Share Your Site: fitverder.nl

In deze Share Your Site serie neemt Vanessa een kijkje op fitverder.nl. Ze gaat dieper in op de indeling en uitstraling van de website en geeft tips hoe je het aanmelden voor bezoekers nog makkelijker maakt en het voordeel van testimonials.
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin

Bekijk de video twee keer zo snel met de Youtube speedcontroller.

Website Review: fitverder.nl

Elke twee weken geef ik een gratis review op een pagina. Vandaag de workshop pagina van FitVerder! Wil jij ook feedback op jouw website? Deel dan de pagina in de comments hieronder.

De pluspunten van deze pagina

Rustige uitstraling

Wat mij als eerste opvalt, is de rustige uitstraling van de pagina. Er is voldoende ruimte tussen de blokken en de kleuren passen goed bij de rest van de website.

Indeling voor elke bezoeker

Er is goed nagedacht over de indeling van de pagina. Er zijn vier verschillende type bezoekersprofielen. De pagina bevat elke informatie die elke type persoonlijkheid graag leest:

 • Het resultaat van de workshop
 • De reden dat je actie moet ondernemen
 • Wat andere deelnemers van de workshop vinden
 • Wat je kunt verwachten als deelnemer 
 • En natuurlijk de praktische informatie

Spoor bezoekers aan tot actie

Dit zie ik veel ondernemers vergeten op pagina’s: de call to action. Wat wil je dat de bezoeker doet? Voor Carin is dat natuurlijk aanmelden voor de workshop. Hier heeft ze meerdere opvallende knoppen op de pagina. Helemaal top!

Hoe de pagina nog beter kan

Maak het aanmelden zo makkelijk mogelijk

Wanneer ik op de knoppen klik, word ik doorverwezen naar een andere pagina. Als bezoeker moet je dan wachten tot de pagina is geladen, om vervolgens een formulier in te vullen.

Probeer het aanmelden zo snel en makkelijk mogelijk te maken. Want hoe langer het duurt, hoe meer kans je hebt dat je bezoeker zich bedenkt. Dat kan hier door helemaal onderin de pagina al het formulier te plaatsen. 

Kies bijpassende foto’s bij de tekst

Foto’s trekken aandacht. Als de foto interessant is, kijk je naar de tekst. Bij de foto van Carin, verwachtte ik tekst over Carin. Maar dat was niet zo. Kies daarom bijpassende foto’s bij de teksten die je schrijft.

Gaat de tekst bijvoorbeeld over de locatie van de workshop? Plaats daar dan een foto bij van de locatie. Zo laat je letterlijk zien wat de bezoeker kan verwachten.

Persoonlijke testimonials

Testimonials zijn heel waardevol! Ze zorgen voor meer vertrouwen bij je bezoeker door te laten zien wat andere deelnemers van de workshop vonden. Maar.. de kans blijft aanwezig dat de testimonials nep zijn.

Verklein dit door persoonlijke én relevante informatie toe te voegen aan de testimonials. Er staan al namen bij de testimonials, wat goed is. Een foto van de persoon zou helemaal top zijn!

Wil jij ook een review? Share Your Site!

Elke twee weken geef ik een gratis review. Ik check of de pagina duidelijk is. Klopt de indeling? Spreek je alle type bezoekers aan? Kortom, ik laat je zien hoe een bezoeker jouw website ervaart.

Wil jij ook feedback op jouw pagina? Deel dan de pagina in de comments hieronder!

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

Aanbevolen artikelen

 • Alle
 • Automatiseren
 • Bedrijf opschalen
 • Klantverhalen
 • Ondernemen
 • Updates
 • Website maken
 • Website optimaliseren
header Katleen SYS-master
Binnen 10 dagen omzet met maar één salespagina

Met maar één salespagina binnen 10 dagen een mooie omzet realiseren. Dat is precies wat Katleen van Landschoot heeft gedaan! Als copywriter had ze het idee om een online programma voor ondernemers te maken. Daarvoor is ze naar SYS Platform overgestapt, met ontzettend mooi resultaat!

header Google Meet
Google Meet: innovatief videobellen – de handleiding

Ben jij op zoek naar een goede en makkelijke manier om te videobellen? Dan is Google Meet wellicht iets voor jou! Deze innovatieve tool van Google maakt het mogelijk om gratis met maar lieft 100 deelnemers te videobellen! In dit artikel bespreek ik de voor- en nadelen en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan!

header WordPress handmatig updaten
Waarom je WordPress updates altijd handmatig moet bijwerken

Ben je beheerder van een eigen WordPress website? Dan heb je wellicht gezien dat er in augustus 2020 een nieuwe WordPress versie beschikbaar is waarmee je automatisch updates kunt bijwerken. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit absoluut niet moet doen!

8 gedachtes op “Share Your Site: fitverder.nl”

  1. Vanessa Carreiro

   Hi Mieke, dank je wel voor het delen van je website. Ik voeg je website toe aan de #ShareYourSite lijst. Wie weet review ik hem volgende week!

  1. Vanessa Carreiro

   Hee Marie Anne, dank je wel voor het delen van je leuke webshops! De indeling voor een webshop is echt een vak apart en anders dan die voor ‘normale’ websites. Ik zag dat je ook workshops geeft. Voor die pagina’s kun je wel de indeling gebruiken zoals die van Carin in deze video!

 1. Goede middag Vanessa,
  Fijn dat jullie weer actief mailtjes sturen.
  En leuk zo, de video’s met tips. Altijd leerzaam.
  Ik zou het heel fijn vinden, als je naar onze site zou willen kijken.
  We hebben eigenlijk 4 deelmarkten.
  Wat vind je ervan en hoe zou het nog beter kunnen?
  Je feedback op de site zou ik zeer op prijs stellen.
  Met vriendelijke groet,
  Lidwien

  1. Vanessa Carreiro

   Hoi Lidwien, wat fijn om te horen dat je onze mailtjes waardeert. Daar doen we het voor! Je website staat genoteerd voor de #ShareYourSite review. 4 deelmarkten aanspreken kan tricky zijn op één website, maar niet onmogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis Checklist

Meer Resultaat uit je Website

Nu geen tijd om te lezen?👇

Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

Je ontvangt enkel één email met een reminder van dit artikel. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches