Automatiseren

Doorgroeien van succesvolle eenpitter naar een team

Doorgroeien van succesvolle eenpitter naar een team

Er zitten niet meer uren in een dag en jij kan als eenpitter niet alles meer zelf doen. Hoe doen andere bedrijven dat? Hoe kunnen zij wel doorgroeien met hun bedrijf? In dit blogartikel vertel ik hoe je kunt doorgroeien van succesvolle eenpitter naar een team.

Redenen om te automatiseren

6 redenen om je business te automatiseren

Het automatiseren van je business bespaart je tijd, geld en frustratie. Ook zorgt het automatiseren van bedrijfsprocessen ervoor dat je bedrijf schaalbaar is. In dit blog vind je zes redenen om direct aan de slag te gaan met het automatiseren van je business.

Emailmarketing software systemen

Welke systemen zijn er om een e-maillijst op te bouwen?

Je start met het opbouwen van een mailinglijst zodat je bezoekers van je site en potentiële klanten kunt benaderen via de mail. Nu vraag jij je af, welke aanbieders van e-mailmarketing software zijn er? In dit blog hebben wij een aantal aanbieders op een rij gezet.

Betaalsysteem website

Betaalsysteem voor je website: hier moet je rekening mee houden

Met een betaalsysteem laat je bezoekers betalen via je website zonder dat je een hele webshop hoeft te bouwen. De bezoeker komt op je site, rekent af en jij hebt het geld op je rekening? Maar hoe kies je een goed betaalsysteem? Aan welke voorwaarden moet dit voldoen? Je leest het in dit blog.

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches