Ondernemen

Artikelen met inspiratie over ondernemen. Krijg een kijkje achter de schermen hoe SYS-oprichters Maarten en Vanessa ondernemen.

header webinars geven

Makkelijk en snel webinars geven (WebinarGeek review)

Het geven van webinars begint een onmisbaar fenomeen te worden in het online bedrijfsleven. Maar welk programma kan je het beste gebruiken voor het geven van webinars? In dit blogartikel vertel ik meer over wat webinars zijn en neem ik het platform WebinarGeek onder de loep.

Whereby videobellen

Gratis en makkelijk videobellen (Whereby Review)

Videobellen wordt steeds populairder en is een prima manier om snel en op afstand te communiceren. In dit artikel laten we zien hoe je dankzij Whereby gratis videobelt met je klanten zonder dat je iets hoeft te installeren op je computer.

header interview businesscoach Veronique Prins

Wanneer heb je een businesscoach nodig? Interview Veronique Prins

Een succesvolle onderneming opbouwen is een uitdaging waar veel bij komt kijken. Daar kan een businesscoach je prima bij helpen. Maar hoe vind je de juiste businesscoach? En in welke fase moet je er eentje in de arm nemen? We bespreken het met businesscoach Veronique Prins.

header eerste video maken

Een eerste video maken: zo doe je dat

Je denkt er al een tijdje over na: je wilt je eerste video maken. Het is de perfecte manier om online te werken, maar als gauw komen er verschillende vragen naar boven. Hoewel we geen video-experts zijn, delen we graag onze ervaring met je en wat voor ons heeft gewerkt.

switch offline naar online werken

De switch maken naar online werken

De verschuiving van offline naar online is een tijd bezig. Maar met het Corona virus zit die overgang in een sneltrein. Hoe kun je het beste omgaan met deze situatie? Hoe kun je jouw klanten blijven bedienen?

header financien ondernemer samen met Femke Hogema

Zo schep je structuur als ondernemer in je financiën

Ondernemer en auteur Femke Hogema ondersteunt mkb’ers en zzp’ers bij het opbouwen van een financieel gezond, winstgevend bedrijf. In dit blogartikel geeft zij waardevolle tips en informatie mee hoe jij als ondernemer jouw financiële zaken zelfstandig kan regelen.

Drie tips voor een winstgevend bedrijf

Als iemand verantwoordelijk is voor het feit dat we winst draaien, dan is Femke Hogema dat. Dankzij haar hebben we letterlijk ons bedrijf van een cash-eating monster een winstgevend bedrijf gemaakt. In dit artikel drie tips om zelf ook meer winst te maken.

Scroll naar top
SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform