Je website veiliger en sneller maken (upgrade PHP 8.0)

Je website veiliger en sneller maken door de upgrade naar PHP 8.0? Door de upgrade naar de nieuwste versie krijg je een stabielere website. Wat is PHP? Hoe werkt het en wat zijn alle voordelen van de upgrade naar PHP 8.0?
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Maak je website veiliger en sneller door de upgrade naar PHP 8.0! Je kunt dit blijven uitstellen, maar je wilt natuurlijk een goedwerkende website behouden. Voorkom dat je website crasht of trager wordt en upgrade naar de nieuwste versie. We leggen wat PHP is, hoe het werkt, wat de voordelen zijn en hoe jij de overstap kunt maken naar PHP 8.0

  Wat is PHP?

  Je kunt dit zien als een soort computertaal die jouw website voor jou maakt. Het zorgt ervoor dat jouw website zichtbaar wordt op telefoons en computers. Dankzij PHP kun je blogartikelen maken op jouw website en betalen via jouw website. Alles wordt op de achtergrond voor jou gedaan.

  Het internet wordt continu verbeterd en er komen steeds betere functionaliteiten. Hetzelfde geldt voor PHP.

  Waarom je website upgraden naar PHP 8.0? Ontdek de verschillende voordelen en hoe je je website kunt upgraden naar de nieuwste versie. 

  Website veiliger en sneller door upgrade PHP 8.0
  Bij SYS maken we je website continu sneller en veiliger door de nieuwste updates, zoals de upgrade naar PHP 8.0 uit te voeren

  Wat zijn de voordelen van de upgrade naar PHP 8.0?

  Waarom het verstandig is om te  upgraden naar PHP 8.0? Er zitten veel voordelen aan!

  1. PHP 8.0 zorgt ervoor dat jouw website sneller is

  De code wordt nog sneller en is beter geoptimaliseerd. Websites die op de laatste versie draaien zijn daardoor nog sneller. Je kunt jouw website meer dan 30% verbeteren als deze draait op de laatste PHP versie.

  2. Jouw website wordt veiliger door de upgrade naar PHP 8.0

  Veiligheidslekken die in het verleden al bekend zijn, worden meteen gedicht. Bij SYS Platform wordt jouw website automatisch beschermd met een firewall tegen ongewenste bezoekers. En dankzij een complex anti-spam algoritme ontvang je géén spam via de website. Lees hier meer over cyberaanvallen.

  Website veiliger en sneller door upgrade PHP 8.0
  Wist je dat jouw website bij SYS Platform altijd voorzien wordt met de meest recente veiligheidsupdates?

  3. Je kunt makkelijker als programmeur doorontwikkelen

  Als je jouw website niet update naar de nieuwste versie kun je geen gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. Op een gegeven moment loop je vast en raakt de website verouderd.  

  Wat gebeurt er als je geen gebruik maakt van de nieuwste PHP 8.0 versie?

  Je bent kwetsbaarder voor veiligheidsrisico’s. Je hebt groter risico dat jouw website fouten vertoont of zelfs crasht, omdat vorige versies niet meer worden ondersteund. Als er iets misgaat moet je wel upgraden naar de nieuwe versie. En de website is veel trager.

  Hoe kun je upgraden naar PHP 8.0?

  Maak je gebruik van het SYS Platform? Dan hoef je je geen zorgen te maken om de techniek van jouw website. We hebben alle website geüpdate naar de nieuwste versie zodat jij er geen omkijken naar hebt. Maak jij gebruik van een Wordpress website? Dan moet je dit zelf regelen. Je kunt contact opnemen met jouw hostingpartij. Zij kunnen de website omzetten naar de nieuwe versie.

  Zorg ervoor dat je altijd eerst een back-up maakt van jouw website. Het kan voor problemen zorgen als andere plugins en functionaliteiten niet geoptimaliseerd zijn voor deze nieuwe versie. Wist je dat we bij SYS Platform meerdere keren per dag een back-up maken van jouw website en e-mails?

  Nooit meer gezeik met jouw website

  Kortom, je kunt dit een tijd uitstellen, maar op een gegeven moment moet je je website wel upgraden naar de nieuwste versie. Wacht niet tot het te laat is en kom nu in actie. Heb je geen verstand van de techniek en wil je geen gedoe meer met plugins en de beveiliging van jouw website? Stap over naar het SYS Platform. Wij regelen het voor je! Plan een gratis succesplan sessie in met één van onze website specialisten in en ontdek ons alles in 1 platform.

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Het maximale halen uit je website en focussen op groeien - SYS Platform
  Het maximale halen uit je website en focussen op groeien

  Als opleider wil je jouw training, cursus of opleiding natuurlijk zo vaak en zoveel mogelijk verkopen, zodat je de grootst mogelijke impact maakt. Maar wat nou als elke nieuwe aanmelding een hele berg aan administratief en handmatig werk met zich meebrengt? Bekijk welke 6 onderdelen …

  Nieuwe sys update - integraties met ActiveCampaign
  Nieuw in SYS: integraties met ActiveCampaign, toetsresultaten inzien en meer

  Achter de schermen is er weer hard gewerkt aan de nieuwste SYS versie 1.25! Bekijk alle nieuwste updates en functies. Vanaf nu kun je ook uitgebreide toetsresultaten zien, conversie gegevens koppelen met ActiveCampaign en nog veel meer!

  start van sys-1
  De start van SYS Platform (3 belangrijkste tips)

  Altijd al afgevraagd hoe SYS Platform gestart is? Hoe is de naam SYS Platform ontstaan en welke stappen hebben Vanessa & Maarten gezet om er een succes van te maken? We delen onze 3 belangrijkste tips!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders