Nieuwe gebruikersrollen en klant profielpagina’s

In het SYS dashboard kun je alle belangrijke cijfers zien van jouw website. Onze klanten vinden deze KPI’s ontzettend waardevol en het helpt om inzicht te krijgen. Er werd ons gevraagd of het mogelijk is om op basis van de gebruikersrollen verschillende onderdelen te weergeven en verbergen. In deze nieuwe update hebben we die feedback verwerkt! Vanaf nu kun je gebruikersrollen toevoegen en heb je nieuwe klant profielpagina’s.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Hoe groter je bedrijf wordt, hoe belangrijker de website. Er werken steeds meer mensen in jouw website zoals interne teamleden, maar ook externe teamleden. Denk aan marketeers, freelancers en tekstschrijvers. Je wilt dat graag overzichtelijk houden en dat ze allemaal de juiste rollen hebben. Daarom hebben wij een nieuwe update voor je!

  Meer vrijheid en controle over de gebruikersrollen van jouw website

  In het SYS dashboard vind je alle belangrijke cijfers die jij nodig hebt: aantal leads, klanten, bestellingen, aantal website bezoekers en hoeveel omzet dit alles opgeleverd heeft. Elke dag wordt dit automatisch bijgewerkt.

  De feedback van onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, daar luisteren wij graag naar. Het SYS dashboard was altijd voor iedereen hetzelfde. Iedereen die toegang had tot de achterkant van het dashboard kon alle cijfers inzien. Daarom hebben wij een nieuwe update voor jou klaar staan: nieuwe gebruikersrollen en klant profielpagina’s!

  Gebruikersrollen en klant profielpagina's zijn losgekoppeld

  Met deze nieuwe update krijg je een betere overzicht van wie er allemaal toegang heeft tot de achterkant van jouw website. Wie kan jouw website aanpassen? En wie is er klant en heeft alleen toegang tot de voorkant van de website?  

  Je kunt vanaf nu kiezen uit twee gebruikersrollen: de beheerders en freelancers. Ook kun je iemand een beslissingsbevoegde rol geven.

  Met deze nieuwe gebruikersrollen en power-up kun je jouw teamleden de juiste rollen geven en permissies geven zodat ze wel hun werk kunnen doen, maar niet bij alle, voor hen irrelevante, data kunnen komen. Dat geeft jou weer meer vrijheid en controle.

  Nieuwe gebruikersrollen en klant profielpagina's
  Kies uit twee gebruikersrollen: beheerder of freelancer

  1. Beheerder toevoegen

  De beheerder heeft toegang tot de hele website. Zij kunnen alle instellingen aanpassen, kunnen privacy gevoelige informatie inzien zoals klantdata en bestellingen. Deze rol kun je het beste geven aan interne teamleden of agencies die het werk voor jou uit handen nemen.

  2. Freelancer gebruikersrol

  Maak freelancer gebruikersrollen aan voor bijvoorbeeld tekstschrijvers, mensen die bijvoorbeeld blogartikelen op jouw website plaatsen of een design voor jouw website maken. Zij hoeven niet per se toegang te krijgen tot jouw klantdata en belangrijke instellingen, maar kunnen wel de content aanpassen op jouw website.  

  Nieuwe gebruikersrollen achterkant website SYS Platform
  Voeg nieuwe gebruikers toe of geef iemand een beslissingsbevoegde rol (ster)

  Power-up: beslissingsbevoegde gebruikersrol

  Een extra optie is om iemand een beslissingsbevoegde rol te geven (te herkennen aan de ster). 

  Als je deze rol toevoegt krijgen mensen het dashboard te zien met alle cijfers. Je kunt dus zelf bepalen wie hier wel of geen toegang tot krijgt.

  Mensen die beslissingsbevoegd zijn kunnen ook nieuwe admin gebruikers aanmaken, die toegang hebben tot de achterkant van jouw website. Ook kunnen zij jouw pakket upgraden, downgraden, opzeggen en nieuwe domeinnamen aanvragen.

  Duidelijke klant profielpagina's

  We hebben het dashboard stijl doorgetrokken in de klantprofielen. Je ziet nu duidelijk een overzicht van alle klanten en er zijn individuele klant profielpagina’s aangemaakt. Je kunt zien hoeveel omzet een klant opgeleverd heeft, hoe vaak zij een bestelling geplaatst hebben en in hoeveel trainingen zij zijn ingeschreven. Je kunt zelf ook heel makkelijk een klant toevoegen aan een bepaalde training.

  De nieuwe klant profielpagina’s maken het een stuk overzichtelijker! Heb je ook abonnementen of partnermodules aanstaan? Dan zie je daar ook de actieve abonnementen en uitbetalingen van partners.

  Kortom, je kunt nu alles in 1 oogopslag vinden. Komt een klant met een vraag? Dan kun je dit profiel er makkelijk bij pakken.

  Nieuwe gebruikersrollen en klant profielpagina's
  Alle klanten staan overzichtelijk onder elkaar en per klant is een profiel aangemaakt met handige cijfers.

  Wil jij ook meer overzicht?

  Raak jij het overzicht soms kwijt? Ben je flink aan het opschalen, maar loopt jouw website achter? Plan een gratis intake gesprek in met een van onze website specialisten! Wij kijken graag samen met jou hoe jij slimmer op kunt schalen, zonder dat jij het overzicht verliest!  

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Wanneer starten met e-mailmarketing
  Wanneer starten met e-mailmarketing

  Wanneer starten met e-mailmarketing? E-mailmarketing is een van de manieren om klanten te krijgen. Via een maillijst kun je websitebezoekers snel bereiken. In dit artikel lees je hoe je kunt starten met e-mailmarketing en wat je nodig hebt om een maillijst op te bouwen.

  Pim Janszen - Hoe presenteer je jezelf online
  Hoe presenteer je jezelf online? Interview met Pim Janszen

  Hoe presenteer je jezelf online? In dit interview deelt Pim Janszen welke vaardigheden je allemaal nodig hebt en vertelt hij hoe hij ondernemers helpt effectief spreken.

  Hoe neem je afscheid van je website bouwer?
  Hoe neem je afscheid van je website bouwer?

  Wanneer is het tijd om afscheid te nemen van je website bouwer? En hoe neem je afscheid van je website bouwer? Dat leggen we uit in dit artikel!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches