Wat Sudoku te maken heeft met tijd besparen in jouw bedrijf

Ken je ze, Sudoku's? Stel je voor dat jij en ik een wedstrijd zouden doen wie de meeste Sudoku’s in bepaalde tijd kan oplossen. Wat zou jouw strategie zijn?
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Ken je ze, Sudoku’s? Stel je voor dat jij en ik een wedstrijd zouden doen wie de meeste Sudoku’s in bepaalde tijd kan oplossen. Wat zou jouw strategie zijn?

Wedstrijdje Sudoku?

Ken je ze? Van die puzzels waarbij je elke rij, kolom en vakje de getallen 1 t/m 9 moet plaatsen. Stel je voor dat jij en ik een wedstrijd zouden doen wie de meeste Sudoku’s in bepaalde tijd kan oplossen. Wat zou jouw strategie zijn?

Zelf Sudoku's oplossen

Een mogelijke strategie is om zo hard mogelijk te werken. Lekker op de bank gaan zitten met de puzzels in je handen en gewoon zelf aan het werk te gaan.Om zo zoveel mogelijk puzzels op te lossen. Misschien kun je er tien tot twintig per uur oplossen.

Slimmer werken

Er is ook een andere manier waarbij je minder hard hoeft te werken, maar waar je juist slimmer werkt! Zo kun je de computer de sudoku’s laten oplossen. Hij probeert dan automatisch alle mogelijkheden uit. Door de hoge rekenkracht lost de computer het snel op. 

Zo kun je in begin een programma (laten) schrijven die ervoor zorgt dat de puzzels automatisch opgelost worden. Het kost jou in het begin tijd, maar zodra het eenmaal staat gaat het daarna automatisch! Daarnaast gebeurt het ook nog eens sneller, waardoor je misschien wel honderden sudoku’s per uur oplost!

Door te automatiseren lost een computer een probleem op wat een mens nooit alleen zou kunnen.

Vind niet zelf het wiel opnieuw uit

Wat als je niet de enige bent die dit probleem probeert op te lossen? Er zijn al meerdere programma’s gemaakt om sudoku puzzels op te lossen en deze zijn online beschikbaar! Waarom zou je het wiel zelf opnieuw uitvinden als de oplossing al bestaat?

Op deze manier hoef je niet eens tijd in het begin te investeren, maar kun je direct zoveel mogelijk sudoku’s oplossen. Dan zit je al lachend achter je computer zitten want die doet dan al het werk. Zo win je de wedstrijd gemakkelijk!

Sterker nog: op deze manier kun je jouw tijd aan andere belangrijke dingen besteden, zoals klanten helpen, reizen of tijd doorbrengen met je familie!

Automatiseren geeft vrijheid

Processen in je bedrijf automatiseren levert het jou dus meer tijd op en daarnaast het geeft ook meer vrijheid! Doordat onderdelen automatisch gaat ben jij minder noodzakelijk in je bedrijf. Het zorgt ervoor dat er veel taken voor je uit handen genomen wordt waardoor jij veel meer vrijheid krijgt.

Zet je website aan het werk

Dit is de reden dat wij locatie onafhankelijk kunnen werken en meerdere online ondernemers tegelijkertijd kunnen begeleiden naar resultaat met hun website. 

Je kunt je website veel taken uit laten voeren en veel processen automatiseren! Zo kun je onder andere:

Hoe los jij Sudoku's op?

Hoe meer je automatiseert, hoe minder je zelf hoeft te doen. Ik ben erg benieuwd: Hoe los jij je sudoku’s op? Welke onderdelen in jouw bedrijf zou jij nog willen automatiseren zodat je meer vrije tijd over hebt?

Laat het hieronder in een reactie weten!

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
header Katleen SYS-master
Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

header Google Meet
Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

header WordPress handmatig updaten
Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches