Alle ins en outs van SYS

Maarten was te gast bij Anne Neijnens van Digital nomad mét huis. Zij heeft hem het hemd van het lijf gevraagd over SYS en zijn persoonlijke leven.
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Maarten was te gast bij Anne Neijnens van Digital nomad mét huis. Zij heeft hem het hemd van het lijf gevraagd over SYS en zijn persoonlijke leven.

Al heel jong begonnen

Op mijn 18e verjaardag heb ik mijn ingeschreven bij de KvK. Ik kende Vanessa toen nog niet. We hebben elkaar ontmoet tijdens onze studie.” Vanessa werkte toen bij de Hema en zag hoe Maarten met zijn hobby zijn geld verdiende. 

In de loop van de jaren in SYS ontstaan en zijn de twee bedrijven hierin samengevoegd. “Met Ups en Downs, altijd terug koppelen wat wel en niet werkt en deze verbeterpunten ook echt toepassen, staan we waar we nu staan.”   

Een bedrijf met je partner is een uitdaging!

Er staat een behoorlijke druk op je reactie als je ook samen een bedrijf moet runnen. Wij zijn totaal verschillend en liggen daarom ook nog wel eens met elkaar in de clinch. Maar ik denk dat het heel erg belangrijk is om jezelf en je partner goed te kennen zodat je weet wat je eigen valkuilen en die van je partner zijn.” 

De afgelopen jaren hebben Maarten en Vanessa beide hard gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Om het tot een succes te maken moet je met elkaar in gesprek en bewust zijn van elkaar. 

“Het grote voordeel is dat je altijd iemand hebt om te kunnen sparren. De interesses, doelen en ambities liggen heel erg op één lijn. Het gevaar is echter dat je niet kunt stoppen. Het altijd maar doorgaan en geen andere gespreksstof meer hebben dan het bedrijf.”   

Buddy's

“Om onszelf scherp te houden hebben we al wel 20 buddy’s versleten. Het is moeilijk om een goede buddy te vinden. Hij of zijn moet op hetzelfde level zitten en beide moet je tegelijk groeien of je neemt afscheid.” 

Daarnaast hebben Maarten & Vanessa een coach. Iemand die 10 stappen verder is dan zij zelf. Waar je je dus ook echt aan kunt optrekken en waar je ook écht iets aan hebt. “De grootste stappen maak je als de committent ook groot is. Hiervoor is het nodig dat je soms grote bedragen neerlegt.”

Maarten en Vanessa op één van hun reizen. Die ze door hun eigen bedrijf kunnen maken.

Het bedrijf SYS

Wij bieden een heel pakket rondom je website. We geven je alles om online te kunnen werken. Het is alles in één!” 

Je hoeft nooit meer over te stappen omdat je gegroeid bent. Wij groeien met je mee.  

De laatste 15 minuten van  de video beantwoord Maarten veel vragen van luisteraars. Ga hier opnieuw naar de video. 

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
header Katleen SYS-master
Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

header Google Meet
Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

header WordPress handmatig updaten
Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches