Ondernemen

Artikelen met inspiratie over ondernemen. Krijg een kijkje achter de schermen hoe SYS-oprichters Maarten en Vanessa ondernemen.

Conversie verhogen

Meer resultaat halen uit hetzelfde aantal bezoekers. In dit artikel geef ik je een uitgebreid stappenplan om je conversie te verhogen. Zodat je nóg meer resultaat uit je website kunt halen!

Van website naar platform

“Een website is nooit af” wordt vaak gezegd. Dat klopt, want als het goed is groeit je website uit tot platform. In dit artikel ontdek je de vier fases en wat in welke fase belangrijk is voor de verdere groei.

Drie tips voor een winstgevend bedrijf

Als iemand verantwoordelijk is voor het feit dat we winst draaien, dan is Femke Hogema dat. Dankzij haar hebben we letterlijk ons bedrijf van een cash-eating monster een winstgevend bedrijf gemaakt. In dit artikel drie tips om zelf ook meer winst te maken.

De waarheid over het resultaat van je website

Op de vraag aan een ondernemer of de resultaat oplevert, zorgt vaak voor dezelfde antwoorden. Ofwel ze weten het niet. Ofwel ze halen geen resultaten. Hoe krijg je grip op de resultaten vanuit je website?

Behind the scenes: een professionele fotoshoot

Het is belangrijk om goede foto’s te plaatsen op jouw website. Maar hoe organiseer je nou een fotoshoot en waar moet je op letten? Onlangs hebben wij een fotoshoot gehouden met het team en andere SYS’er. In deze blog delen we de tips die wij voor deze fotoshoot hebben gebruikt.

5 succesvolle tips uit het boek van Maarten & Vanessa

In 2017 hebben Maarten & Vanessa de nummer 2 positie gehaald met hun boek “Expert Tips voor websites met resultaat” in de top 100 Management Boeken. In deze blog geef ik je een sneak peek en deel ik 5 van de 50 tips uit het boek.

Scroll naar top