Ondernemen

Artikelen met inspiratie over ondernemen. Krijg een kijkje achter de schermen hoe SYS-oprichters Maarten en Vanessa ondernemen.

Alles over adverteren op social media met Marlou Minten

Alles over adverteren op social media | Interview met Marlou Minten

In dit interview spreekt Maarten met Marlou Minten, marketing specialist van Your Marketing Minds met een focus op advertenties in Google, Facebook en Instagram. Wanneer start je met adverteren? Welk budget heb je nodig? Hoe kies je een marketingbureau? En wanneer mag je resultaat verwachten?

E-mailmarketing voor beginners (Interview met expert Rachelle Blok)

E-mailmarketing voor beginners (Interview met expert Rachelle Blok)

In dit interview met e-mailmarketing expert Rachelle Blok ontdek je wanneer je het beste kunt beginnen met e-mailmarketing. Hoe bouw je goede marketing funnels op? Hoe kom je aan meer leads voor je marketing funnels? Ze vertelt ook hoe haar klant in 1 week meer dan 18.000 omzet haalde dankzij de four day cash machine methode.

Wanneer starten met e-mailmarketing

Wanneer starten met e-mailmarketing? E-mailmarketing is een van de manieren om klanten te krijgen. Via een maillijst kun je websitebezoekers snel bereiken. In dit artikel lees je hoe je kunt starten met e-mailmarketing en wat je nodig hebt om een maillijst op te bouwen.

Doorgroeien van succesvolle eenpitter naar een team

Doorgroeien van succesvolle eenpitter naar een team

Er zitten niet meer uren in een dag en jij kan als eenpitter niet alles meer zelf doen. Hoe doen andere bedrijven dat? Hoe kunnen zij wel doorgroeien met hun bedrijf? In dit blogartikel vertel ik hoe je kunt doorgroeien van succesvolle eenpitter naar een team.

Klanten op korte termijn door de juiste content

Wil jij aan de slag gaan met het maken van content? In dit blogartikel leg ik uit wat het verschil is tussen korte en lange termijn strategie content. Wist je namelijk dat je op korte termijn ook veel resultaat kunt halen?

Wanneer je (niet) moet starten met adverteren

Wil je starten met adverteren? Ik deel drie redenen waarom wij zelf niet tot nauwelijks adverteren en waarom ik adviseer om dit ook niet te doen. Benieuwd geworden waar je het geld beter in kunt investeren? Lees dan snel verder.

Hoe werkt Zoom?

Ben jij uitgenodigd voor een Zoom meeting en wil je je daar goed op voorbereiden? In dit blogartikel laat ik stap voor stap zien hoe Zoom werkt. Ik laat zien hoe je dit programma kunt installeren, welke (verborgen) functionaliteiten er in Zoom zitten en waar je op moet letten als deelnemer.

SYS beeldbank (638)

Voorkom censuur vanuit Google / social media

Wanneer je bezig bent met het opbouwen van jouw bereik wil je natuurlijk niet heel erg afhankelijk blijven van grote platforms zoals Facebook en Google. Je moet blijven voldoen aan de regels en eisen die zij stellen en het kan voorkomen dat je berichten gecensureerd worden wat ook weer gevolgen heeft voor jouw onderneming. Op jouw eigen website kun je jezelf wel blijven uitspreken en delen wat je wilt… Of kun je dan ook nog steeds gecensureerd worden?

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches