Tijd besparen door afspraken automatisch in te plannen

Ik laat zien hoe je tot wel 10 uur handmatig werk per maand kunt besparen door afspraken automatisch in te plannen via je website. Het heen en weer mailen voor het plannen van een afspraak kan erg veel tijd kosten. Door deze agenda functie te gebruiken kun je tijd besparen en krijg je meer klanten.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Jij kunt veel tijd besparen door afspraken automatisch in te plannen via je website! Als coach of opleider heb je veel afspraken om in te plannen voor je trajecten en 1-op-1 sessies. Wat wij vroeger deden was alle afspraken via de mail inplannen. Dit nam veel tijd in beslag en er gingen veel mails overheen. Voordat je het weet bent je een hele week verder om een simpele afspraak in te plannen. 

  Een agenda functie op je website om afspraken automatisch in te plannen

  Stel nou dat iemand op zoek is naar jouw expertise. Deze persoon gaat dit Googlen en klikt de zoekresultaten aan die het hoogst in Google komen, waaronder hopelijk jouw website. Op de ene website moet je eerst een contactformulier invullen om een afspraak in te plannen. Je kunt niet direct geholpen worden en weet niet hoelang het duurt voordat je een reactie krijgt. Op de andere website kun je heel eenvoudig zelf via de agenda een afspraak inplannen. Zorg dat dat jouw website is! Stel een agenda module in op jouw website. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van externe tools zoals Calendly of een alles in 1 platform kiezen waar dat al in zit.

  Je kunt er veel tijd mee besparen en het levert je ook meer klanten op. Er kunnen meerdere afspraken tegelijkertijd ingepland worden en alles gaat geautomatiseerd. Sinds wij deze optie hebben staan op onze website krijgen wij 2x zoveel afspraken binnen. En nog belangrijker: de meeste afspraken gaan door! Vaak werden de afspraken via een contactformulier afgezegd.

  Tijd besparen door afspraken automatisch in te plannen
  Makkelijk en snel afspraken inplannen rechtstreeks in de agenda

  Afspraken inplannen voor verschillende doeleinden

  De agenda functie van SYS is heel handig en inzetbaar voor verschillende doeleinden en je kunt er veel tijd door besparen. We gebruiken het niet alleen voor salesgesprekken, maar ook om klantgesprekken, sollicitatiegesprekken en afspraken met partners in te plannen. Elke afspraak die ingepland moet worden kun jij via 1 manier regelen. Via SYS Platform kun je jouw digitale agenda ook koppelen aan je website. Na de ontvangstbevestiging staat de afspraak ook meteen in jouw Outlook of Google agenda. Je bespaart veel tijd door dit soort processen te automatiseren op je website

  Wil je een afspraak inplannen?

  Wil je weten hoe dat eruit ziet? Vraag dan een gratis intake gesprek aan! Je kunt ook meteen het hele proces ervaren van hoe je makkelijk een afspraak in kunt plannen via een agenda functie. Tijdens ons gesprek kan ik uitleggen hoe jij nog meer tijd kunt besparen door processen te automatiseren op jouw website.

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Alles over adverteren op social media met Marlou Minten
  Alles over adverteren op social media | Interview met Marlou Minten

  In dit interview spreekt Maarten met Marlou Minten, marketing specialist van Your Marketing Minds met een focus op advertenties in Google, Facebook en Instagram. Wanneer start je met adverteren? Welk budget heb je nodig? Hoe kies je een marketingbureau? En wanneer mag je resultaat verwachten?

  Yousra Jaddour PowerMama
  Op tv komen bij Eva Jinek met jouw opleiding (case study)

  Hoe Yousra Jaddour als opleidingsinstituut op TV kwam bij Eva Jinek en nu nog sneller groeit online. Yousra leidt fitness professionals op om goed om te gaan met zwangere vrouwen. Haar opleiding is een succes, maar dat resulteert in veel handmatig werk. Ze stapt over naar SYS en bespaart nu tot wel 40 uur per maand aan handmatig werk. Die tijd gebruikt ze nu voor extra marketing en promotie.

  Vergroot de opkomst van je salesgesprekken met 4 simpele tips
  Vergroot de opkomst van je salesgesprekken met 4 tips

  Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen daadwerkelijk op komen dagen in je salesgesprekken? Pas deze 4 simpele tips toe en vergroot de opkomst van je salesgesprekken. Door deze 4 tips toe te passen vergroot je de opkomstpercentage, met als resultaat meer trajecten en opleidingen te verkopen.

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches