Website optimaliseren

header UTM tags

Waarom UTM tags gebruiken belangrijk is

Hoe meer inzicht in je statistieken hoe beter. Met UTM tags kunt preciezer meten waar vandaan komen en wat voor bezoekers het zijn. In dit blogartikel leggen we je uit wat UTM tags zijn, wat je ermee kan doen en hoe je ze instelt.

wordpress updaten

Waarom WordPress updaten belangrijk is

Heb jij een website die draait op Wordpress? Dan heb je vast al eens te maken gehad met een Wordpress update. In dit artikel leggen we uit waarom Wordpress updaten belangrijk is.

telefoonnummer op website gebruiken

Wel of geen telefoonnummer op je website?

Je wilt graag dat je website resultaat oplevert. Het moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat potentiële klanten contact met je opnemen. Is het dan handig om een telefoonnummer op je site te hebben en is het dan slim wanneer dit een privénummer is? Want hoe hou je werk en privé gescheiden?

bouncepercentage verlagen

Bouncepercentage verlagen: zo doe je dat

Heeft jouw website een hoge bounce rate en wil jij dat bouncepercentage verlagen? Dan doe je er goed aan om dit artikel te lezen. In dit blog leggen we je uit wat je kunt doen om het bouncepercentage te verlagen en waarom dit belangrijk is.

bouncepercentage

Wat is bouncepercentage?

Wat is bouncepercentage? Als eigenaar van een website heb je ongetwijfeld weleens gehoord van de term bouncepercentage of van het Engelse woord bounce rate. Maar wat betekent het nu eigenlijk precies?

header SEO voor beginners

SEO voor beginners: het stappenplan

Wat is SEO precies? En welke trucs kun je gebruiken om door middel van SEO meer relevante bezoekers naar je website te halen? We vroegen het SEO-expert Gery Stevens en vertaalden haar adviezen naar een SEO-stappenplan.

Conversie verhogen

Meer resultaat halen uit hetzelfde aantal bezoekers. In dit artikel geef ik je een uitgebreid stappenplan om je conversie te verhogen. Zodat je nóg meer resultaat uit je website kunt halen!

Scroll naar top
SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform