Meer succes, vrijheid en rust dankzij 1 platform

Meer rust en vrijheid terwijl je bedrijf enorm aan het opschalen is? Het lijkt misschien onmogelijk, maar dat is de situatie waar SYS-master Richard de Leth zich nu in bevindt. Hoe? Doordat alles op 1 platform gebeurt. Ontdek in deze case study hoe Richard het succesvolle Vitaily heeft opgericht en welke rol het SYS Platform daarbij heeft gespeeld.
Inhoudsopgave
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Richard de Leth is oprichter van Vitaily (en OERsterk). Maar nog belangrijker…. hij is nu ook SYS-master!

  Met OERsterk wil Richard zoveel mogelijk mensen een vitaal en gezond leven aanbieden. Deze trend zet hij voort met Vitaily waarbij de dagelijks benodigde basissupplementen in een heel simpel duurzaam dagzakje wordt aangeboden.

  Vitaily dagzakje 3 supplementen

  De behoefte voor een totaalconcept

  Sinds 2008 heeft Richard een praktijk van integrale geneeskunde. Hij is dus dagelijks bezig met de vitaliteit en hoe dit beter kan. “Wat je in de orthomoleculaire geneeskunde ziet, is dat veel mensen onvoldoende essentiële gezondheidsbevorderende stoffen binnenkrijgen.” Volgens Richard zijn supplementen de oplossing, maar door de bomen zie je het bos niet.” 

  “Er zijn te veel verschillende aanbieders. Elke aanbieder biedt weer andere supplementen aan die weer anders ingenomen moeten worden. Het levert veel verwarring op. Je ziet dat mensen, op de lange termijn, het niet volhouden om consequent supplementen in te nemen.”

  “Er zijn te veel verschillende aanbieders met andere voorschriften en voorwaarden. Dat levert verwarring op.”

  Op bezoek bij de aanbieders van supplementen

  Daarom besluit Richard contact op te nemen met A-merken en andere aanbieders van supplementen. Hij was benieuwd naar de mogelijkheid voor een totaalconcept. Zo hoeven consumenten niet zelf uit te zoeken welke supplementen ze allemaal moeten nemen en hoe. “Die behoefte was er niet, laat staan de ambitie hiervoor”, aldus  Richard. 

  keynote Richard de Leth OERsterk
  Richard ontdekte de noodzaak om supplementen als totaalconcept aan te bieden

  Een gat in de markt

  Dat er geen plannen waren voor een totaalconcept frustreerde Richard. Tegelijkertijd bracht dat het ondernemerschap naar boven bij hem. “Ik zag dit als een kans om zelf een totaalconcept te ontwikkelen”.

  “Daarom besloten Renate (mijn vrouw) en ik om alles samen op te gaan zetten.” Voor Richard en Renate was dit een spannende tijd. “Het was een enorme financiering: van de website, tot het merk en de levering van de bestellingen.” Ze zijn ontzettend blij dat hun concept, waar ze 2 jaar hard voor hebben gewerkt, succes oplevert.

  “Vaak is het zo dat je denkt een goed idee te hebben, maar uiteindelijk blijkt dat de markt er niet op zit te wachten. Nu wordt het harde werk beloond en dat is een enorme ontlading“.

  Vitaily dagzakje
  Het totaalconcept wordt door Richard en Renate vertaald naar Vitaily... en met succes!

  Vitaily in combinatie met het SYS Platform

  Vitaily gaat als een speer en blijft groeien! Ondertussen heeft Richard een heel team die samen voor het succes van Vitaily zorgen. Het SYS Platform ondersteunt Richard enorm. “Er is enorm veel rust en vrijheid. Binnen mijn team kan alles verwerkt worden met SYS. En er zijn korte lijnen, waardoor mijn team ook met het SYS-team kan communiceren.”

  Het grote voordeel voor Richard is dat hij niet meer het eindstation is. “Er is 1 keer per week een meeting voor de hoofdlijn en cijfers en “that’s it!”

  Daarnaast wordt het werk enorm simpel doordat alles geautomatiseerd wordt: van online betalingen, tot mailtjes verzenden en abonnementen aanbieden.

  Richard de Leth met Vitaily
  Het SYS Platform zorgt voor rust en vrijheid bij Richard

  De missie van Richard de Leth

  De duurzaamheid van de aarde is enorm belangrijk voor Richard. Hij vindt dat we daar een universele verantwoordelijkheid voor hebben. Zijn doel is om de wereld beter achter te laten. Hij wil zijn twee zoons een mooie toekomst garanderen op een “gezonde” aarde. Om dit te realiseren, plant Vitaily een boom voor iedere maanddoos die wordt besteld.

  Het is Richard’s missie om 1 miljoen mensen vitaal te maken met Vitaily en vervolgens 1 miljoen bomen te planten om de wereld vitaler te maken. 

  “Mijn missie is om 1 miljoen mensen vitaal te maken met Vitaily en vervolgens 1 miljoen bomen te planten om de wereld vitaler te maken.”

  - Richard de Leth

  DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST​

  Checklist: Meer Resultaat uit je Website!

  De afgelopen jaren hebben we (Maarten en Vanessa) meer dan 700 websites geanalyseerdHierdoor weten we nu precies wat werkt (en absoluut niet werkt).

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gratis checklist voor coaches en opleiders

  De KLIK methode voor meer resultaat (aanvragen en klanten) uit je website

  Nu geen tijd om te lezen?👇

  Ontvang dit artikel in je mailbox (voor later)

  Je ontvangt een mail met een reminder van dit artikel

  SYS Platform draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders