Burn-out voorkomen door een website die met je meegroeit

Ilza weet alles af van een burn-out en geeft drukke ondernemers de juiste tools mee om hier van af te komen. In deze case studie legt Ilza Keeman uit hoe zij uit een burn-out is gekomen en nu SYS-master is dankzij haar succesvolle website.

Van burn-out naar succesvolle business coach voor te drukke ondernemers. Ilza Keeman krijgt het voor elkaar! Daarnaast is zij onlangs SYS-master geworden! Lees hieronder haar succesvolle verhaal en hoe zij de eerste 1000 euro heeft gegeneerd met haar website.

Voordat Ilza bij SYS terecht kwam, was ze net begonnen met haar bedrijf. Ze wilde graag een website bouwen, maar door gebrek aan kennis over coderen twijfelde ze of ze deze stap moest maken. Daarnaast waren de mogelijkheden niet altijd gebruikersvriendelijk volgens Ilza:

“Ik wilde een tekstvak in een bepaalde kleur hebben en die moest ik dan op een andere pagina weer opnieuw maken. Dat irriteerde mij heel erg!”

Bij SYS heb ik mijn website goed neer kunnen zetten zonder te veel tijd kwijt te zijn.” Het was voor Ilza belangrijk dat zij voldoende tijd overhield voor haar klanten en dat is haar gelukt!

Bij SYS heb ik mijn website goed neer kunnen zetten zonder te veel tijd kwijt te zijn.

De extra vrije tijd door SYS is erg waardevol voor Ilza. Ze gebruikt deze extra tijd voornamelijk om te “chillen”. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om rust te vinden.

Door de duidelijke website ontving Ilza steeds meer emails van bezoekers die door haar geholpen wilde worden.

Toen Ilza een online training wilde maken, realiseerde ze hoe goed SYS is. Binnen 1 dag had ze een online training uit de grond gestampt!

Binnen 1 dag had Ilza een online training uit de grond gestampt!

SYS biedt Ilza de mogelijkheid om haar website met haar mee te groeien. Ze kan gelijk haar ideeën implementeren op de website. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuw product, een nieuwe online training of een nieuwe blog. 

“Weet wie je bent en wat je verkoopt” Dat is het advies dat Ilza aan iedereen wil meegeven die de eerste 1000 euro willen omzetten met hun website.

Neem hier een kijkje op de website van Ilza.

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis checklist voor coaches en opleiders

De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders