Snel online versus perfecte en mooie website

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Mooie website versus website met resultaat. Het is natuurlijk super als een website er mooi uit ziet. Maar belangrijkste is dat naar mijn idee dat die resultaat oplevert. Verlies je dus niet in de designs en dat de website zo mooi mogelijk is.

Soms komt het voor dat mooie websites, helemaal geen gebruiksvriendelijke website zijn. In dat geval levert die website vaak minder resultaat op. Het belangrijkste is dat de website voor de bezoeker zo duidelijk mogelijk is. En dat ze super eenvoudig de volgende stap kunnen zetten.

Wat vind jij belangrijker? Dat je website mooi is? Of resultaat oplevert?

Anders veel voorkomend punt is je website nog niet online zetten. Omdat deze nog niet ‘af’ is. Een website zal nooit ‘af’ zijn, je kunt hem altijd nog uitbreiden of verbeteren. Pietje precies alles goed willen hebben staan? Waardoor je website nooit af is. Of gewoon beginnen, website online zetten en continue blijven verbeteren.

Move before you are ready

Voordelen van een website met resultaat

 

  • Je kunt sneller resultaat halen (want website staat online), dus bezoekers kunnen klant worden.
  • Je kunt makkelijker inspelen op de markt, de veranderingen. Wellicht sluit je aanbod toch niet helemaal aan op de wat mensen willen, kun je het makkelijker aanpassen. Of wanneer je merkt dat mensen vragen hebben, je deze makkelijk kunt toevoegen. Deze vragen krijg je Dit merk je vaak pas op als de website online staan.
DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Website maken
  • Website optimaliseren
header Google Mijn Bedrijf handleiding
Google Mijn Bedrijf – de handleiding voor elke ondernemer

Wil jij ook beter gevonden worden in de zoekresultaten? Maak dan een bedrijfsprofiel aan met Google Mijn Bedrijf. In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je een account aanmaakt, welke instellingen belangrijk zijn en hoe je jouw account weer kan verwijderen.

header websitebouwers
Waarom websitebouwers je laten vallen

Het lijkt de ideale oplossing voor als je te weinig tijd hebt om een website te bouwen: een websitebouwer inhuren. Ontdek in dit artikel waarom websitebouwers je als een baksteen laten vallen en of je daadwerkelijk minder tijd kwijt bent aan de website.

header in 3 stappen een website met resultaat met SYS
Een Website met Resultaat in 3 stappen met SYS

Ben jij van plan om te starten met SYS, maar sta je ergens anders online met je huidige website? In dit artikel leg ik je uit hoe wij jou in 3 stappen helpen om van je huidige website snel en efficiënt over te stappen naar het SYS Platform.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform