Nieuw op SYS: Login formulieren met Social Login

Wil je het voor gebruikers gemakkelijker maken om in te loggen via je website? SYS Platform heeft een nieuwe functionaliteit aan de website toegevoegd, namelijk inloggen via Social Login. Wat het is en hoe het werkt, lees je in dit blogartikel
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vind jij het vervelend om weer een mailtje van een (potentiële) klant te ontvangen die zich niet kan inloggen op de website? Je bent toch weer eventjes bezig met het ophalen van de gegevens en eventueel het wijzigen van het wachtwoord.  Voor de (potentiële) klant is het ook geen pretje en kan het een negatieve gebruikerservaring opleveren. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt!

  Inloggen met Google of Facebook is een uitkomst voor jou én voor gebruikers of klanten die gebruikmaken van diverse services op je website. Facebook is namelijk een ongekend populair social media platform, dus waarom zou je het niet inzetten om het voor gebruikers gemakkelijk te maken? Vaak hebben ze dit wachtwoord op de computer opgeslagen en hoeven ze niet het hele inlogproces te doorlopen. Daarom heeft SYS Platform een nieuwe functionaliteit aan de website toegevoegd, namelijk inloggen via Social Login. Wat is het en hoe werkt het?

  geen social login
  Er is niks vervelender voor de klant als hij/zij zich niet makkelijk kan inloggen

  Wat is Social Login?

  Social Login betekent dat je met een enkele muisklik inlogt via je Facebook- of Google-account. Hierdoor kan je met één klik een account aanmaken. Bovendien behoort het onthouden van wachtwoorden hiermee tot de verleden tijd. Hoe gemakkelijk is het om met een social media account of Google-account in te loggen op je website? 

  Dit levert gemak op voor zowel jezelf als andere gebruikers. Er hoeft geen nieuw account te worden aangemaakt én er wordt eenvoudig en snel ingelogd. Noodzakelijke gegevens worden in de inlogprocedure automatisch ingevuld. Zo zijn gebruikers verlost van een grote hoeveelheid wachtwoorden.

  Nieuwe functionaliteit op SYS Platform: Social Login

  Met de nieuwe functionaliteit ‘Social Login’ op SYS Platform creëer je login formulieren die je voorziet van je eigen vormgeving of huisstijl. Deze methode brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo kan je met je Facebook- of Google-account in een enkele klik een account maken en inloggen. Gebruikers hoeven op deze manier hun inloggegevens niet te onthouden en kunnen altijd makkelijk inloggen. Dit is een uitkomst als ze veel op je website moeten inloggen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bestelling of het volgen van een training in een online leeromgeving.

  De nieuwe functionaliteit zit in alle SYS pakketten. Voor iedere onderneming bieden we een passend pakket met duidelijke prijzen. Neem een kijkje en start vandaag nog met SYS.

  OERsterk geeft klanten de optie om met een social login in te loggen

  Haal alles uit je website

  Wil jij als ondernemer meer uit je website halen en bouwen aan een succesvolle online business? Plan een afspraak in voor een gratis Succesplan gesprek. Hiermee investeer je in een succesplan voor je website. Hoe pijnlijk is het om weinig resultaten te boeken met je website. Dit kan anders en bij SYS Platform helpen we je daar graag bij, onder andere met Social Login. Plan daarom een sessie met SYS en creëer samen met ons vier concrete stappen voor meetbaar succes!

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
  header Katleen SYS-master
  Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

  Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

  header Google Meet
  Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

  Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

  header WordPress handmatig updaten
  Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

  Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Download de gratis Checklist

  Meer Resultaat uit je Website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

  SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches