Ondernemen

Artikelen met inspiratie over ondernemen. Krijg een kijkje achter de schermen hoe SYS-oprichters Maarten en Vanessa ondernemen.

Drie tips voor een winstgevend bedrijf

Als iemand verantwoordelijk is voor het feit dat we winst draaien, dan is Femke Hogema dat. Dankzij haar hebben we letterlijk ons bedrijf van een cash-eating monster een winstgevend bedrijf gemaakt. In dit artikel drie tips om zelf ook meer winst te maken.

De waarheid over het resultaat van je website

Op de vraag aan een ondernemer of de resultaat oplevert, zorgt vaak voor dezelfde antwoorden. Ofwel ze weten het niet. Ofwel ze halen geen resultaten. Hoe krijg je grip op de resultaten vanuit je website?

Behind the scenes: een professionele fotoshoot

Het is belangrijk om goede foto’s te plaatsen op jouw website. Maar hoe organiseer je nou een fotoshoot en waar moet je op letten? Onlangs hebben wij een fotoshoot gehouden met het team en andere SYS’er. In deze blog delen we de tips die wij voor deze fotoshoot hebben gebruikt.

Alle ins en outs van SYS

Maarten was te gast bij Anne Neijnens van Digital nomad mét huis. Zij heeft hem het hemd van het lijf gevraagd over SYS en zijn persoonlijke leven.

Hoe speel je als ondernemer in op de AVG?

Op 25 mei gaat de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Maar waarschijnlijk wist je dat al. Wat verandert er allemaal? Hoe speel je hier als ondernemer op in? En wat is mijn visie op deze wet? Dat behandelen vertel ik je allemaal in deze post!

Scroll naar top