Nieuwe functionaliteit op SYS: Persoonlijke pagina’s!

Nieuw: vanaf nu kan je gebruik maken van de nieuwe SYS-functionaliteit: persoonlijke pagina's. Lees hier meer over in deze blog.
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Nieuw: persoonlijke pagina's

Vanaf vandaag is het op SYS mogelijk om voornamen van je bezoekers in pagina’s te plaatsen. Hierdoor kun je jouw pagina’s nog persoonlijker maken. Dit zorgt voor meer vertrouwen met je bezoekers en uiteindelijk dus ook meer klanten oplevert.

Ik heb twee voorbeelden, zodat je kunt zien hoe je dit toe kunt passen. En daarnaast ben ik natuurlijk ook heel benieuwd hoe jij dit gaat toepassen!

Voorbeeld van een persoonlijke salespage

Persoonlijke verkooppagina

In ActiveCampaign / Mailchimp kun je de voornaam van de persoon in de mail zetten. Dat zelfde kun je nu ook doen op bijvoorbeeld je salespagina.

Hierdoor is je salespagina persoonlijker en zul je meer vertrouwen krijgen bij je bezoekers. Het is nèt dat extra stapje dat je zet om te laten zien dat je verder gaat voor je klanten. Dat ze niet een nummertje in de rij zijn, maar een echt persoon met een naam.

Vertrouwen is een belangrijke factor bij het maken van de koopbeslissing. Geen vertrouwen, geen verkopen!

Voorbeeld van een persoonlijke aanbeveling

Persoonlijke aanbeveling

Stel je voor dat Denise jou een een training aanraad. Je klikt op de link en ziet meteen staan: “Denise raadt jouw deze training aan!”. Het eerste wat je dan denkt is; hè dat klopt inderdaad. 

Dit bouwt meteen een extra connectie op met het bedrijf. Zeker wanneer je met mond-op-mond reclame, partners of affiliates werkt, is dit een hele sterke strategie om te gebruiken.

Nog veel meer mogelijkheden!

Dit zijn twee voorbeelden hoe je deze functie kunt gebruiken. Maar ik weet zeker dat er nog veel meer manieren zijn waarop je deze functie kunt gebruiken.

Heb jij een goed idee hoe je deze functie nog meer 
kunt inzetten? Laat het in de comments achter, ik ben erg benieuwd!
DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
header Google Mijn Bedrijf handleiding
Google Mijn Bedrijf – de handleiding voor elke ondernemer

Wil jij ook beter gevonden worden in de zoekresultaten? Maak dan een bedrijfsprofiel aan met Google Mijn Bedrijf. In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt, welke instellingen belangrijk zijn en hoe je jouw account weer kan verwijderen.

header websitebouwers
Waarom websitebouwers je laten vallen

Het lijkt de ideale oplossing voor als je te weinig tijd hebt om een website te bouwen: een websitebouwer inhuren. Ontdek in dit artikel waarom websitebouwers je als een baksteen laten vallen en of je daadwerkelijk minder tijd kwijt bent aan de website.

header in 3 stappen een website met resultaat met SYS
Een Website met Resultaat in 3 stappen met SYS

Ben jij van plan om te starten met SYS, maar sta je ergens anders online met je huidige website? In dit artikel leg ik je uit hoe wij jou in 3 stappen helpen om van je huidige website snel en efficiënt over te stappen naar het SYS Platform.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform