Verbeterde afrekenpagina’s voor meer klanten

De afrekenpagina is een van de belangrijkste pagina's op een website: het moment dat een bezoeker wel of niet klant wordt. Met de nieuwste SYS-features laat Maarten zien hoe je jouw afrekenpagina afleidingsvrij maakt met als gevolg: meer succes!
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Elke afleiding, irritatie of frustratie kan er voor zorgen dat een bezoeker afhaakt op de afrekenpagina. In deze blog leggen we nieuwe functionaliteiten uit die dit voorkomt!

De focus van SYS ligt op het maximale resultaat halen. Daarom hebben we de afrekenpagina’s vernieuwd, zodat je nog meer klanten krijgt via je website!

Verbeterde indeling én afrekenen in 2 stappen

De afrekenpagina’s zijn helemaal vernieuwd. Eerst was deze pagina kaal. Nu is het automatisch in jouw huisstijl kleuren. 

Ook de indeling is verbeterd! Aan de linkerkant staan de gegevens. En aan de rechterkant staat jouw bestelling, inclusief betaalmethode. Op deze manier heeft de bezoeker het overzicht in één oogopslag.

Afrekenen in twee stappen

Wil je liever dat een bezoeker eerst zijn gegevens invult. En daarna de betaalmethode ziet? Laat je bezoeker dan afreken in twee stappen. Dit zorgt ervoor dat je bezoeker niet overweldigd wordt. Met één simpele klik schakel je deze functie in of uit!

Nieuwe afrekenpagina indeling + afrekenen in twee stappen

Afrekenen zonder afleiding

Het doel van een afrekenpagina is dat de bezoeker zijn bestelling afrondt.
Dat betekent dat je geen andere afleiding wilt hebben. 
Een grote afleidende factor is het menu. Voor je het weet ben je je potentiële klant weer kwijt, omdat hij toch nog even een blog artikel wilt lezen bijvoorbeeld. 

Elimineer daarom alle afleiding op je afrekenpagina!

Sinds vandaag is het op SYS mogelijk om je afrekenpagina afleidingsvrij te maken. In slechts één klik!

Afleidingsvrije afrekenpagina in één klik!

Voorkom frustratie momenten bij je bezoeker

Stel een bezoeker is zijn gegevens aan het invullen en klikt per ongeluk op pagina herladen. Alle zijn gegevens zijn weg waardoor hij weer helemaal opnieuw kan beginnen. Mega frustratie momentje! 

Grote kans is dat hij afhaakt, dus deze klant ben je kwijt. Daarom is er nu in SYS de functionaliteit “gegevens onthouden”. Hiermee worden de gegevens tijdens het intypen tijdelijk opgeslagen

Verlaat de bezoeker de afrekenpagina? Of drukt hij per ongeluk op herladen? Geen probleem, zijn gegevens zijn vooraf voor hem ingevuld

Dit bespaart een hoop tijd en frustratie!

Wat vind jij van deze nieuwe features?

Ga je ze gebruiken? Zo ja, deel even je nieuwe afrekenpagina hieronder in de comments 😀

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
header Katleen SYS-master
Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

header Google Meet
Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

header WordPress handmatig updaten
Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches