Waarom als coach gebruik maken van coaching software?

Coaching software krijgt meer en meer zichtbaarheid. We merken dat coaches actief op zoek gaan naar software, of wegens het zoeken naar een oplossing bij coaching software terecht komen. In dit blogartikel vertellen we je meer over coaching software Trackler.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Waar loop je als coach tegenaan?

  Als je tot 5 coachees, klanten of cliënten tegelijk helpt, is het overzicht en werk rondom de sessies nog behapbaar. Contact via e-mail, telefoon en whatsapp. De afspraak telefonisch afgestemd en de notities ergens op een A4’tje of in een Google Drive opgeslagen. Niet ideaal, but it does the job.

  Ga je echter als professioneel coach aan de slag, is het moment daar snel dat je boven de 5 coachees komt. En dan wordt het toch snel een stuk minder inzichtelijk.

  “Wat hadden we ook weer afgesproken qua locatie? Was het een online sessie of komt hij ter plaatse? Had ze haar huiswerk al aangeleverd of zou ze dat niet meer redden? En ter voorbereiding van de volgende sessie zou ik het gespreksverslag nog even moeten inlezen, maar die ligt nog thuis…”

  Overzichtsdashboard van Trackler

  Overzicht

  Als coach ben jij de expert. Jij weet hoe je je coachee zo effectief mogelijk vooruit kan helpen, op persoonlijk en zakelijk vlak. En weet je ook dat er meer bij komt kijken dan enkel de sessie zelf. Je hebt voorbereiding, afspraken, notities, huiswerkopdrachten, coachcontracten, facturen en meer. En dat keer het aantal coachees die door jou begeleid worden. Overzicht is dus key, om de professionaliteit te kunnen waarborgen op alle vlakken van coaching, voor, tijdens én na een sessie.

  Conversatie via Trackler

  AVG

  Je kan je notities met de hand noteren en dan achter slot en grendel bewaren. Of je kan ze uittypen in Google Drive waar, indien ingelogd op je computer, iedereen bij zou kunnen. En opdrachten kunnen ingediend worden per mail, maar ook dat is privacy-technisch erg gevoelig. Je weet als geen ander dat deze vertrouwen hoog(st) in het vaandel staat bij coaching, dus jouw taak als coach om je praktijk hierop in te richten. Onder andere two-factor authentication en IP-vergrendeling zijn dan van groot belang.

  Coaching software platformen staan bekend om hun AVG-richtlijnen. Denk aan gegevensopslag in Nederland, samenwerken met ISO-gecertificeerde partijen, voortdurende back-ups en de nodige ingrepen om de software zo veilig mogelijk te maken.

  Coaching software Trackler

  Trackler is een goed voorbeeld van coaching software, antwoord biedend op bovenstaande problemen. Een plek waar je alles mbt de ontwikkeling van je coachees, klanten of cliënten bundelt. Alle communicatie, opdrachten, afspraken, notities en meer verzameld. Veilig achter slot en grendel met de nodige security-oplossingen. En de voordelen gaan nog veel verder.

  Welke oplossingen biedt Coaching Software?

  Deel vragenlijsten met klanten

  Maak gebruik van coaching tools

  De habit tracker van Trackler

  Overal toegang

  Security

  Geniet van de allerbeste klantenservice

  Coaching software Trackler gebruiken?

  Ben jij een coach en op zoek naar een handig alles in 1 programma? Wil je effectieve en eenvoudige tools om je coachingstrajecten te verbeteren, professioneel in te richten en je business te stroomlijnen? Klik hier om Trackler gratis uit te proberen

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Nieuwe sys update - integraties met ActiveCampaign
  Nieuw in SYS: integraties met ActiveCampaign, toetsresultaten inzien en meer

  Achter de schermen is er weer hard gewerkt aan de nieuwste SYS versie 1.25! Bekijk alle nieuwste updates en functies. Vanaf nu kun je ook uitgebreide toetsresultaten zien, conversie gegevens koppelen met ActiveCampaign en nog veel meer!

  start van sys-1
  De start van SYS Platform (3 belangrijkste tips)

  Altijd al afgevraagd hoe SYS Platform gestart is? Hoe is de naam SYS Platform ontstaan en welke stappen hebben Vanessa & Maarten gezet om er een succes van te maken? We delen onze 3 belangrijkste tips!

  Bedankpagina website
  Een bedankpagina maken voor je website; dit moet je weten

  Met een goede bedankpagina neem je jouw bezoeker aan de hand. Je geeft vertrouwen door te laten zien dat een bestelling, contactformulier of inschrijving voor een e-book goed is overgekomen. En dat niet alleen, met een bedankpagina krijg je ook inzicht in conversie. We hebben een aantal handige tips voor een goede bedankpagina voor je op een rij gezet!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches