Website maken

Artikelen met praktische tips hoe je het beste je eigen website kunt maken.

De artikelen geven antwoord op vragen zoals: Waar moet je op letten bij het het bouwen van websites? Hoe zit het met de techniek die nodig is? Wat moet je waar neerzetten op je website?

header humanistische bezoeker

De humanistische bezoeker: langzaam en o.b.v. emotie

Een humanistische bezoeker is één van de 4 typen bezoekers volgens het MBTI model. In dit artikel gaan we dieper in op de humanistische bezoeker. Daarnaast laten we met voorbeelden zien hoe jij jouw website inricht voor dit type bezoeker.

De spontane bezoeker: snel en op basis van emotie

Een spontane bezoeker is één van de 4 typen bezoekers volgens het MBTI model. Dit type bezoeker maakt snelle beslissingen op basis van emotie. In dit artikel leggen we uit hoe je spontane bezoekers herkent en hoe je dit implementeert op jouw website.

header 4 typen bezoekers

Waarom de 4 typen bezoekers belangrijk zijn voor je website

Het doel van een website is dat bezoekers de gewenste acties uitvoeren, zoals een afspraak inplannen of een product kopen. Door rekening te houden met de 4 typen bezoekers kan je de conversie verhogen. In dit blogartikel leggen we alles uit over deze 4 typen bezoekers en hoe jij dit kan implementeren op jouw website.

De methodische bezoeker: langzaam en o.b.v. feiten

Een methodische bezoeker is één van de 4 typen bezoekers volgens het MBTI model. In dit artikel gaan we dieper in op de methodische bezoeker. Daarnaast laten we met voorbeelden zien hoe jij jouw website inricht voor dit type bezoeker.

kortingscodes gebruiken

Kortingscodes gebruiken om meer resultaat te behalen

Wil je producten (tijdelijk) goedkoper aanbieden op je website? Dan zijn kortingscodes erg handig. Zet je ze op de juiste manier in, dan zorgen ze voor meer omzet. In dit artikel vertellen we jou hier alles over en delen we tips over het gebruik van kortingscodes.

Wanneer kies je voor een meertalige website?

Het lijkt een groot voordeel: je kiest voor een tweetalige website en je bereik wordt vanzelf een stuk groter. Helaas, het is net iets minder simpel dan dat. Daarnaast zitten er ook nadelen verbonden aan een meertalige website. Daarom bespreken we hier de voor- en nadelen én geven we jou tips over hoe je dit het beste aanpakt.

domeinnaam registreren

Hoe kan je een domeinnaam registreren?

Het kiezen van een goede domeinnaam is essentieel voor je website. Een internetadres moet klanten aanspreken en gemakkelijk te onthouden zijn. Daarnaast draagt een goede domeinnaam bij aan een betere vindbaarheid in de online zoekmachines.

header domeinnaam verhuizen

Eenvoudig je domeinnaam verhuizen

Je hebt een domeinnaam geregistreerd bij een andere provider, maar wil deze verhuizen. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Moet je dat zelf doen of kan dit ook eenvoudiger? In dit blogartikel leggen we het uit.

Scroll naar top
SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform