€20.000 euro aan passief inkomen, met één actie

Meer dan 20.000 euro aan passief inkomen via abonnementen. Plus dit bedrag loopt met de dag omhoog. Voor menig ondernemer klinkt het als een droom, Rachelle is het gelukt.

In een paar maanden tijd bouwt Rachelle bedrijf vanuit het niets op. Ze begeleid ondernemers met email marketing en heeft een abonnement als hoofdproduct.

Een liefdevolle schop onder de kont was nét dat laatste zetje waardoor Rachelle doorbrak. Op 14 februari 2018 lanceert ze op aanraden van Maarten & Vanessa een valentijnsactie. Waarna de bestellingen aan een stuk stromen binnen.

Ik ben Rachelle en ik ben een SYS master. Het aller-tofste wat ik van SYS vind is dat je alle tools en alle kennis krijgt voor je website. Wat mij echt veel heel opgelevert is dat Maarten en Vanessa je echt een schop onder de kont geven om actie te ondernemen

Toen heb ik dus in een dag tijd een Valentijnsactie bedacht. Dankzij die valentijnsactie heb ik nu 20.000 euro omzet via mijn website en 10.000 euro daarvan is pure  jaarlijks terugkerende winst. Dat is dus allemaal via abonnementen en dat is allemaal mogelijk door het SYS platform en door de ondersteuning van Maarten en Vanessa.

Van idee, naar lancering binnen 24 uur

Het mij gelukt om een verkoop pagina te maken in drie uur tijd, en dat komt omdat je in het SYS platform heel makkelijk een pagina in elkaar kan zetten. Je kan werken met drag en drop, dus je kan verschillende onderdelen in je pagina plaatsen. 

Zelfs een leek kan dat! Je hebt geen technische kennis nodig, dus iedereen kan heel snel een pagina maken die echt klanten oplevert.

Uitreiking van de SYS master titel, nadat Rachelle aanzienlijk meer dan 1000 euro via haar website heeft verdiend.

€20.000 aan jaarlijkse abonnementen, met één actie

Bij de Valentijnsactie had ik een pagina op mijn website waar alle informatie op stond, en waarbij ze dan direct het abonnement kunnen aanschaffen. Waar ik mee begon is met een mailtje naar mijn mailinglijst, en zo kwamen ze direct op een pagina waar ze alle informatie konden vinden. Zodra iemand die bestelling had geplaatst liep ook de rest helemaal automatisch; ze konden gelijk betalen. Na de lancering kwamen de eerst klanten al meteen binnen en het bleef maar doorgaan. 

Ik zou ook twee dagen later op vakantie gaan, dus ik dacht: “Hoe kan ik dat allemaal binnen die korte tijd afhandelen?” Maar doordat alles geautomatiseerd was, en door het SYS platform is het toch gelukt om alles af te krijgen. Heel gaaf dus.

Ik zou SYS omschrijven als een platform voor je website. Het is een alles in één pakket voor je website, met alle kennis en tools die je nodig hebt. Daarnaast ook nog eens online trainingen zodat je de kennis op de juiste manier kan implementeren in je website.
Rachelle Blok
Leer Email marketing

De uitreking van de SYS master titel

Rachelle heeft een in hele korte tijd, meer dan 1000 euro via haar website verdiend. Tijd dus om naar Klaaswaal te gaan om de SYS master titel uit te reiken. Natuurlijk met bloemen en confetti!

Seminar: Van idee naar droombedrijf

Nu met vroegboek korting!

Loskomen van uurtje-factuurtje en door het plafond breken. Meer klanten helpen en er zelf meer aan overhouden. Klinkt als een droom? Het is mogelijk!

Tijdens dit seminar leer je de weg er naar toe in de praktijk. Maarten & Vanessa laten je zien hoe zij het gedaan hebben. Plus vertellen hoe jij dit ook kunt doen.

De investering van dit seminar verdien je  MAKKELIJK terug

Wil jij ook een Website met Resultaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *