Jouw website goed beveiligen met tweestapsverificatie - SYS Platform

Jouw website goed beveiligen met tweestapsverificatie

Een goed beveiligde website is ontzettend belangrijk om te hebben. Voorkom dat jouw website gehackt wordt en zorg dat niet zomaar iedereen toegang heeft tot de achterkant van jouw website. Hoe beveilig je jouw website tegen aanvallen van buitenaf? Ontdek de voordelen van tweestapsverificatie!
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Beveilig jouw website zodat onbevoegden niet zomaar in jouw website komen. Voorkom dat iemand ineens aan de achterkant van jouw website in kan en toegang krijgt tot alle klantdata, bestellingen, blogartikelen & trainingscontent. Alle gegevens & content kan bekijken of zelfs exporteren.

  Naarmate jouw website groter wordt en belangrijker, wordt de kans ook groter dat mensen jouw website proberen te hacken, stelen of gebruiken om te misleiden. Grote bedrijven zijn kwetsbaar voor cyberaanvallen. Daarom is het belangrijk om jouw website goed te beveiligen.

  Hoe beveilig je jouw website tegen aanvallen van buitenaf?

  Wil je jouw website beter beveiligen? Dit zijn 3 belangrijke aandachtspunten:

  1: Gebruik goede en lange wachtwoorden

  Klinkt simpel, maar het is echt belangrijk als je jouw website afgeschermd wilt houden. Gebruik meer karakters en tekens voor je wachtwoord. Zorg ook voor verschillende wachtwoorden en gebruik niet overal hetzelfde wachtwoord. Daardoor wordt je wachtwoord veiliger en moeilijker te raden.

  2: Deel je wachtwoord niet zomaar

  Als iemand toegang nodig heeft tot je website kun je veel beter een extra account aanmaken die je later ook kunt verwijderen. Geef iemand specifieke rechten, bijvoorbeeld alleen toegang tot content zodat deze persoon niet zomaar overal bij kan. Dit is ontzettend handig als je veel samenwerkt met freelancers. Lees meer over deze handige SYS website functionaliteit.

  Jouw website goed beveiligen met tweestapsverificatie en rollen
  SYS functionaliteit: voeg meerdere gebruikers toe (beheerder of freelancers) en geef toegang tot specifieke delen van je website

  3: Gebruik tweestapsverificatie om jouw website te beveiligen

  Als je voor de eerste keer inlogt op je website wordt er via een extra methode gevraagd of je dit kunt bevestigen. Je ontvangt bijvoorbeeld een sms code of een e-mail. Bij SYS hebben we de tweestapsverificatie optie onlangs toegevoegd. Wanneer je vanaf een nieuw apparaat probeert in te loggen ontvang je een seintje om dubbel te checken dat jij dat echt bent.

  Jouw website extra beveiligen door het gebruiken van tweestapsverificatie kent voordelen. Je weet namelijk meteen of iemand probeert in te loggen en je kunt het tegenhouden.

  Jouw website data goed beveiligen

  Het belangrijkste is dat je de data van jouw website goed beveiligd. Het zorgt voor grote problemen als je dat niet doet. Het is daarom cruciaal dat de beveiliging altijd up-to-date is en op de laatste software versie draait. Op een oude versie blijven werken maakt jouw website kwetsbaarder en makkelijker om te hacken.

  Vind je het lastig om de techniek van je website up-to-date te houden en goed te beveiligen? Kost dat teveel tijd die je beter kunt gebruiken voor andere dingen? Bij SYS regelen wij het technische gedeelte van je website voor je. Dagelijks maken wij meerdere back-ups van jouw website en e-mails. Meer weten over ons website platform? Plan gratis een afspraak in.

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Meer succes behalen met klanten
  In 3 stappen succesvoller worden dankzij klanten
  Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw klanten succesvoller worden? Want het succes van klanten is ook jouw succes. Luister naar wat jouw doelgroep nodig heeft en behaal betere resultaten met jouw klanten. Lees de 3 handige stappen voor meer succes.
  Meer klanten aantrekken met het 'dit wil ik ook' principe
  Klanten aantrekken? | Het “dit wil ik ook” principe
  Hoe zorg je ervoor dat je zelf meer klanten aantrekt in plaats van dat je ze continu moet overtuigen om klant te worden? Ontdek een compleet nieuwe manier: het ‘dit wil ik ook’ principe. Vergroot je expertstatus via je website en maak nieuwe mensen enthousiast ...
  Makkelijker salesgesprekken inplannen met een automatische afsprakenmodule op jouw website
  Makkelijker salesgesprekken inplannen
  Heb je weinig tijd, maar wil je wel makkelijker meer salesgesprekken inplannen in de tijd die je hebt? Ontdek de vier voordelen van een digitale agenda en hoe jij dit net als Astrid kunt toepassen. Dankzij deze super simpele strategie verhoog je de kans om ...

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders