Begeleiding

80% staat klaar, je hoeft alleen nog je eigen inhoud erin te zetten.

Door zelf je eigen website te beheren ben je van niemand afhankelijk. Je schakelt snel en betaalt geen kosten voor het maken van aanpassingen aan je website.

Het SYS platform maakt dit mogelijk en begeleidt jou naar een Website met Resultaat!

Volledig Nederlandstalig
Live dagen
Maandelijkse webinars

Het SYS team staat voor jou klaar

In video’s en stappenplannen is werkelijk alles uitgelegd. Maar kom je er zo niet uit? Geen nood! Het SYS team staat voor je klaar. Per mail ondersteunen wij jou door jou persoonlijk verder te begeleiden naar een Website met Resultaat.

Tijdens werkdagen reageren wij binnen 24 uur op jouw vraag, zodat je snel verder kan! 

SYS begeleiding
SYS event 19 juni (10)

Live dagen om echte meters te maken

Een paar keer per jaar organiseren we live dagen. Tijdens deze dag kun je lekker aan de slag met je eigen website. Als je vragen hebt, dan is het SYS team er om je verder te begeleiden.

Deze dagen zijn een mooie stok achter de deur, waarin je heel veel gedaan kan krijgen.

Nederlandstalige ondersteuning en uitleg

Hoe fijn is het dat alles al voor je is uit gezocht? Je hoeft letterlijk niets meer zelf uit te zoeken. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de video’s volgen en je eigen inhoud in de website zetten. 

Nooit meer op Youtube of forums in het Engels op zoek naar de antwoorden. Maar met Nederlandse uitlegvideo’s aan de slag, waarbij alles al voor je is uitgezocht

2-zonder logo-5901

Hulp op elk moment beschikbaar

Overal zijn video handleidingen en stappenplannen van. Zo hoef je nooit meer zelf iets uit te zoeken. En ben je niet meer afhankelijk van een webbouwer die je voor elke wijziging factureert.

Afhankelijk van wat jij wilt doen op de website, geeft de hulpknop je slimme suggesties. Met bijvoorbeeld stappenplannen of video’s die op dat moment het meest relevant zijn. Je hoeft niet zelf meer te zoeken naar uitleg, want die komt naar jou toe!

Ontdek hoe SYS jou begeleidt

Wil je precies weten hoe SYS je naar een Website met Resultaat begeleid? Check dan deze video en ontdek:

  • Op SYS staat 80% van je website al voor je klaar.
  • Je Nederlandse begeleiding en ondersteuning krijgt.
  • Samen met de community naar resultaat streven.
Gisteravond meteen na het webinar mijn actiemodus weer aangezet. Een stuk geschreven voor Platform MS over onze samenwerking. En net na een dag werken meteen mijn eerste artikel op LinkedIn geplaatst. 💪
Nienke Dekkinga
Fijn Vrijen
Ik heb nog nooit zo snel een online academie kunnen bouwen. Exclusief content maken had ik binnen 2 werkdagen de hele academie online en gevuld met de eerste 11 modules. Helemaal top!
22449649_1510936332317061_7466651814805997126_n.jpg
Ilza Keeman
Groeistrateeg
Jullie zijn echt een leuk en relax setje, 'het is echt' en door het authentieke, stralen jullie vertrouwen uit, en dan vind ik de waarde en inhoud al minder belangrijk, maar uiteraard wel waardevol.
Maurice Sijstermans
van Busy naar Business
Zo, wat een gaaf platform en systeem is dit zeg. Deze stap had ik veel eerder moeten maken 🙂 Echt heel erg blij met jullie.
Johan Even
Je drone piloot
Wat zijn jullie een geweldig stel, Maarten en Vanessa. Ik ben zo dankbaar dat ik met jullie in zee ben gegaan. Ik ben niet goed in technische dingen, maar jullie support is werkelijk super!
Gerdien Raven
Style by Raven
Het was een maand lang hard werken met soms frustraties dat 'het systeem' niet deed wat ik wilde. En dan waren daar altijd de redders in nood, het supportteam. Wat een kanjers met veel geduld en expertise.
Ilia Diepbrink
Sterk naar je Werk
Het is werkelijk drag, drop, plug & play en ik heb in 2 weken een gloednieuwe website gemaakt. Alles er op en eraan. Waanzinnig blij met hun ondersteuning en alles lekker in het Nederlands. Ik ben blij. Heel blij!
Anouk Soute
Anouk Soute
Voordat ik SYS gebruikte, zocht ik alles zelf uit. Dit kostte mij erg veel tijd. Met SYS is van alles een instructie video, waardoor je razendsnel het maximale uit je website kunt halen!
Victor Jirka
Steen plek gaan Methode

Wil jij met begeleiding naar een Website met Resultaat?

Met de juiste experts, tools en een website die al 80 % voor je klaar staat, kun jij snel klanten aantrekken via je website!

Scroll naar top
SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform