Updates (overzicht) - SYS Platform

Updates

Updates en nieuwe functionaliteiten die aan het SYS platform zijn toegevoegd. Met uitleg hoe je deze functionaliteiten het beste kunt inzetten voor jouw website of platform.

Nieuw in SYS: Strategie en support sessies, dashboard en funnels

Continu zijn we bezig om het platform verder te verbeteren. Je kunt nu nog makkelijker om hulp vragen. Vanuit je SYS dashboard kun je jezelf aanmelden voor strategie en supportsessies. Ook kun je blauwdrukken downloaden en masterclasses bekijken om nog meer resultaat uit jouw website te halen. Daarnaast kun je handmatig omzet toevoegen en hebben we de funnel overzichten verbeterd.

Nieuwe klant overzicht en profielpagina's

Nieuwe gebruikersrollen en klant profielpagina’s

In het SYS dashboard kun je alle belangrijke cijfers zien van jouw website. Onze klanten vinden deze KPI’s ontzettend waardevol en het helpt om inzicht te krijgen. Er werd ons gevraagd of het mogelijk is om op basis van de gebruikersrollen verschillende onderdelen te weergeven en verbergen. In deze nieuwe update hebben we die feedback verwerkt! Vanaf nu kun je gebruikersrollen toevoegen en heb je nieuwe klant profielpagina’s.

bezoekersstatistieken header

Nieuw op SYS: Bezoekersstatistieken

Als online ondernemer is het noodzakelijk om het gedrag van jouw bezoekers in kaart te brengen. Je kan nu op het SYS dashboard van je website in één oogopslag jouw bezoekersstatistieken zien. In dit artikel leg ik alles uit over deze nieuw functionaliteit.

website social login

Nieuw op SYS: Login formulieren met Social Login

Wil je het voor gebruikers gemakkelijker maken om in te loggen via je website? SYS Platform heeft een nieuwe functionaliteit aan de website toegevoegd, namelijk inloggen via Social Login. Wat het is en hoe het werkt, lees je in dit blogartikel

automatisch interne links

Automatisch interne links maken met SYS

Door interne links te gebruiken kun je een spinnenweb maken van je website, net als wikipedia. Hoe groter het spinnenweb, hoe sterker het is. En hoe makkelijker je een vliegje (bezoeker) kunt vangen ;). Met de nieuwe SYS-functionaliteit kan je het proces van interne links automatiseren!

directe betaallinks

Nieuw op SYS: directe betaallinks en automatische kortingscodes

Het afrekenproces voor bezoekers omvat een aantal stappen: product in de winkelmand plaatsen, kortingsbon invullen en daarna doorgaan naar afrekenen. Maar dat kan sneller met de directe betaallinks. Hiermee maken we het jouw bezoeker nog makkelijker én zorgen we voor meer conversie!

Automatische inhoudsopgave

Nieuw op SYS: Automatische inhoudsopgave voor pagina’s en artikelen. Dit weergeeft een overzicht met alle titels en kopjes op je pagina en gebruikers kunnen eenvoudig naar een onderwerp toe springen.

Afleidingsvrije afrekenpagina

Verbeterde afrekenpagina’s voor meer klanten

De afrekenpagina is een van de belangrijkste pagina’s op een website: het moment dat een bezoeker wel of niet klant wordt. Met de nieuwste SYS-features laat Maarten zien hoe je jouw afrekenpagina afleidingsvrij maakt met als gevolg: meer succes!

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders