Website maken (overzicht) - SYS Platform

Website maken

Artikelen met praktische tips hoe je het beste je eigen website kunt maken.

De artikelen geven antwoord op vragen zoals: Waar moet je op letten bij het het bouwen van websites? Hoe zit het met de techniek die nodig is? Wat moet je waar neerzetten op je website?

Optimaliseer Je Website: Tips voor het Uploaden van Afbeeldingen

Als coach of opleider wil je een visueel aantrekkelijke website online hebben zodat je opvalt als dé expert binnen jouw vakgebied. Tegelijkertijd wil je een snelle, gebruiksvriendelijke website zodat bezoekers er makkelijk doorheen navigeren en klant worden. Daarom is het belangrijk om deze 4 optimalisatie tips toe te passen als je visuele elementen toevoegt aan jouw website.

Bedankpagina website

Een bedankpagina maken voor je website; dit moet je weten

Met een goede bedankpagina neem je jouw bezoeker aan de hand. Je geeft vertrouwen door te laten zien dat een bestelling, contactformulier of inschrijving voor een e-book goed is overgekomen. En dat niet alleen, met een bedankpagina krijg je ook inzicht in conversie. We hebben een aantal handige tips voor een goede bedankpagina voor je op een rij gezet!

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

Hoe lang duurt het om een website te laten bouwen

Wil jij weten hoe lang het duurt om een website te laten bouwen? In dit blogartikel delen we concrete tips hoe je met jouw websitebouwer dit proces kunt versnellen zodat jouw website zo snel mogelijk online staat.

Wat zijn de kosten van een website?

Wat kost een website?

Wanneer je een website laat maken wil je weten welke kosten dit met zich meebrengt. De kosten hangen af van het type systeem wat je kiest en de functionaliteiten die je in je website wilt hebben. We hebben de belangrijkste dingen benoemd in dit blog!

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders