Share Your Site: leeremailmarketing.nl

In deze blog neemt Vanessa een kijkje op de SYS-website leeremailmarketing.nl. Ze geeft feedback op een salespagina en geeft waardevolle tips hoe de pagina nog beter zou kunnen worden.
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Website Review: leeremailmarketing.nl

Elke twee weken geef ik een gratis review op een pagina. Vandaag de verkooppagina van LeerEmailmarketing! Wil jij ook feedback op jouw website? Deel dan de pagina in de comments hieronder!

De pluspunten van deze pagina

Overzichtelijke uitstraling en indeling

De pagina is overzichtelijk ingedeeld in verschillende blokken. Elke blok heeft zijn eigen onderwerp. De achtergrondkleur wordt afgewisseld zonder dat het storend is. Ook de indeling is prettig. Als bezoeker wordt je meegenomen in het verhaal. Van het probleem naar de investering om het product te kopen.

Geen enkele afleiding op de pagina

Is het je opgevallen dat er geen menu aanwezig is op de pagina? En geen enkele andere link op de hele pagina? Dat zorgt ervoor dat je de bezoeker niet afleidt. Je wilt dat de potentiële klant óf je product koopt óf weg klikt. 

Grote opvallende oranje knoppen

Het is goed om je bezoeker een zetje in de rug te geven om jouw product te kopen. Dit doe je met de call to action. Bij Rachelle zijn ze groot en vallen ze goed op door de oranje kleur.

Hoe de pagina nog beter kan

Zorg dat de notificaties geloofwaardig zijn

Na een tijdje verschijnen er links onderin notificaties met “132 personen bekijken dit product nu”. Dat zou natuurlijk kunnen, maar op een vrijdagavond is het niet echt geloofwaardig.  Dat betekent dat je het vertrouwen van je bezoeker kwijtraakt! Denk daarom goed na óf je het wilt inzetten én hoe je het inzet.

Het idee achter zo’n notificatie is om, bijvoorbeeld, een gevoel van schaarste te geven aan je bezoeker. Zodat hij sneller de beslissing maakt om het product te kopen. Maar het kan ook tegen je werken. Laat zulke notificaties daarom niet te vaak zien.

Laat zien wat andere kopers van het product vinden

Het enige onderdeel wat ik mis op deze pagina zijn testimonials. Testimonials zijn reacties van kopers van het product. Zo laat je zien dat het product wat je verkoopt resultaat oplevert. Ook dit geeft vertrouwen bij de bezoeker.

Heb je een nieuw product en dus nog geen testimonials? Laat dan reacties zien van je klanten over jou of over andere producten van je.

Vertel alleen relevante informatie

De teksten bij de stukken over Rachelle en over Klaartje zijn best lang. De teksten zijn veel langer dan de foto ernaast. Het zou er mooier uitzien als dit korter is. Wat haal je dan weg?

Ga na wat bezoekers al weten wanneer ze op deze pagina komen. Kennen ze jou al? Of nog helemaal niet? Bij een verkooppagina kennen de bezoekers jou al een beetje, als het goed is. Plaats een korte samenvatting over jou. Het gaat erom dat je laat zien dat, in dit geval, Rachelle en Klaartje de personen zijn achter dit product.

Wil jij ook een review? Share Your Site!

Elke twee weken geef ik een gratis review. Ik check of de pagina duidelijk is. Klopt de indeling? Spreek je alle type bezoekers aan? Kortom, ik laat je zien hoe een bezoeker jouw website ervaart.

Wil jij ook feedback op jouw pagina? Deel dan de pagina in de comments hieronder!

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

  • Alle
  • Automatiseren
  • Bedrijf opschalen
  • Klantverhalen
  • Ondernemen
  • Updates
  • Vergelijkingen
  • Website maken
  • Website optimaliseren
Vanessa en Maarten met SYS Master Patries - SYS Platform
Van gratis challenges tot het verkopen van een succesvol boek

SYS Master Patries deelde haar transformatie en ervaringen met intermittent fasting via social media. Terwijl ze zich steeds lekkerder in haar fel begon te voelen maakte ze ook de stap om andere vrouwen te helpen met een vaste leefstijl. Door klein te beginnen en gratis challenges te geven via Facebook haalde ze hier en daar een nieuwe klant. Langzaam bouwt ze haar bedrijf steeds verder op en komen er steeds meer klanten binnen. Ook de vraag naar een eigen boek werd steeds vaker gesteld. En die is er nu, haar boek: Heel Holland Vast.

Vernieuwde afrekenpagina SYS Platform
Website conversie verhogen in 3 stappen

Ben jij coach of opleider en bied jij diensten of producten aan via jouw website? Dan is het hebben van een goede afrekenpagina cruciaal. Dit is dé stap om van jouw bezoeker een klant te maken. Met onze nieuwste updates kun je op drie manieren het conversiepercentage flink verhogen!

Laura Langens
Meer dan 13.000 kinderboeken verkopen via je website

Door de lockdown moest het kinderatelier van Laura sluiten. Ze ging door met een nieuw plan en raakte geïnspireerd door de woorden van haar 7 jarige dochter: “Mama, wat is jouw droom? Hoe zorg je nu dat jouw dromen uitkomen?”. In een jaar tijd schreef ze 4 kinderboeken over de wet van aantrekkingskracht en heeft ze bijna 13.000 boeken verkocht! Lees en bekijk het inspirerende SYS Master verhaal van Laura Langens.

2 reacties op “Share Your Site: leeremailmarketing.nl”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches