Snel online versus perfecte en mooie website

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Mooie website versus website met resultaat. Het is natuurlijk super als een website er mooi uit ziet. Maar belangrijkste is dat naar mijn idee dat die resultaat oplevert. Verlies je dus niet in de designs en dat de website zo mooi mogelijk is.

Soms komt het voor dat mooie websites, helemaal geen gebruiksvriendelijke website zijn. In dat geval levert die website vaak minder resultaat op. Het belangrijkste is dat de website voor de bezoeker zo duidelijk mogelijk is. En dat ze super eenvoudig de volgende stap kunnen zetten.

Wat vind jij belangrijker? Dat je website mooi is? Of resultaat oplevert?

Anders veel voorkomend punt is je website nog niet online zetten. Omdat deze nog niet ‘af’ is. Een website zal nooit ‘af’ zijn, je kunt hem altijd nog uitbreiden of verbeteren. Pietje precies alles goed willen hebben staan? Waardoor je website nooit af is. Of gewoon beginnen, website online zetten en continue blijven verbeteren.

Move before you are ready

Voordelen van een website met resultaat

 

  • Je kunt sneller resultaat halen (want website staat online), dus bezoekers kunnen klant worden.
  • Je kunt makkelijker inspelen op de markt, de veranderingen. Wellicht sluit je aanbod toch niet helemaal aan op de wat mensen willen, kun je het makkelijker aanpassen. Of wanneer je merkt dat mensen vragen hebben, je deze makkelijk kunt toevoegen. Deze vragen krijg je Dit merk je vaak pas op als de website online staan.
DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
header Katleen SYS-master
Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

header Google Meet
Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

header WordPress handmatig updaten
Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches