1500 euro in een weekend verdienen met een nieuwe concept

Paulene Mason is SYS master. Binnen één weekend heeft ze 1500 euro omzet gedraaid, met slechts één simpele salespagina. In deze case study verteld ze precies hoe ze die 1.000+ euro via haar website heeft omgezet.

Paulene Mason met haar nieuwe concept, healthymomaanhuis.nl

Eerst zelf maar wat in elkaar gezet

Toen ik begon met healthy mom heb ik zelf een website gemaakt omdat iedereen tegen mij zei: ja, je moet zelf een website hebben. Ik heb het zelf in elkaar gezet. Ik weet niet eens hoe het werkt. Ik dacht er moet gewoon wat staan en nooit er iemand naar toe gestuurd want ik was niet tevreden erover.

Van zelf doen, naar een professionele website

Bij healthy mom aan huis kook ik voor de klant, van ontbijt tot diner, doordat het ontwikkelde, mijn bedrijf, doordat ik wel realiseerde dat ik echt een goede website nodig had, dacht ik nu is het dus tijd om goede mensen aan te nemen.

Binnen één weekend 1500 euro binnengehaald.

We zijn begonnen met een sales page omdat in een keer het concept daar stond, eigenlijk door Vanessa. Die zei van dit moet je gaan doen, dat moet je gaan aanbieden. Dus we zijn begonnen met slecht een één simpele salespagina. Op de pagina staat het aanbod met een iDeal link erin. Binnen na uur ging de eerste versie van mijn sales page live. Vervolgens had ik binnen dat weekend 1400-1500 euro binnengehaald. En daarmee de SYS master titel behaald. 

Dat gaf me echt een trots gevoel, toen realiseerde ik ook echt yes dit is nodig. Je moet iets goeds neerzetten met gemak voor de klant, en dat hebben Maarten en Vanessa echt gedaan.

Een deel van de nieuwe website van healthymomaanhuis.nl

De kracht van SYS

Vanessa is echt goed in het meedelen van verhalen, wat het beste is voor de klant, wat die wil zien en Maarten doet echt het technische gedeelte. Ze reageren heel snel, ze denken continu met je mee. Ze leveren ook echt wat ik vraag. Geven ook altijd een antwoord op wat het beste is en weten echt veel.

Seminar: Van idee naar droombedrijf

Nu met vroegboek korting!

Loskomen van uurtje-factuurtje en door het plafond breken. Meer klanten helpen en er zelf meer aan overhouden. Klinkt als een droom? Het is mogelijk!

Tijdens dit seminar leer je de weg er naar toe in de praktijk. Maarten & Vanessa laten je zien hoe zij het gedaan hebben. Plus vertellen hoe jij dit ook kunt doen.

De investering van dit seminar verdien je  MAKKELIJK terug

Wil jij ook een Website met Resultaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *