Nieuw in SYS: integraties met ActiveCampaign, toetsresultaten inzien en meer - SYS Platform

Nieuw in SYS: integraties met ActiveCampaign, toetsresultaten inzien en meer

Achter de schermen is er weer hard gewerkt aan de nieuwste SYS versie 1.25! Bekijk alle nieuwste updates en functies. Vanaf nu kun je ook uitgebreide toetsresultaten zien, conversie gegevens koppelen met ActiveCampaign en nog veel meer!
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Jordi van SYS maakt een sprongetje. Achter de schermen is hij weer druk bezig geweest met het uitvoeren van nieuwe updates en het toevoegen van nieuwe functies! In de vorige update zag je al dat het SYS dashboard vernieuwd is, er nieuwe klantprofielpagina’s zijn aangemaakt en dat er een verbeterde funneloverzicht is. Daarnaast worden alle websites overgezet naar PhP 8.0 zodat ze nog sneller en veiliger zijn!

  In deze nieuwe update zie je welke nieuwe opties toegevoegd zijn om toetsresultaten in te kunnen zien bij online trainingen, welke integraties er allemaal nieuw zijn met ActiveCampaign en hoe je e-mails kunt matchen met jouw branding.

  Vernieuwde klantprofielpagina’s

  De klantprofielpagina is veranderd. Abonnementen en meest recente bestellingen hebben we samengevoegd. Heb jij een Expert Platform en werk je met partners en affiliates? Je kunt vanuit het klantprofiel eenvoudig deze klant registreren als partner.

  Toets resultaten inzien van online trainingen

  Een veelgebruikte functie binnen SYS is het verkopen van online trainingen. We kregen van coaches en opleiders daarom de vraag of we aan de achterkant van de website toets resultaten inzichtelijk kunnen maken.

  Je kunt vanaf nu ook verschillende gegevens zien van elke deelnemer. Je kunt zien wat de totale score is en wanneer iemand de toets heeft afgerond. Als je klikt op bekijken zie je alle inhoudelijke details per vraag.

  Voeg toetsen en certificaten toe aan jouw online trainingen. Bekijk aan de achterkant de resultaten.

  Vernieuwde instellingspagina

  De instellingspagina is helemaal vernieuwd! Er zijn allerlei integraties en opties toevoegd. Lees snel verder!

  Extra integraties met ActiveCampaign

  Er zijn nieuwe instellingen toegevoegd aan deze pagina. Er is onder andere een nieuwe integratie met ActiveCampaign. Je kunt nu automatisch alle conversies en orderdata naar ActiveCampaign kunt sturen. Let op: je moet hiervoor een ActiveCampaign Plus optie hebben.

  Nieuwe integraties met Activecampaign

  Nieuwe partner opties en koppelingen met ActiveCampaign

  Er zijn nog meer extra opties toegevoegd aan ActiveCampaign. Als jij de partners module hebt geactiveerd wordt standaard de url van de partnerlink gekoppeld aan ActiveCampaign. Je kunt ook automatisch de bankgegevens aanvragen wanneer partners zichzelf registreren. Hiermee kun je ze makkelijker uitbetalen. En je kunt abonnementscommissies activeren.

  Je kunt bepalen of mensen na het aflopen van hun abonnement toegang behouden tot trainingen. En je kunt kiezen of mensen kunnen opzeggen via de accountpagina of dat ze jou een mail moeten sturen. Ook deze gegevens kun je nu ook koppelen met ActiveCampaign.

  Nieuwe e-mail templates in jouw huisstijl

  Bij de instellingspagina kun je nu ook jouw huisstijl kleuren selecteren zodat formulieren matchen met de rest van jouw website. Je kunt ook een afbeelding kiezen voor bovenaan je e-mails zoals je logo. En tekst typen die onderaan de mail verschijnt. Wil je weten hoe het eruit komt te zien? Verstuur een test mail naar jezelf.

  Logo's zien er niet meer standaard uit, maar kun je aanpassen zodat ze matchen met jouw website!

  Heb jij als SYS member nog suggesties?

  Deel jouw ideeën in de community (besloten SYS member Facebookgroep) of stuur een mail naar support! Wij blijven ons platform continu verbeteren zodat het steeds gebruiksvriendelijker wordt en je er meer resultaat uit kunt halen!

  Stuur jouw suggestie door en wie weet zit dat in de nieuwste update!
  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  Meer succes behalen met klanten
  In 3 stappen succesvoller worden dankzij klanten
  Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw klanten succesvoller worden? Want het succes van klanten is ook jouw succes. Luister naar wat jouw doelgroep nodig heeft en behaal betere resultaten met jouw klanten. Lees de 3 handige stappen voor meer succes.
  Meer klanten aantrekken met het 'dit wil ik ook' principe
  Klanten aantrekken? | Het “dit wil ik ook” principe
  Hoe zorg je ervoor dat je zelf meer klanten aantrekt in plaats van dat je ze continu moet overtuigen om klant te worden? Ontdek een compleet nieuwe manier: het ‘dit wil ik ook’ principe. Vergroot je expertstatus via je website en maak nieuwe mensen enthousiast ...
  Jouw website goed beveiligen met tweestapsverificatie
  Jouw website goed beveiligen met tweestapsverificatie
  Een goed beveiligde website is ontzettend belangrijk om te hebben. Voorkom dat jouw website gehackt wordt en zorg dat niet zomaar iedereen toegang heeft tot de achterkant van jouw website. Hoe beveilig je jouw website tegen aanvallen van buitenaf? Ontdek de voordelen van tweestapsverificatie!

  1 reactie op “Nieuw in SYS: integraties met ActiveCampaign, toetsresultaten inzien en meer”

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders