Website maken

Artikelen met praktische tips hoe je het beste je eigen website kunt maken.

De artikelen geven antwoord op vragen zoals: Waar moet je op letten bij het het bouwen van websites? Hoe zit het met de techniek die nodig is? Wat moet je waar neerzetten op je website?

Wat zijn de kosten van een website?

Wat kost een website?

Wanneer je een website laat maken wil je weten welke kosten dit met zich meebrengt. De kosten hangen af van het type systeem wat je kiest en de functionaliteiten die je in je website wilt hebben. We hebben de belangrijkste dingen benoemd in dit blog!

Zoekmachinevriendelijk CMS

Een zoekmachinevriendelijk CMS: wat zijn de voorwaarden?

Een zoekmachinevriendelijk CMS helpt je om beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Je zou verwachten dat een CMS altijd ingericht is conform SEO voorwaarden. Toch is dit niet het geval. Wij hebben de voorwaarden voor een zoekmachinevriendelijk CMS op een rij gezet.

Gratis weggever maken voor je website

Weggever maken; waar moet je op letten?

Met een gratis weggever op je website kun je een mailinglijst opbouwen. De vraag is alleen: hoe maak je een weggever? En welke systemen zijn er nodig om dit proces zo te laten verlopen dat je er geen werk van hebt. We hebben een stappenplan voor je gemaakt!

Font of lettertype website

Welk lettertype of font kies je voor je website?

Het font of lettertype wat je kiest voor je website is belangrijk. Maar voor welk lettertype kies je? Kies je voor een mooi of een praktische lettertype? In dit blog vind je praktische tips die je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Goede websitebouwer vinden

Hoe vind je een goede websitebouwer?

Wil je website laten bouwen en vraag jij je af hoe je een goede websitebouwer vindt? Websitebouwer vind je in alle vormen en maten, de vraag is wat past bij jou? En hoe voorkom je dat een samenwerking teleurstellend eindigt. We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet!

Mollie alternatief na afgewezen aanvraag

Steeds meer Mollie aanvragen worden afgewezen. Hoe kun je de kans vergroten dat jouw aanvraag wél wordt goedgekeurd. In dit artikel ook mollie alternatieven voor als je aanvraag definitief is afgewezen.

Welke kleur geef je buttons op je website?

Welke kleur geef je de buttons op je website?

Hoe zorg je ervoor dat mensen op de buttons op je website klikken? Maakt het uit welke kleur je een button geeft en welke kleur is dan de beste kleur voor jouw website? We hebben een aantal richtlijnen voor je op een rij gezet.

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches