Webwinkel

Zelf een professionele webwinkel runnen.

De vrijheid met je webshop en toch alle ondersteuning die je wenst. Je eigen webwinkel runnen zonder beperkingen is mogelijk! 

Gebruik je eigen branding
Plugins en updates staan klaar
Alles automatiseren en koppelen
Alle ondersteuning met bouwen

Je eigen kleuren en lettertypes

De kleuren en lettertypes die jij met je branding specialist uitgezocht hebt, maak je standaard. Door dit standaard te maken, hoef je nooit meer je kleuren en lettertypes op te zoeken. Het programma pakt deze automatisch op. 

Zo staat het grootste deel van je opmaak al voor je klaar.  

Nu hoef je alleen nog je eigen content er in te zetten en kun je snel meer resultaat halen via je website!

Marleen Sahetapy Fotografie - SYS 2-272
webshop webwinkel

Automatiseren scheelt enorm veel tijd

Met automatiseren kun jij de dingen gaan doen die je echt leuk vind! En tegelijkertijd komen de bestellingen binnen. Eén keer instellen en je kunt al je klanten bedienen. 

Automatisch factureren en automatisch klanten koppelen aan je nieuwsbrief en funnel programma. Daar bespaar je ontzettend veel tijd mee. 

Ook de one page checkout staat voor je klaar. Jij hoeft alleen maar je betaalprogramma te koppelen.  

Zelf bouwen met ondersteuning

Als ondernemer van een webshop wil je veel zelf doen. Elk seizoen nieuwe foto’s en zelf je producten online zetten. Daar elke keer een websitebouwer voor inhuren kost ontzettend veel geld! Door het zelf te doen, kun je hier geld besparen. 

Maar je wilt het wel goed doen. Met de ondersteuning die je van Maarten & Vanessa en het SYS team krijgt, kun jij het zelf goed doen.  

Website met Resultaat
Marleen Sahetapy Fotografie - SYS 2-219

Geen zorgen over de techniek

Je eigen website brengt ook zorgen met zich mee. Heb ik hem goed beveiligd? Welke plugins zijn de beste en waar gaat het mis als er een foutmelding te zien is?

Hier hoef je je nooit meer zorgen over te maken! Maarten & Vanessa regelen dit. Er worden back-ups gemaakt en plugins staan klaar. Is je website om welke reden dan toch offline, dan lossen wij dat voor je op. 

Hulp op elk moment beschikbaar

Overal zijn video handleidingen en stappenplannen van. Zo hoef je nooit meer zelf iets uit te zoeken. En ben je niet meer afhankelijk van een webbouwer die je voor elke wijziging factureert.

Afhankelijk van wat jij wilt doen op de website, geeft de hulpknop je slimme suggesties. Met bijvoorbeeld stappenplannen of video’s die op dat moment het meest relevant zijn. Je hoeft niet zelf meer te zoeken naar uitleg, want die komt naar jou toe!

In video’s en stappenplannen is werkelijk alles uitgelegd. Maar kom je er zo niet uit? Geen nood! Het SYS team staat voor je klaar. Per mail ondersteunen wij jou door jou persoonlijk verder te begeleiden naar een Website met Resultaat.

Tijdens werkdagen reageren wij binnen 24 uur op jouw vraag, zodat je snel verder kan! 

 

Extra functionaliteiten naast je webwinkel

Met SYS geven we je alle extra tools om zichtbaar te worden met je website 

  • Resultaat pagina's die goed converteren.
  • Blogmogelijkheden, testimonial pagina's en formulieren staan allemaal voor je klaar.
Ik ben niet zo goed met techniek. Met de ondersteuning die Maarten & Vanessa bieden kan ik zelf alles doen voor mijn website.
En het ziet er ook nog professioneel uit!
Gosia
Plafond droogrekken
Sinds ik overgestapt ben naar SYS heb ik mijn conversiepercentage verdubbeld!
Renske Mollink
Handgemaakte sieraden
Binnen één weekend meer dan 1.000 euro omzet via mijn website. Jullie zijn fantastisch. Natuurlijk wil iedereen met jullie werken. Jullie zijn the best!
Paulene Mason
Healthy Mom aan Huis
Ik ben zo dankbaar dat ik met Maarten & Vanessa in zee ben gegaan. Ik ben niet goed in technische dingen, maar jullie support is werkelijk super en ook de uitlegfilmpjes zijn zeer duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd en als ik er even niet uitkwam werd ik snel en proffesioneel geholpen!
Gerdien Raven
Style by Raven

Ontdek hoe je klanten via je webwinkel kunt krijgen.

Probeer niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Maar maak gebruik van de bewezen strategieën en resultaat pagina's!

Scroll naar top
SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform