Ondernemen

Artikelen met inspiratie over ondernemen. Krijg een kijkje achter de schermen hoe SYS-oprichters Maarten en Vanessa ondernemen.

header Google Meet

Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

header WordPress handmatig updaten

Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

header extern platform of website eigen beheer

Een platform of een website in eigen beheer? De voor- en nadelen

Er zijn zoveel verschillende opties om een website te beheren, maar uiteindelijk komt het neer op twee mogelijkheden: een website in eigen beheer of onderbrengen op een extern platform. In dit blogartikel bespreek ik de voor- en nadelen, zodat jij de juiste beslissing voor jezelf kunt maken.

header Google Mijn Bedrijf handleiding

Google Mijn Bedrijf – de handleiding voor elke ondernemer

Wil jij ook beter gevonden worden in de zoekresultaten? Maak dan een bedrijfsprofiel aan met Google Mijn Bedrijf. In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt, welke instellingen belangrijk zijn en hoe je jouw account weer kan verwijderen.

online trainingen aanbieden header

Wanneer kun je online trainingen aanbieden?

Online trainingen aanbieden is ontzettend hot in de ondernemerswereld. Overal op social media worden er gouden bergen beloofd. En dat terwijl dit absoluut niet voor iedereen is weggelegd! In dit artikel leg ik er alles over uit!

header webinars geven

Makkelijk en snel webinars geven (WebinarGeek review)

Het geven van webinars begint een onmisbaar fenomeen te worden in het online bedrijfsleven. Maar welk programma kan je het beste gebruiken voor het geven van webinars? In dit blogartikel vertel ik meer over wat webinars zijn en neem ik het platform WebinarGeek onder de loep.

Whereby videobellen

Gratis en makkelijk videobellen (Whereby Review)

Videobellen wordt steeds populairder en is een prima manier om snel en op afstand te communiceren. In dit artikel laten we zien hoe je dankzij Whereby gratis videobelt met je klanten zonder dat je iets hoeft te installeren op je computer.

header interview businesscoach Veronique Prins

Wanneer heb je een businesscoach nodig? Interview Veronique Prins

Een succesvolle onderneming opbouwen is een uitdaging waar veel bij komt kijken. Daar kan een businesscoach je prima bij helpen. Maar hoe vind je de juiste businesscoach? En in welke fase moet je er eentje in de arm nemen? We bespreken het met businesscoach Veronique Prins.

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches