dit een visitekaartje is zul je hier op lange termijn weinig verkopen uit halen. Ga liever op zoek naar iemand met een trackrecord, die echt gespecialiseerd is in websites en dit ook als beroep doet. Een simpele website laten maken is niet voldoende als je echt wilt groeien met jouw bedrijf. Je wilt een website die strategisch goed in elkaar zit en waar je nieuwe klanten mee krijgt.

  Hoe neem je op een nette manier afscheid van je website bouwer?

  Ga je die knoop doorhakken? Neem je afscheid van je website bouwer? Voordat je dat doet is het verstandig om hier eens goed voor te zitten. Bespreek het met anderen en vraag om advies. Ga ook alvast op zoek naar een alternatief. Welke website bouwer ga je kiezen? Bekijk ook dit blogartikel als je wilt weten hoe je een goede website bouwer vindt.

  Ga niet de confrontatie aan met je website bouwer. Je schiet er niks mee op! Bedank jouw website bouwer in plaats daarvan voor het werk wat hij tot nu toe geleverd heeft. Vertel vervolgens wat jij nodig hebt. Je wilt bijvoorbeeld meer resultaat halen uit je website en hebt het gevoel dat je een andere partij moet zoeken die hier meer kennis en ervaring mee heeft. Of misschien wil je graag zelf aanpassingen kunnen maken en hier begeleiding in krijgen. Je kunt nog de laatste afspraken maken en kijken hoe je nu verder wilt gaan.

  Als je een privé relatie hebt met je website bouwer kan het wat lastiger zijn, maar komt uiteindelijk ten goede.

  Overstappen naar SYS Platform

  Ben je niet tevreden met je huidige website bouwer en zit je erover na te denken om over te stappen naar een andere partij? Je hebt bij ons een overstapservice. Wanneer je kiest voor het SYS Platform zetten wij jouw website over inclusief alle technische koppelingen. De websitepagina’s en al het werk gaan dan niet verloren. Je hoeft hier zelf geen zorgen over te maken. Wil je hier meer over weten? Plan dan een gratis intake gesprek in met een van onze website specialisten.

  Hoe neem je afscheid van je website bouwer?
  Plan een gratis intake gesprek in en ontdek hoe je meer resultaat kunt halen uit jouw website!
  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Nieuw in SYS Strategie en support sessies, dashboard en funnels-3
  Nieuw in SYS: Strategie en support sessies, dashboard en funnels

  Continu zijn we bezig om het platform verder te verbeteren. Je kunt nu nog makkelijker om hulp vragen. Vanuit je SYS dashboard kun je jezelf aanmelden voor strategie en supportsessies. Ook kun je blauwdrukken downloaden en masterclasses bekijken om nog meer resultaat uit jouw website te halen. Daarnaast kun je handmatig omzet toevoegen en hebben we de funnel overzichten verbeterd.

  Brenda van Wegen - Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform -2
  Overstappen van een Wix website naar een alles in 1 platform

  Brenda van Wegen coacht ambitieuze vrouwen die verlangen naar meer energie, vitaliteit, zelfvertrouwen en gelukkig zijn. Twee jaar geleden maakte ze de overstap van een Wix website naar het SYS Platform. Met Wix had ze beperkte mogelijkheden en was niks geautomatiseerd. Ze ging op zoek naar betere ondersteuning en meer resultaat. Ze maakt nu veel meer meters met haar website, scoort hoger in Google en heeft tijd over om te focussen op belangrijke zaken.

  Alles over adverteren op social media met Marlou Minten
  Alles over adverteren op social media | Interview met Marlou Minten

  In dit interview spreekt Maarten met Marlou Minten, marketing specialist van Your Marketing Minds met een focus op advertenties in Google, Facebook en Instagram. Wanneer start je met adverteren? Welk budget heb je nodig? Hoe kies je een marketingbureau? En wanneer mag je resultaat verwachten?

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches