Website optimaliseren

header website beschermen

Jouw website beschermen tegen aanvallen van buitenaf

Het nieuws over de verschillende cyberaanvallen is je de afgelopen periode vast niet ontgaan! Voor elke online ondernemer of website beheerder levert dat natuurlijk de volgende vraag op: hoe bescherm ik mijn website? In deze blog leg ik het je uit!

Conversie verhogen door keuzes te verminderen

Minder keuze, meer conversie: hoe werkt dit?

Hoe minder keuzes je een bezoeker geeft, hoe hoger de conversie van je website/webshop is. Dit is interessante informatie voor iedere website eigenaar die meer conversie wil. We leggen je uit hoe dit werkt!

Expertstatus opbouwen met je website

Hoe bouw je een expertstatus op via online content?

Wanneer mensen jou zien als een expert hebben ze meer vertrouwen in een mogelijke samenwerking (of afname van een product). Hoe bouw je een expertstatus op via online content? In dit blog vind je een aantal praktische tips.

Je website aanmelden bij Google

Je website aanmelden bij Google: hoe werkt dit?

Je hebt zelf invloed op hoe snel Google jouw website of blogs oppakt. Dit beïnvloedt je door je site aan te melden in Google middels Google Search Console. We hebben voor je op een rij gezet hoe je dit doet.

Snapt Google jouw website?

Snapt Google jouw website? Zo communiceer je met Google!

Wil je dat Google jouw website snapt? Je kunt een aantal dingen doen die het voor Google makkelijker maken om jouw site te lezen. Dit helpt je om beter vindbaar te worden in de zoekmachines. In dit blog hebben we ze voor je op een rij gezet.

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches